- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моите приятелки
Значи имам 2 приятелки, с които всеки ден сме заедно, а и сме съученички.. Та регистрирахме се в една игра с еднакви пароли и днес влязох в профила на едната. И видях съобщения как се уговарят да излизат. И вчера са излизали, днес също ще излизат, а на мен никоя не ми е писала?! Малко се ядосах...
Stay with meDon't let me go...
Не са ти истински ''приятелки'' явно,прави си изводите.......
Тъпо от тяхна страна.............няма за кво да се ядосваш, не си залужава..поне виждаш какви са![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Я ги махай тия,все още можеш да си разговаряш с тях,ама не ги възприемай за приятелки,от личен опит ти казвам,че още повече ще се разочароваш.Запознай се с някои нови хора,създай нови контакти,повярвай ми това е страхотно!![]()
ROCK
ON!
Да, но аз не искам да ги губя. Не ми се търсят нови приятелки, а и не е толкова лесно колкото да се каже... Не знам чудя се ако говоря с тях дали пък няма да се сърдят,че съм чела съобщенията...
Stay with meDon't let me go...
Хаха моите приятели ако не ме извикат ги напсувам по телефона и им се натрисам после![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
"приятели ефектни - предатели перфектни"...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Оо БОЖЕ!!
Как са могли да излезнат без тебб ?!?!?!
Какъв ужас..
: ((((
е разбери какъв е проблема (защо не искат да излизат с теб).Не се взимай толкоз насериозно,излезли един път без тебе,чудо голямо..
Първоначално написано от zagrijena
Навремето имах такива 2 ''приятелки'', и един ден ми писна и ги оставих.Сега сме само на ''здрасти'' и ''чао''.![]()
Веднъж не са излязли с теб и голямата трагедия . Не е трябвало да влизаш в профила на приятелката ти , ако наистина сте приятелки трябва да си имате доверие . Защо си се бутала въобще в профила и ? Но да се върнем на това , че не са те викнали да излезеш с тях . Имам 4 приятелки , на всяка мога да се доверя , но въпреки това не излизаме винаги заедно . Това , че веднъж не са те викнали да излезете заедно , не значи , че са ти по-малко приятелки![]()
Обикновено когато има три приятелки....една то тях изхвърча и остава изолирана...за жалост![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Е пък голяма работа...тва,че сте фр не означава,че трябва да излизате винаги трите заедно...
Първоначално написано от kapinka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Където са 3 обикновенно едната я разкарват. Но при тебе е рано да се говори за такова нещо. Не бързай да си правиш заключения какви са. Един път не са те викнали - е, не е края на света.
Stay up all night with the stars *
Защо не ги попиташ защо са го направили?А пък и какво ти дреме като излизат..сякаш са всичко за теб.Зарежи ги ,но преди това им изясни ситуацията(как си разбрала и попитай[задължително] защо са го направили)..А има и друга вероятност,да планират нещо за теб ,ако случайно наскоро имаш р.д. или и.д.,или изобщо някакъв празник свързан с теб.
Don't worry,be happy!
за 12 години приятелство и на мене ми се е случвало не веднъж,мисля че ще го преживееш.![]()