Цитирай Първоначално написано от Crazy_sunchO
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=242696
почвате да ме изнервяте, честно...
Офффф... ти пък к'во се хвалиш с тая тъпа и нескопосана тема, дето си написал/а... 2 реда на кръст и общо взето половината се повтаря... И аре стига сте се правили на много важни тука с тия комантари от сорта "Има търсачка ма/бе.." или "оф не си дорасла за секс", та нали това е тийн форум... всеки който има нужда се допитва до по знаещите! Като че ли и вие сте се родили научени бе... ай аман, какво правите в тоя форум незнам... само оспамите темите на някой който наистина има нужда (говоря за определени хора, няма да споменавам имена, те си знаят) и сега земете да ми намерите някоя липсваща запетайка, та да ми кажете, че съм на 10 годинки...

П.П. - Към авторката - кръФ същност се пише с "В", не "Ф", надявам се да е превописна грешка в бързината, но ако съдя по броя на грешките ти явно не ще да е от бързината...

ПО ТЕМАТА: Не мисля, че има повод да се претисняваш... мисля, че кръВта е от следствие на разкъсването на химена, зависи при всеки е индивидуално, но ако продължи се обърни към лекар...