- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо странно..
Случи ми се сигурно преди 2 години ..Излезе ми някаква пъпка наподобаваща пубертетна ниско под корема..Мазах я с бебешки крем стисках я ,но не изчезва![]()
Но последният път като се бръснах интимно и 1 или 2 дни след това забелязох 1 червена друга пъпчица..Не съм я стискала ,не съм спряла да я мажа с крем ,но не се махаа!
![]()
![]()
На някой да му се е случвало подобно нещо и следователно как и решил проблема??
опитай сас йод или салицилов спирт
Не мога да разбера, какво ти пречи пъпчицата.
Как какво
когато съм гладка и се вижда![]()
Ако се случи да имам интимен контакт то ще ме е срам да се съблека
Не ми се струва нормално и дори ме хваща яд защо на мен се случва![]()
Не е болка за умиране. Има хора с доста по-фрапиращи проблеми спохС търпение всичко ще отмине.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Щом казваш, така да е,Когато се "случи да имам интимен контакт" Точно за тая пъпчица че мислиш и ако е тъмно знаеш ли колко много ще се вижда.А и знаеш ли на партньора колко много ще го интересува къде имаш папки.Първоначално написано от yCheniChkaTa
Съвет: Не я стискай , само я мажи с кремове и така, ще мине.
Аз съм момче и въобще не би ми направило впечатление ... не ,че няма да я видя ,но не е нищо кой знае какво не си струва да се притесняващ въобщеПървоначално написано от yCheniChkaTa
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
важното е как е и какво има под пъпчицата
не му отдавай чак такова значение
I'll take your brain to another dimension
И аз от няколко години имам на челото.. Но по-скоро прилича на бенка. Отиди на дерматолог, той най-добре ще знае кво да я прави![]()
Let's get drunk tonight!
Виж, разбирам да е някой цирей или брадавица с 10 см косъм, който излиза от нея, да те е срам, а то е пъпка. Не се притиснявай, лично на мен не би ми направила впечатление![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Мерси много!
Стига поне 1та да мине тъй като 2 вече е странно![]()
А дано имате право![]()
Колко мъка има по тоя свят![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Споко бре, аз имам бенка на ташаците и не съм тръгнал да се беся :Д
spoks idi na lekar i toi 6te ti kaje kakvo da q pravi6 ne sama da q maje6 s kvot ti padne :P
за пъпка нз ама ако е толкоз сладурско колкото бенка там някъде...![]()
![]()
...
![]()
+1Първоначално написано от eXpl0d3
Споко съмнявам се че някое момче би се възмутило от това![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3