.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    DevilWish мойте съболезнования ..
    Знам колко ти е гадно в момента и как просто не спира и не спира да те боли .. Аз самата го изпитах в Неделя .. моят приятел също почина и те разбирам много добре как се чувстваш ... Аз все още не мога и не мога да го проумея .. сълзите не спират да текат и отвътре не спира да ме боли ...
    I balme You for the moon and sun
    For my dreams at night
    For the eagle`s flyght!! ..

боже съжалявам много .. опитай се да мислиш за хубавите моменти с него въпреки че те предизвикват още повече болка

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    SmiLeEmptYSouL - Много съжалявам и за твоят приятел Гледайте толкова много убийства толкова лоши случки просто е ужасно. Надявам се твоят приятел да е на много по-добро място от това без болка и тъга.
    Lysit0 - Мила, няма как да отида на погребението, аз съм си в Белгия Иначе щях да съм там.Много гадно, за тази жена ( Сънищата значи все пак са истина.Естествено, че е леля му, толкова я мразя тази жена.Като бях в България един път толкова бях ядосана отидох при нея и й казах да се засрами и че не е достойна да им е роднина.Казах й, че дори и сестра й /майка му/ няма да й го прости това, макар и вече мъртва, казах и да спре, защотп ще се случи най-лошото при което получих "Не се бъркай, от мен ако зависи той няма да излиза и от вкъщи и ти няма да влезнеш също туК" и от тогава нито я поздравявам нито нищо.Много я мразя, колкото и пъти да съм си забранявала да мразя който и да е бил човек, защото е лошо чувство към нея имам непоправима омраза.Никога няма да й го простя, едва ли ще я видя повече някога, но зная, че тази жена получаваше всичко, което и трябва, но беше ужасно злобна.Тя й затова си беше мома.Не разбирам какъв човек трябва да си, че да говориш така на собственият си племенник при полужение, че той те изхранва и благодарение на него живееш :С

DevilWish моят приятел не се самоуби .. ПРи него ситуацията беше друга .. Пиеше много и това доста му влияеше ... Нямам предвид че е ставал агресивен или нещо подобно просто се отразяваше на организма му .. Беше си правил изследвания преди нова година и каза че всичко било 6 .. Явно е скрил истината от мен .. Но пък беше ммного свястно момче ... Адски добър и верен приятел, винаги можех да разчитам на него по всяко време .. А за кратката ни връзка мога да кажа , че той беше единствения който се е отнасял някога по този невероятно мил начин с мен .. Буквално ме гледаше като принцеса .. А сега просто си отиде .. Заспа и така и не се събуди
    I balme You for the moon and sun
    For my dreams at night
    For the eagle`s flyght!! ..

много кофти истории ;( ;( .. леля му колко долно е постъпила дано цял живот да и тежи на савестта, какво е направила ;( ;(

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    знам,какво преживяваш-и аз съм губила хора,на които адски много държа и обичам..Знам и ,че с едно -моите съболезнования-с нищо няма да ти помогнем.Болката е прекалено голяма,но това което не те убива те прави по-силна,нали знаеш Вдигни глава и смело напред.Живота продължава,колкото и в момента да не ти се вярва

Град
    ВаРнАаАа
    Прочетох поста ти преди няколко дена и чак сега като че ли събрах сили да напиша отговор. За първи път нечия история ме трогва толкова дълбоко! Не мога да ти опиша колко бих искала да дойда при теб и...просто да ти предложа рамо на което да поплачеш Сигурна съм,че в момента ти е адски тежко,но се опитай просто да бъдеш силна и гледай на нещата от тази страна: сега той е далеч от всички злини и мъка. Нещата ще се оправят с времето.. сега просто запази всички хубави спомени с него и помни,че ти си изпълнила последните му мигове с живот! Той ще е винаги жив в твоето сърце! Имаше едно момиче в моят квартал, срещнах я за първи път в един летен ден.Стояхме една до друга и си говорихме..а на следващия ден мой приятел ми каза,че като се прибирала след училище, тъкмо пресичала,слушала силна музика на iPod-а си от което нищо не чувала,а от качулката на главата си нищо и не виждала.. в този момент някакъв камион се задал и... беше в кома известно време казаха,че повечето кости на краката и били натрошени.Ударила си и главата много силно и,че шансовете са минимални. След още няколко дни ми съобщиха тъжната новина,че вече не е сред нас Така и не получих шанса да я опозная,но ми беше адски мъчно

Град
    софия
    Съжалявам за загубатата ти Но помни , че докато хората , които сме загубили живеят в сърцата ни , те са живи.Със сигурност е на по-добро място . Продължи смело напред.
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

Град
    Сливен
    Наистина много тъжна история Много съжелявам за загубата.Но знай,че той винаги ще те помни и ще си завинаги в сърцето му макар и спряло,в момента съм сигурен,че е на много добро място до майка си.По твойте думи разбрах,че той я е обичал ужасно много и сигурно направо е било шок за него,когато тя е умряла .Каквото и да ти кажа няма да те оправи,но един съвет каквото и да става винаги и само напред мисля,че той би се гордял с тебе,ако те види щастлива Успехчета за напред и само хубави работи да ти се случват

П.П. Ако искаш ми пиши на Л.С винаги съм готов да те изслушам
    Get what you can and never get back

Може би си мислиш,4е ако ти кажа,4е знам как се 4устваш ще излъжа,но не е така,защото преди по4ти 11 месеца загубих най-най-най добрия си приятел(бяхме малко пове4е от обикновенни най-добри пр).Беше страхотен но една сутрин ми се обади брат му който е доста по голям от мен и него и каза,4е двамата са отивали до болницата и са катастрофирали и 4е брат му е мъртав ( тогава бяха със семейството си в Германия) За това знам какво ти е няма да се впускам в разкази и тем подобни,защото колкото и да говорим и за моя приятел и за твоя и за много други погубени по нелеп на4ин няма да ги върнем Добре е,4е си решила да споделиш с някого вместо да се затвориш в себе си, сигорна съм,4е тои би искал да си щаслива за това смело напред и не го забравяй каквото и да става отдели му дори и малка 4аст от сърцето си и го запе4ати там

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    о,милата мн съжелявам...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Hasselt
    hamacs463 - Съжалявам за приятелят ти :С
    Аз и да исках не мога никога да го забравя, но въпроса е там, че не искам.Той е заслужил много повече от 1 час плакане и след това да си живея както преди.Това ще ми остане белег за цял живот.Може би ще ме направи дори малко по-силна, защото при всеки един следващ проблем ще си казвам, че това е нищо сръвнение с това, което изпитвам сега.
    За пореден път мерси на всички за подкрепата.Всеки път щом видя нов пост се поуспокоявам малко и събирам кураж да се боря. . заради него ще се боря.Искам да го направя горд с мен.Надявам се, че ще мога.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    hamacs463 - Съжалявам за приятелят ти :С
    Аз и да исках не мога никога да го забравя, но въпроса е там, че не искам.Той е заслужил много повече от 1 час плакане и след това да си живея както преди.Това ще ми остане белег за цял живот.Може би ще ме направи дори малко по-силна, защото при всеки един следващ проблем ще си казвам, че това е нищо сръвнение с това, което изпитвам сега.
    За пореден път мерси на всички за подкрепата.Всеки път щом видя нов пост се поуспокоявам малко и събирам кураж да се боря. . заради него ще се боря.Искам да го направя горд с мен.Надявам се, че ще мога.
    Само така
    Get what you can and never get back

Отдавна тема в този форум не ме беше разтройвала така..Още на обяд прочетох темата ти-доста се шокирах и за това не писах,но се замислих в/у доста неща..Наистина жалко за момчето..Моите съболезнования!
    Ти сама знаеш, че живота продължава и трябва да се бориш с него или без него.Трудно е да, но бъди силна..Тежко е да се загуби човек, при това толкова близък,но той ще бъде винаги в сърцето ти и може би ще те гледа някъде там отгоре, ще те закриля и пази, и ще те насочва към правилната посока..
    Мисля, че нямаме право да обвиняваме никого за смрътта му (леля му в случая)- той така е решил, въпреки че е поел по грешния и вечен път..
    Няма как да се върне и отново да го видиш, от което още повече боли.Продължавай смело напред-живей своя живот, но не забравяй човека, когото някога си обичала,носи го в сърцето си.Сега той би искал само да си щастлива и да си добре.
    Успех, мила!Бъди силна и борбена и знай, че той ще е винаги с теб и ще те подкрепя в каквото и да е било, както би правил, ако е тук сега.Поклон пред паметта му !

Аз съм сигурна,че ти си силен човек и ще се справиш,живота не винаги поднася само хубави неща,но няма как да заобиколиш лошото...Не мога изцяло да ти влезна в положението,но ти съчувствам,защото си представям какво изживяваш..
    Горе главата и кураж...

мн съжелявам това ме потресе ... Важното е сега да бъдеш силна най вероятно не знам какво ти е но бори се ...
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Аз също съжалявам много....Темата ме разчувства...Но...няма как трябва да продължаваш напред...Сигурен съм,че някъде горе той би искал да си щастлива.Успех!

Град
    Hasselt
    Искам още един път да благодаря на всички писали.Мерси за моралната подкрепа.Радвам се, че успях да намеря поне малко утеха при вас.Мисля от днес да не пиша в тази тема, защото всеки път, в който я отворя ми става все по-тъжно и по-тъжно и всеки път започвам да плача отново и отново. Малко съм се поуспокоила, не не съм във всъщност и никога няма да мога да съм вече напълно спокойно, но все пак всеки ден се опитвам да си казвам "Вдигни глава, това е , което и той иска" и се опитвам да продължавам силно напред, за да се гордее с мен.
    Още един път огромно благодаря на всички ви.Не знаете колко много ми бяхте от полза.Оценявам го.
    И пожелавам на никой човек да не му се случи нещо такова и да трябва да изпита ,това, което изпитвам аз, дори на враговете си не бих го пожелала.И още нещо - дано тази случка научи и мен и всички останали, които го прочетоха ,че някой път като имаме малко проблемче се отчайваме и си казваме, че няма на къде - ето сега знаем, колко по-страшни проблеми има.Така че борете се с проблемите си. . Това науичх от цялата случка.
    За поред път БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Наистина много съжалявам!Но вашата любов е била доказателство,че сте готови на всичко един за друг! Жалко е,че го няма сега до теб,но помни,че истинската любов никога не умира!..Някой ден пак ще си до него!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Много съжалявам найстина.В този момент думите са безсмислени и няма какво да те облекчи.Пази си хубавите ви спомени в сърцето и се опитай да не се сещаш толкова за него-което не е лесно

Град
    The Girl fr0m hell..
    мойте съболезнования ..
    това е ужасно .. а болката е ужасна ..
    за голяма жалост съм го изпитвала ..
    един скъп приятел почина и първите два месеца не излизах никъде и не можех да се помръдна от леглото или от компа ..
    но не е това начина .. казвам тi !?..

след време осъзнах,че той сигурно не би искал да тъжа в този момент и да се скъсам от реване .. защото ми беше наистина добър приятел и винаги ми е мислел доброто .. затова бъди усмихната и винаги си спомняи миговете с негу не със сълзи а усмивка ..
    наистина няма да го видиш пак,но пък той ще ти е дал хубавите спомени и преживявания със негу ..

и още веднъж мойте съболезнования ..
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си