Моите съболезнования миличка!Толкова добре те разбирам в момента! Преди месец една от най-близките ми приятелки почина.Все още не мога да го проумея и не спирам да се надявам,че всеки един момент ще влезе от някоя врата толкова усмихната,колкото беше и преди, макар да знам че няма как да стане.Всеки ден я сънувам и не мога да си я избия от главата.Болката е ужасна,тъгата също,но за огромно съжаление нищо не може да се промени.Чувствам се ужасно и доста често ми се иска да говоря с някого за това,но няма с кого,което ме кара да се чувствам още по-зле.Имам нужда да споделя с някого всичко,което е вътре в мен,да си излея мъката,но...Дано поне при теб да има такъв човек,защото със сигурност ще ти стане много по-добре.В такива моменти човек не бива да бъде сам.Много ми се иска да я върна поне за няколко минути,да я видя поне още веднъж...сигурна съм,че и за теб важи същото,но животът е гаден и това наше желание няма да стане реалност!!Но не трябва да се отчайваш.Мисли си,че той е там някъде,на някое по-хубаво място и те гледа.Следи всяка твоя стъпка,радва се на успехите ти и е нещастен,когато изживяваш трудни моменти.Знам,че ти липсва,че искаш да чуеш смеха му,гласа му,напълно те разбирам и няма да се опитвам в този тежък момент да ти обеснявам как с течение на времето всичко отново ще е наред,тъй като аз сама себе си не мога да обедя.И все пак нали знаеш,какво казват хората - Господ (не знам дали вярваш,но ... ) прибира при него най-добрите.Не знам дали така изобщо те успокоявам,защото все пак толкова млади (фр ми навърши 18 год. януари,предполагам,че и приятелят ти не е бил много по-стар от нея) те не заслужават такава съдба.Жалко само,че не сме ние тези,които определят това.Сиг ти досадих с моите глупости.Знам че в такъв момент най-малко те интересуват чуждите проблеми,но исках да разбереш,че напълно те разбирам.Заради него обаче трябва да продължиш напред и да не се предаваш.Спомняй си само хубавите ви моменти заедно и се радвай,че си познавала човек,който те е обичал толкова много,защото не всеки може да се похвали с такова нещо!! Успехи и само напред мила!