.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    БляяяЯЯяяяяяякккКККККК Единственото нещо в секса, което не бих направила. Ужасно гнусно ми е и ми се повдига при мисълта...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Абе вие "2 girls 1 cup" не сте ли гледали?
    Винаги очаквай неочакваното!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от VforVendeta
    Абе вие "2 girls 1 cup" не сте ли гледали?
    тва пък вече е супер брутално гнусарско и отвратително...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Щях да повърна!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

не ми допада...

Ъъъ... Ужас ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

По скоро бих го навряла в кенефа вместо да пикае в/у мен. УжАсСс - само като си помисля ми се приповдига.Но 100% или поне 99% има хора по света, които практикуват това нещо и им харесва.Но на мен и милиони да ми дават не бих се навила...

с това клипче съм израстнала, но няма да го направя. pissing-a ми е доста по-приятно

Re: какво мислите за pissing-a?

Цитирай Първоначално написано от LIUBEN
    какво мислите за pissing-a?
    яко е незнам що сички мислят че е гнусно :P

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не ми е ясно, що за човек го е измислил това. На кой изтрещял тъпанар би му доставило удоволствие тази гадост. Що се отнася до клипчето, беше супер гнусно, като се има на предвид, че не съм много гнуслива, от това щях да повърна заклевам се. Отвратително е. НИКОГА, ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!

Иуууу сериозно ли има хора които практикуват тая гнусотия .Чак не ми се вярва...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Не мисля скоро да практикувам нито писинг нито нещата от клипчето "2 girls 1 cup".Просто ми е странно едно такова...Не,че е гнусно...Просто не е...де да знам...Не мога да го възприема...Но все пак...различни хора-различни фетиши
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

хахахахаха кои каза че няма дрисинг аххаахах разни хора разни идеали/и по точно болни идеали/

Цитирай Първоначално написано от gnusmas
    хахахахаха кои каза че няма дрисинг аххаахах разни хора разни идеали/и по точно болни идеали/
    Има и май му викат Scat
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от gnusmas
    Еее болни идеали - не, не, не
    Не можеш да кажеш, че някой има болни идеали само защото ти не ги приемаш и не ги разбираш.
    Come out, come out wherever you are...

Цитирай Първоначално написано от Lecher
    Много яко
    ооо кефи та ем може някой път да кажеш на някой да ти са изпикай в устата сиг ше са източиш
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пфф ужасно е.Самата мисъл е просто :# :# :# ГНУСНА

Звучи отвратително, но а съм от хората, които биха наравили всичко, което поиска гаджето им такаче, ако той го поиска няма да се противя, но иначето сам против.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

тва е ИЗВРАТЕНО !

Цитирай Първоначално написано от magneziq
    Звучи отвратително, но а съм от хората, които биха наравили всичко, което поиска гаджето им такаче, ако той го поиска няма да се противя, но иначето сам против.
    Тцтцтц, накъде отива света! А ако гаджето ти поиска да ти се изсере в устата и това ще приемеш навярно! Ох, милата!

Всякакви изроди има!
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Не,но обожавам shiting......

нее, много е гнусно
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Това е отвратително
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

тва е супер яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си