Мерси на всички прави сте, че трябва да вървя с вдигната глава и да се усмихвам, мислейки за хубавите моменти, но това ще е само маска, защото от вътре не зная кога пак ще съм щастлива.Вчера вечерта го сънувах . . ((( Тъкмо разказах на майка ми, че съм го сънувала отворих си и-мейла и прочетох ,че сутринта е намерен умрял ((( И имам нещо от него написано тук при мен, това ще си го сложа в стаята, но дето вика майка ми и олтар да издигна няма да го върна Ако можех само минута да имам с него.От всичко най-много искам той да е на добро място сега.Друго не ми трябва.Тогава ще се поуспокоя.
И като се сещам за нашите моменти се сещам, когато той трябваше да иде до в къщи и го чаках в парка . . не се върна час, търсих го къде ли не, мислих си най-лошото, че може да се самоубие и тн, извиках брат му да ми отвори апартамента му да видя там да не се е самоубил полудях след 1 час нашият се завърна и ми каза, че видял леля си и тя пак му казала "къде ходиш само бе, уби майка си, ми сега и в къщи не се виждаш" при което той тотално превъртял и е мислил да си сложи край на живота . . тъкмо щял да си бие свръх доза и си представил как плача в този момент и се върнал ( разбирате ли до каква степен му бях опора ( знаех, си че тази раздяла ще доведе до нещо много лошо ( толкова ми е мъчно, сърцето ме боли