.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Когато смъртта ти отнеме най-милото

Здравейте. Зная, че тази тема не е точно за тук, но нямам къде да напиша, нямам на кой да кажа
    Толкова ми е мъчно в момента.Толкова съм тъжна.Напоследък няма 1но нещо, което да ме разсмее, а сега това просто уби нещо в мен.
    Ето и историята на кратко.
    Преди 2 години трябваше да замина за чужбина, а през това време си имах сериозен приятел Много го обичах и той ме обичаше ужасно много.Бях му единствената упора.Преди време е имало хора, които са го заплашвали и са му трябвали пари, не е знаел какво да прави и е поискал пари от майка си, тя му дала парите за хапчетата й, които я държали жива (болна от рак), след като не взела хапчетата малко по-късно умряла.Ако моето момче е знаело, че са тези пари, никога нямало да посегне към тях.След това, леля му започва да го обвинява, че той е виновен, няма 1 човек, който да го подкрепя и обича, той почва с дрогата /глупаво, но факт/ и леля му решава, че той трябва да носи всичките си пари от заплатата в къщи и да не получава и стотинка, за да няма пари за дрога Той е съгласен естествено, иска да спре.Когато намира едно момиче и най-сетне за първи път се влюбва след 20 години спира с дрогата.Това момиче съм аз.Колко му помагах, колко се грижих за него, той как се грижише за мен, на ръце ме носише направо. Както казах трябваше да замина, а нещата у тях ставаха по-лоши, лелята беше сигурна, че той крие пари от нея щом има пари да дойде с мен на кафе, а момчето взимаше по 1 лв от брат си само за 1ното кафе пред очите ми .Когато заминах потдържахме контакт, но за съжаление знаехме, че нищо не може да се получи повече.Той пак почнал с дрогата, отишал е в Испания в комуна, за да се лекува /с мисълта за мен, защото друго просто няма/, но ето ,че 1 месец по-късно, в който се е върнал в Б-я . . . . се е случило нещо ужасно.Приятели ми написаха, че сутринта е имало пред блока му линейка и полиция . . свръх доза ((( самоубил се е ((((
    Само се моля сега да е при майка си и да е на място, в което няма кой да го обвинява постоянно.
    Не искам съвет или нищо просто исках да споделя за най-доброто нещо, което ми се е случвало в този живот ((
    Мерси на всички ,които прочетоха (
    НАистина не зная как ще излезна от този шок.Дори майка ми плаче , защото го познаваше ( Просто . . драма

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Много тъжно наистина Съжалявам

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Разплаках се, честно.... Много съжалявам за загубата ти, наистина много. Не знам какво да ти кажа, мисля че е безмислено да ти давам съвети от сорта на "Времето лекува".... мога само да кажа да се бориш и да се усмихваш заради НЕГО! А съдбата си знае работата
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Оле сажелявам много за случелото се ако имаш желание можеш да ми пишеш когато имаш трудни моменти сас каквото мога щте ти помогна

Мисля че той би желал да продължиш живота си както преди... Усмихвай се .. спомняй си хубавите моменти и горе главата! успех и съболезнования

помъдрях

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    В такъв момент думите са безмислени. Няма как да не ти е тъжно, просто си спомни всички хубави мигове с този човек и никога не го забравяи. И аз загубих близък до мен човек, знам че болката е голяма и че няма как да не плачеш в момента, струват и се че живота е гаден и т.н... няма как да промениш нещата за жалост, няма как да го върнеш...можеш единственно да си спомняш всички хубави мигове с него и никога да не го забравяш. Тъгата остава завинаги в сърцето, но постепенно с времето остават само красивите мигове и започваш да си спомняш с усмивка за този човек. Съжалявам за загубата ти
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мерси на всички прави сте, че трябва да вървя с вдигната глава и да се усмихвам, мислейки за хубавите моменти, но това ще е само маска, защото от вътре не зная кога пак ще съм щастлива.Вчера вечерта го сънувах . . ((( Тъкмо разказах на майка ми, че съм го сънувала отворих си и-мейла и прочетох ,че сутринта е намерен умрял ((( И имам нещо от него написано тук при мен, това ще си го сложа в стаята, но дето вика майка ми и олтар да издигна няма да го върна Ако можех само минута да имам с него.От всичко най-много искам той да е на добро място сега.Друго не ми трябва.Тогава ще се поуспокоя.
    И като се сещам за нашите моменти се сещам, когато той трябваше да иде до в къщи и го чаках в парка . . не се върна час, търсих го къде ли не, мислих си най-лошото, че може да се самоубие и тн, извиках брат му да ми отвори апартамента му да видя там да не се е самоубил полудях след 1 час нашият се завърна и ми каза, че видял леля си и тя пак му казала "къде ходиш само бе, уби майка си, ми сега и в къщи не се виждаш" при което той тотално превъртял и е мислил да си сложи край на живота . . тъкмо щял да си бие свръх доза и си представил как плача в този момент и се върнал ( разбирате ли до каква степен му бях опора ( знаех, си че тази раздяла ще доведе до нещо много лошо ( толкова ми е мъчно, сърцето ме боли

И аз изгубих любим човек. Знам как се чувстваш и единственото, което искаш сега, е да го видиш само за миг, просто да го погледнеш в очите...както преди... Болката е неописуема просто... Моите съболезнования ;(;(;( (hug)
    Let's get drunk tonight!

Моите съболезнования.Наистина много боли, когато загубиш човека когото обичаш, а още повече, когато знаеш, че повече няма да го видиш и не е на тази земя. Просто ..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Бъди силна мила... много съжелявам, в живота нищо не е случайно може би сега е на място където е щастлив
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

моите съболезнования (hug)
    бъди силна .. той сега е на добро място
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Моите съболезнования за случилото се. Наистина мога да си представя какво ти е. Но съм сигурна, че приятелят ти би искал да продължиш напред. Наистина е ужасно..просто и аз не знам какво да кажа
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Моите съболезнования миличка!Толкова добре те разбирам в момента! Преди месец една от най-близките ми приятелки почина.Все още не мога да го проумея и не спирам да се надявам,че всеки един момент ще влезе от някоя врата толкова усмихната,колкото беше и преди, макар да знам че няма как да стане.Всеки ден я сънувам и не мога да си я избия от главата.Болката е ужасна,тъгата също,но за огромно съжаление нищо не може да се промени.Чувствам се ужасно и доста често ми се иска да говоря с някого за това,но няма с кого,което ме кара да се чувствам още по-зле.Имам нужда да споделя с някого всичко,което е вътре в мен,да си излея мъката,но...Дано поне при теб да има такъв човек,защото със сигурност ще ти стане много по-добре.В такива моменти човек не бива да бъде сам.Много ми се иска да я върна поне за няколко минути,да я видя поне още веднъж...сигурна съм,че и за теб важи същото,но животът е гаден и това наше желание няма да стане реалност!!Но не трябва да се отчайваш.Мисли си,че той е там някъде,на някое по-хубаво място и те гледа.Следи всяка твоя стъпка,радва се на успехите ти и е нещастен,когато изживяваш трудни моменти.Знам,че ти липсва,че искаш да чуеш смеха му,гласа му,напълно те разбирам и няма да се опитвам в този тежък момент да ти обеснявам как с течение на времето всичко отново ще е наред,тъй като аз сама себе си не мога да обедя.И все пак нали знаеш,какво казват хората - Господ (не знам дали вярваш,но ... ) прибира при него най-добрите.Не знам дали така изобщо те успокоявам,защото все пак толкова млади (фр ми навърши 18 год. януари,предполагам,че и приятелят ти не е бил много по-стар от нея) те не заслужават такава съдба.Жалко само,че не сме ние тези,които определят това.Сиг ти досадих с моите глупости.Знам че в такъв момент най-малко те интересуват чуждите проблеми,но исках да разбереш,че напълно те разбирам.Заради него обаче трябва да продължиш напред и да не се предаваш.Спомняй си само хубавите ви моменти заедно и се радвай,че си познавала човек,който те е обичал толкова много,защото не всеки може да се похвали с такова нещо!! Успехи и само напред мила!

Ами.... чесно казано останах без думи,.....Аз, да чукна на дърво! никога не съм изпитвала тъгата от загубата на близък. цялата твоя история...незнам... толква е, бих казала нереално! а явно че е истина! Направо ме разплака, чесно!.....каквото и да ти кажа, нищо няма да промени....но все пак, ти пожелавам от тук нататък живота ти да се подобри, да забравиш станалото доколкото можеш и..... просто да бъдеш щастлива....

Град
    В думите на хората ;)
    съжалявам...

Град
    `In Hell`
    Моите съболезнования В момента думите са безмислени .... но ти пожелавам успех и се надявам че сега този човек е на по-добро място

Голям фен
    Тъжно.. тази болка , твоята история .. Може думите ми да ти прозвучат нелепо и глупаво, но времето наистина лекува.. понякога през сълзите се появяват и усмивки , изплуват хубавите спомени има неща които носят дори и малко радост.. само мисълта, че си го познавала, че сте били щастливи заедно и онези прекрасни мигове които сте споделяли .. това никой ама никой не може да ти го отнеме. Именно всичките хубави спомени лекуват (на мен това ми е помогало) и след време когато се сещаш или разказваш на някого се надявам да го правиш с усмивка...

На мен ми стана ужасно тъжно,не искам и да си представям на теб какво ти е.Както казаха преди мен думите са безсилни.Запази го в сърцето си,вярвай че е на по-добро място и помни че Бог прибира ангелите при себе си ....
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Покъртителна история
    Не е трябвало да се самоубива, та ти си го обичала...
    Трябвало е да продължи..

Но няма смисъл от точно такива изречения.
    Съжалявам за историята ти, наистина си е трагедия.
    Вярвай че е на по-добро място : )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от tfoitakuchka
    моите съболезнования (hug)
    бъди силна .. той сега е на добро място

еми живота понякога е много несправедлив но освен да се примирим друго не ни остава
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Покъртителна история
    Не е трябвало да се самоубива, та ти си го обичала...
    Трябвало е да продължи..

Но няма смисъл от точно такива изречения.
    Съжалявам за историята ти, наистина си е трагедия.
    Вярвай че е на по-добро място : )

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Моите съболезнования В момента думите са безмислени .... но ти пожелавам успех и се надявам че сега този човек е на по-добро място

Град
    Варна

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Историята ти наистина ме трогна и ме накра да се замисля.Наистина съжалявам за това,което преживяваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си