- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво мислите за pissing-a?
Първоначално написано от t1n4e7o
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Абе вие "2 girls 1 cup" не сте ли гледали?![]()
Винаги очаквай неочакваното!
тва пък вече е супер брутално гнусарско и отвратително...Първоначално написано от VforVendeta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щях да повърна!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
гаднооо![]()
![]()
![]()
По скоро бих го навряла в кенефа вместо да пикае в/у мен. УжАсСс - само като си помисля ми се приповдига.Но 100% или поне 99% има хора по света, които практикуват това нещо и им харесва.Но на мен и милиони да ми дават не бих се навила...![]()
![]()
![]()
с това клипче съм израстнала, но няма да го направя. pissing-a ми е доста по-приятно![]()
яко е незнам що сички мислят че е гнусно :PПървоначално написано от LIUBEN
Не ми е ясно, що за човек го е измислил това. На кой изтрещял тъпанар би му доставило удоволствие тази гадост. Що се отнася до клипчето, беше супер гнусно, като се има на предвид, че не съм много гнуслива, от това щях да повърна заклевам се. Отвратително е. НИКОГА, ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!
Не мисля скоро да практикувам нито писинг нито нещата от клипчето "2 girls 1 cup".Просто ми е странно едно такова...Не,че е гнусно...Просто не е...де да знам...Не мога да го възприема...Но все пак...различни хора-различни фетиши![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
хахахахаха кои каза че няма дрисинг аххаахах разни хора разни идеали/и по точно болни идеали/
Има и май му викат ScatПървоначално написано от gnusmas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Еее болни идеали - не, не, неПървоначално написано от gnusmas
Не можеш да кажеш, че някой има болни идеали само защото ти не ги приемаш и не ги разбираш.
Come out, come out wherever you are...
ооо кефи та ем може някой път да кажеш на някой да ти са изпикай в устата сиг ше са източишПървоначално написано от Lecher
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Пфф ужасно е.Самата мисъл е просто :# :# :# ГНУСНА
тва е ИЗВРАТЕНО !
Тцтцтц, накъде отива света! А ако гаджето ти поиска да ти се изсере в устата и това ще приемеш навярно! Ох, милата!Първоначално написано от magneziq
![]()
![]()
![]()
Всякакви изроди има!![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
нее, много е гнусно![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Това е отвратително
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
тва е супер яко