Много ми е интересно как всеки българин се изживява като бета-тестер Долавям нотка на мазохизъм... Но времето и нервите са си ваши - пробвайте. Лично бих ви препоръчал да чакате официален рилийз... вместо "само това и това не ми работят, а от време на време крашва и онова, а пък драйверите за еди-кое си работят на четни дати, но тогва пък влизат в конфликт с еди-кое си..."

RTFM е единственият ми познат(MSCE сертифициран - демек лови ги нещата донякъде ) който отдели време да се занимава с Windows 7. Отне му около 3 дена по 2-3 часа вечер(денем бачка ), да подкара 7-цата в перфектно състояние и да я оптимизира да бачка като оптимизирана Vista Ultimate. Тогава се появи някакъв странен проблем - след 5-6 дена ъптайм машината почваше да губи RAM главоломно(ако не се лъжа беше с 4GB) и програмите тлачеха... след рестарт всичко се успокояваше за 5-6 дена, след което - пак. Човека си го чоплеше, чоплеше... то пак си губеше... допреди месец беше така, сега не знам Отначало обвиняваше nVidia за кофти драйвери, после почна да обвинява Intel за чипсета... предполагам е открил къде е проблема, но не се е похвалил да го е отстранил... Все пак факт - проблеми има. Чакаме финален рилийз Дотогава се кефим на Vista ако държим да ползваме MS OS...