- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Terranova online
По принцип не я харесвам тая фирма, но сега от сайта им си харесах една чанта и наистина искам да си я поръчам, но не знам дали има такава оиция. Някой би ли могъл да ме опъти?![]()
![]()
www.terranova-on-line.com заповядай![]()
Мисля ,че не може да се поръчва онлайн !! ,,От къде си , защо просто не отидеш до магазина,, Аз гледам сайта редовно и трябва да ти кажа , че почти няма нищо 1:1 .. в магазините се предоставя съвсем различна и по - хубава /поне за мен/ стока , отколкото в сайта ,, Поради разликата в оборудването на магазините и сайта предполагам /90% сигурна съм/ ,че няма да можеш да си поръчаш от сайта
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ами нали ви казвам, че не го посещавам тоя магазин по принцип, пък и в моя град няма такъв, че за това се чудих, ако можеше онлайн, ама все тая ..![]()
Първоначално написано от caseoftheex
Покажи ми чантата и аз ще ти я купя![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
http://www.terranova-on-line.com/en/...FZGt-8ecw;pn=4
бялата с панделата![]()
^ Ето ти веднага разлика , нито една от чантите я няма в Терановата в Пловдив,, мисля , че само синята - първата я има и тя не е точно същия модел ..
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Аз вчера видях момиче с такава, само че черна и се чудих от къде ми е позната![]()
В Теранова в Бургас я имаше ся пак може да я има нз .. имаше я в черно ,червено ,бяло и жълто ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от caseoftheex
В София я има.
ПП. Сега има много неща с пийс и за това влизам в TERRANOVA. Аз съм си маняк на тема пийс.![]()
В Бургас видях такава,само че черна.
айде бе няма гиПървоначално написано от sladkish_14
нещо май си сляпа всички чанти ги има без черната със сърчицето и розовата. как така ги няма като мой съоченички имат бялата,жълтата и черната, а аз имам сивата и се колебаех между нея и синята
![]()
Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
,, когато ходих имаше много от моделите факт , но лично от тази страница , която тя е постнала не видях тези модели ,, може и сляпа да съм , може наистина вече да ги няма
.. Провери информацията , която ти даваш и аз ще проверя моята
![]()
П.С - Говорим за Терановата на центъра/главната нали ? Не за Мол - Пловдив
♫ Beautiful.. ♫
АЗ пък ги обожавамНай - страхоните дрешки са ми от там
![]()
<a style='background-color: #990099; repeat; color: #cc00cc; font-family: GamblerCYR; font-size: 25px'>Hi (sun) Buy (sun)</a>
teranova ми е идентично със kenvelo
И двете точих лиги по тях, докато ги гледах по рекламите по MTV едно време, а като дойдоха в България, се разочаровах от простотата и комерсиалноста на дрехите. Почти нищо никога не ми е хващало окото в тия магазини. same same.. и целия град висеше месеци наред след отварянето на мола, обличайки се от кенвело и теранова въобразявайки си, че имат модерен стил и прочее..
голем смех батка..
Някой скоро да е ходил до Теранова в Пловдив ( в близките десетина дни .. т.е тази година ;д ) .. Интересувам се от елечето на профила ми .. за да го видите в по - голям формат, натиснете десен бутон в/у аватара и Преглед на изображението
Мисля, че е 20 лв.
Имам няколко познати, които са си купили, но септември .. октомври .. и тъй като много ми харесва искам и аз да отскоча да си взема
Попринцип се интересувам от самостоятелния магазин на главната, но и в МОЛ-а ставаМного ще съм благодарна ако някой ми помогне : ))
Едит: Разбрах, че в София го има .. дали това е критерий за наличието му и в Пловдив ?
В теранова рядко има хубави и качествени неща, всичките ми тениски , които са оттам са парцали след изпиране ... И 20 лв за един боклук, който 1 път ще облечеш, и след това майка ти ще бърше праха вкъщи с него - не си заслужава! А теранова и калиопа са на една фирма. Кенвело също са големи боклуци ... New Yorker за мен са най-добрите, при положение , че аз сега съм нещо по средата - хем не съм за детските магазини, хем не съм и за тези, но винаги от S, XS нещо ще ми стане, макар и леко голямоНа 13 съм ..
И все пак мнението ми е , че в теранова трудно ще се намери нещо хубаво
![]()
^ Аз пък съм доволна.. сега намерих в сайта тениска с Лейди Гага И Я ИСКАМ !Само че не знам дали ще я има ..
![]()
There's s0mething about
"Baby you and I" ... You and I .......
ами аз видях в теранова на пиротска тениска на лейди гагаПървоначално написано от L0we
За мнението ти за Теранова съм съгласна, ама New Yorker определено не са по-добри. Дрехите им са същите некачествени боклуци като тези на Теранова.Първоначално написано от JustForFun
И е същото като с Теранова (както ShiZo каза), сега всички пазаруват от NY и си мислят, че са супер стилни и модрени. Материите им са отвратителни, супер лесно се раздърпват, често се образуват и дупчици по дрехите..
Линка не ми се отваря.От сайта на Теранова ми дава ерор... Къде се намира по-точно тази чанта в сайта?Първоначално написано от caseoftheex