Windows 7
При включен само Winamp - ~ 1 GB RAM...
При включен само Pro Evolution Soccer 2009 на MAX детайли - ~ 1.5 GB RAM...
Иначе е бая стабилен, въпреки че е БЕТА. И аз се чудех дали да го слагам, но един вирус за XP направо ми разеба XP-то и само Vista и 7 бяха спасението за Windows. Аз съм с build 7000, официалния от Microsoft, досега не съм имал каквито и да е гадни проблеми (може би само в началото със свързването към Интернет, но се оправи с махане на отметката на Internet Protocol Version 6 - TCP/IPv6 в Properties на мрежовата карта, което се препоръчва на всеки да го стори), а колкото до драйвъри - сложих само тези на мишката (Razer), клавиатурата (понеже си има специални копчета) и на видео картата (въпреки че нямаше нужда, но да към up-to-date), другите сам си ги разпозна (звук, видео, дъно) и не ми се наложи инсталирането йм.
Единственият ми проблем беше с Internet Explorer 8, който сдаде багажа заради грешка в скрипта му и сега която и страница да искам да отворя, излиза само "Internet Explorer cannot display the webpage" и това е За интернет браузър си ползвам Google Chrome и Mozilla FireFox и може би Flock-а (подобен на FireFox-а). Не може да се ползват, обаче, Daemon Tools и Alcohol 120%, но вместо тях употребявам UltraISO
Едит: Дори и видео кодеци не ми се наложи да слагам