- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какъи документи са ми нужни за лична карта?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Януари месец направих 14 обаче все ме мързи да отида да си извадя лична карта.Сега реших да си извадя и може ли някои да ми каже къде се ходи и какви документи ще ми трябват.Разбрах,че ако имаш задграничен паспорт не е нужно да се викат свидетели да потвърдят че си дете на родителите си и подобни неща,а аз имам.Мерси предварително!
Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!
На мен ми искаха само акта за раждане и личната карта на майка ми.
Envoi moi ! ;]
Акт за раждане, снимки, родителски подпис и родителска лична карта. Подпис на родител при получаването.
Don't tell me what I can or can't do !

А трябва ли подпис и от 2-мата родители,защтото нашите са разведени и аз живея при майка ми.
Не знам дали не е по-особено при разведени родители, но иначе да - и на двамата трябва. Аз си вадих картата преди по-малко от месец ( наканих се чак на 16 , хах ) и ми искаха: акт за раждане, снимки, родителски подпис, личните карти на двамата ми родители и да не забравя: някакъв личен мой документ - аз тогава имах само ученическата си карта в себе сиако се сетя за още нещо - шЪ пиша

мерси много
Аз си извадих първата карта на 18.Жената се потресе.
Ако не ми се беше наложило да кандидатствам, сигурно още нямаше да имам.
Искаха ми акт за раждане (ксерокопие), снимка и попълвах няква бланка от рода на "колко сте високи", "отличителни белези" и подобни.
Не знам дали при по-малки не изискват някви други неща.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...