- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато смъртта ти отнеме най-милото
Много тъжно наистина..
.. но както всички ти казаха: Горе главата !
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Преди 2 години и мой приятел се самоубиВ моя случай обаче нещата са по-сложни,защото никой така и не разбра,защо е постъпил така
Всеки обвиняваше някого без да знае реалната причина
Моите съболезнованияЗнам,че ти е адски трудно,но живота все пак продължава ... Най-важното е да не сдържаш сълзите си!Щом ти се плаче - плачи!!!Аз така успях да превъзмогна всичко и да се успокоя - с много,много,много сълзи
![]()
Ужасно.. но е вече факт.. и неможеш да върнеш нещата.. горе главата и знаи че той е на много по хубаво място.
Мога да ти кажа единствено съжалявам...и бъди силна
В такъв момент каквото и да ти кажем ще е безсилно срещу болката, която изпитвашМоите искрени съболезнования и момиче... не се предавай! Не знам какво е и се надявам и да не разбера, но предполагам колко ти е трудно... Трябва да бъдеш силна, да се усмихваш и да го помниш само с добро!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
тука всякви коментари просто са излишни.На тебе ти казвам просто да се държиш .Ще излезеш от този твой шок,когато ти сама усетиш,че можеш спокойно да продължиш напред .Успех и те подкрепям![]()
Много тъжна история...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Благодаря на всички за подкрепата.
lunichkataaa- не си ме отекчила ,напротив.Ако ти се говори можеш да ми пишеш лс и аз нямам на кой да споделям, точно когато ми е най-нужно.
Искам още нещо да споделя. .може да ви се сторя откачена, но . . точно вечерта преди да зная, че той се е самоубил го сънувах /а отдавна не бях го сънувала/ бях си дошла в България и отидох при него, прегърнах го и му казах "Видя ли, че ще сме заеднО??" и майка ми ми вика ,то това е било сбогуване и вчера вечерта си легнах при майка ми, защото тя вика ако останеш сама ще плачеш цялата нощ ела при мен и аз отидох . . сутринта си станах за училище - не съм спала минута де, и сега като се върнах майка ми ми каза, че е сънувала, че двете сме в една болница и той идва и ми казва "Успокой се вече де, при теб съм завинаги, няма да те оставя, ще те пазя". и след това си тръгнал и тя се събудила.Мислите ли, че това е просто ,защото тя си е мислила за него или смятате, че може да наистина като послание?!Някой път се чувствам тотално откачила, но толкова се надявам това да е истинско и да зная, че е около мен тогава най-сетне бих се поуспокоила поне мъничко.Мерси отново на прочелите
Като цяло не вярвам много-много в тези неща. И е силно вероятно сънят на майка ти да е бил продиктуван от цялата история, от това, че всичко е прясно още.Първоначално написано от DevilWish
Но от друга страна, когато дядо си отиде имах 2 подобни сънища и по-късно, поне няколко месеца по-късно, се бях разболяла адски много и го сънувах пак и на сутринта се събудих здрава. Разбира се, може всичко да е въпрос на случайност, но човек никога не знае.
Един известен философ беше казал: "Вселената е много по-странна отколкото предполагаме. Всъщност е дори по-странна, отколкото можем да предполагаме."
Мисли си, че ако не друго, трябва да се радваш, че изобщо сте се срещнали. В крайна сметка, си му дала щастие, което иначе е нямало да получи. Сега се наплачи хубаво и до няколко месеца нещата поне леко ще започнат да избледняват. Времето наистина лекува.
^^ Честно казано аз вярвам в подобни неща
Вечерта преди да стане 1 година от както моя познат се самоуби го сънувах ... Така де по-точно сънувах една изоставена болница до града,разни лекари,гроба му и други подобни гадни нещаСънувах,че тогавашния ми приятел влиза в една стая,където беше погребан той (малко странно,но...),но на мен не ми позволява да вляза,защото гледката щяла да ме стресне
... На другия ден се видяхме със сегашния ми приятел и тогавашната му приятелка и тя сподели,че го е сънувала и той й е казъл,че всичко било лъжа ... Че там където е не е приятно и спокойно,че няма рай ... започнал да плаче и да повтаря,че съжелява за това,че се е самоубил
,че след самоубииството не се е оттървал от проблемите си,че иска да се върне,че всички много му липсваме и че го е страх
Помолил я за цигара,но тя нямала ... После ходихме на гробищата,запалихме 2 цигари и ги забихме в пръстта
Нямаше грам вятър,но цигарите изгоряха за по-малко от минута ...
Абеее като цяло вярвам в тия неща и наистина се надявам той да е някъде около нас![]()
Цялата настръхнах.Много гадноПървоначално написано от 3oPuTy
Надявам се много този твой познат да е намерил покой.И се надявам моето момче да го наречем С. също е на добро място.Толкова се моля да е най-сетне с майка си, защото винаги само това е искал.
(hug)
Моите съболезнования![]()
Каквото и да кажа ще е излишно! Не мога да си представя каква болка изпитваш и не искам да изпитвам никога! Мога да те посъветвам да бъдеш силна и да не се предаваш. Моите съболезнования...
оххх това е много тъжна историямноого гадно се е получило но уви няма как да го върнеш
на сънища много много не вярвам но понякога се оказват истина. гледай да не се помрачиш много защото и това не е полезно... тъжи но не забравяй че ти си жива и живота продължава
![]()
И аз съм съгласна със Зара.Такива неща и мен ме натъжават,много...Първоначално написано от Take_That
![]()
Твоята история наистина ме разплака. Ужасно е.
Вероятно каквото и да кажа ще звучи плоско и някак изкуствено. Не мога дори да си представя какво изпитваш в момента.
Мога само да ти изкажа искрени съболезнования и да ти пожелая да си много силна. Със сиурност болката няма да изчезне, но ти желая поне след време да се научиш да живееш с тази болка. Сигурна съм, че този човек би искал ти да продължиш живота си заради него.......Опитай се да го направиш.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Първоначално написано от DevilWish
3драсти миличка и моите съболезнования.
Във връзката с точно този твой пост искам да ти кажа,че преди години умря братовчед ми в автомобилна катастрофа беше точно преди бала му....попринцип не говоря на тая тема,защото ми е много болезнена,но след като умрял братовчед ми и (вуйна ми) ,т.e. майка му след няколко седмици или месец,го е сънувала и той и казал на сън следното : ''не плачете за мен аз съм добре и спрете да носите черни дрехи,a носете светли''. Така,че аз напълно вярвам ,че е било някакво послание към теб.Въпреки,че е починал още те обича и иска да те успокои ,за това и се опитай да се поуспокош,защото душата му по този начин неможе да преми в отвъдното.Дай му покой . Хората като умрат и 40 дни са все още на земята,макар и невидими за нас живите.
дрогата....
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Щом ти си настръхнала представяш ли си аз как бях,когато това момиче ми каза,че го е сънувала и че той й е казъл тези нещаПървоначално написано от DevilWish
Като за капак най-много се стреснах от факта,че и двете сме го сънували в една и съща нощ и сме сънували все гадни неща
![]()
лелее много съжалявам мила![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ужасно е просто .. ако искаш може да ми пишеш на ЛС да споделиш аз винаги съм готова да те изслушвам (hug) БЪДИ СИЛНА и както казаха малко по назад УСМИХВАЙ СЕ заради него
![]()
Lysit0- Много съжалявам за братовчед ти наистинаСега наистина почвам да се убеждавам, че наистина е бил той.Като ми казваш, че 40 дни е на земята толкова се моля да е при мен и да ме чуе, че толкова го обичам и няма да бъде забравен.Толкова важен е бил за мен. :С Ще се поуспокоя малко до колкото мога, аз от вчера почнах по-малко да плача макар че е трудно.Всяка една секунда съм с мисълта за него.Всяка минута ми се пълнят очите със сълзи.
3oPuTy- Много се надявам вече вашият приятел да е намерил покой.И се надявам и моят приятел да намери покой.
Толкова ми е мъчно.Не зная какво да правя.Бях решила в черно да се обличам, но реших, че това не е хубаво за самия мъртъв, за това реших да си вървя нормално.Но всеки вижда на очите ми, че съм много тъжна и ми казват убита си, какво става (хора ,които не знаят нищо, го виждат на лицето ми).Не мога и няма да мога да го възприема това.Днес му е погребението, а аз съм тукТолкова ми е гадно.Поне на този ден трябваше да го овъжа.
DevilWish
Сега е момента да му кажеш каквото искаш ,той е с теб,дори сега може да е до теб някъде.....дано прости на леля си,че постоянно го е обвинявала.А ти защо не отиде на погребението му?
Според мен точно леля му го е подтикнала към свръх дозата,като постоянно го е обвинявала.Дано след месец да е на по-добро място при майка си.Но сега той е още тук и имаш време да му кажеш мислено каквото искаш..добре не си отишла на погребението,но отиди да запалиш свещичка за него.Той те обича все макар и мъртъв.И нещо друго ще ти кажа,което аз знам и съм чувала и чела,че сънищата са забравеният език на Бога.Сънищата някой път може да се окажат истина макар и след време.Така една много добра приятелка на майка ми е сънувала ,че е с побелели коси и като дъщеря и е видяла в съновника е пишело ''ще разбереш една ужасна истина скоро време''и след известно време тя се блъска в един камион с колата си и загива на място.А беше толкова добра.Ужасната истина е била,че ще умре.