.

Виж резултатите на анкетата: какво е пиенето на вода по време на хранене?

Гласували
67. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • полезно

32 47,76%
  • вредно

35 52,24%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    всеки трябва да постъпи, както мисли че е редно, няма точен отговор дали е вредно или полезно
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Вредно е но не мога да дам обяснение защо. ,ама аз си пия вода по време на ядене-не мога без нея .Знам също че и след ядене не трябва да се пие веднага а след половин час

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Незнам точно защо, но когато миналата година учихме за "дихателната система", госпожата ни каза НИКОГА ДА НЕ ПИЕМ ВОДА ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ. И аз не мога да си го обясня, но щом ни го казва явно знае нещо..

п.пп - Много моля тези които не са сигурни да не гласуват

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от _princess_
    Не е хубаво да се пие вода по време и веднага след хранене. Това ми го е казвал лекар.
    Диетоложка ми го е казвала!Не се пие вода по време на хранене,30 мин.преди това-ДА и 1 час след храненето!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Ами знам че не е полезно по време на хранене да пиеш вода, но незнам точно защо.Но аз лично го права най-редовно, пък незнам дали ще има някакви последствия, но не ми се вярва

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    По време на хранене е вредно,тъй като се разреждат стомашните сокове(както каза някой,преди мен).Иначе трябва по 2литра на ден,както на всички е известно.Иии е добре преди хранене,понеже ни се "пълни стомаха" и не ядем толкова много.Абе незнам теории-всякакви,но аз повече от 2 чаши с вода не мога да изпия.Другото е от чайчета,кафета и млякото с какао(макар че това далеч не е вода )
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на Rofl4e
    аз по врреме на хранение пия или сок или безалкохолно.. а това за водата незнам..

aз по време на хранене нищо не пия така съм свикнала .. преди или след ядене само

мисля че е полезно

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    вредно е! вода трябва да се пие 15-20мин преди ядене или 30мин след ядене,но не и по време на храненето

по време на ядене е вредно, но е хубаво да се пие вода след хранене, защотосе промива хранопровода от наслоената храна и ти става по леко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си