Искам още един път да благодаря на всички писали.Мерси за моралната подкрепа.Радвам се, че успях да намеря поне малко утеха при вас.Мисля от днес да не пиша в тази тема, защото всеки път, в който я отворя ми става все по-тъжно и по-тъжно и всеки път започвам да плача отново и отново. Малко съм се поуспокоила, не не съм във всъщност и никога няма да мога да съм вече напълно спокойно, но все пак всеки ден се опитвам да си казвам "Вдигни глава, това е , което и той иска" и се опитвам да продължавам силно напред, за да се гордее с мен.
Още един път огромно благодаря на всички ви.Не знаете колко много ми бяхте от полза.Оценявам го.
И пожелавам на никой човек да не му се случи нещо такова и да трябва да изпита ,това, което изпитвам аз, дори на враговете си не бих го пожелала.И още нещо - дано тази случка научи и мен и всички останали, които го прочетоха ,че някой път като имаме малко проблемче се отчайваме и си казваме, че няма на къде - ето сега знаем, колко по-страшни проблеми има.Така че борете се с проблемите си. . Това науичх от цялата случка.
За поред път БЛАГОДАРЯ ВИ!!!