- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет
Такам.... значи...утре аз и гаджето ми правим един месец от както сме заедно...и се чудя кво да му подаря....а и има вероятност той да е забравил че утре правим един месец
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако е забравил не му се сърди, знаеш ги момчетата, че не обръщат много внимание на датитеПървоначално написано от hisy
Можеш да му подариш нещо съвсем малко, но да изразява чувствата ти
Някакво малко сърчице примерно (като за 1-ви месец) Или пък да му направиш някаква изненада - когато излезете примерно и когато седнете някъде, било то в парка или пък на някое заведение, да му дадеш първо една картичка, на която а пише нещо мило
След това пък в средата на вечерта да му подариш нещото,коетоси му купила и когато накрая те изпраща гушкаш го, целуваш го и му прошепваш на ушенце:"Честит пъви месец заедно!"
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ми честно казано не знам. Аз и моят приятел попринцип си подаряваме подаръци без повод, но когато направихме един месец нищо не сме празнували.Не че обезличавам единя месец, но не смятам, че би трябвало да се празнува.Все пак ако почнем да си подаряваме подаръци на всеки един месец то тогава на годишнината, какво трябва да направим ?! Но това си е мое лично мнение разбира се![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Take_That мерси много![]()
++++++++++++++!!!!11111111111111111111Първоначално написано от Take_That
Не му взимай нищо.Все пак правите само един месец.Подаръци не се подаряват само на годишнина, а и тогава когато искаш. т.е. всеки ден можешда му купиш, но ако е забравил наистина ще е много кофти![]()
нищо не му взимай
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
той забрави че правим един месеци така и нищо не му подарих...той ми говореше съвсем спокойно без да се сети
![]()
![]()
няма да му се сърдя.... обаче вече съм обедена че мъжете наистина забравят датите
![]()
то момчетата не са като нас момичетата да помнят всичко![]()
съгласна съмПървоначално написано от Kikincety
![]()
той рождения ми ден забрави да ми честити..пък сега и това![]()
![]()
![]()
Оооо трябва да ти кажа аз как накарах да запомни моя...Първоначално написано от hisy
![]()
![]()
Толкова неудобно му стана като незнаеше, че със сигурност вече ще го помни завинаги...![]()
![]()
Иначе важното е, че сте си заедно пък подаръците по нататък може...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е да така е...но напоследък не сме много заедноПървоначално написано от Hilary_
един ден се държи хладно...друг ден е мил...и не моа да разбера кво става
![]()
Ммм кофти... ми защо не го питаш от какво има нужда смисъл..разнообразие... от какво?!Първоначално написано от hisy
Питай го за да не свикне да се държи с теб така постоянно...
![]()
Priceless .. <3
ми...незнам...все ми се върти в главата това че може би иска повече свободно време... смисъл да излиза с приятели и тем подобниПървоначално написано от Hilary_
![]()
наистина не помним нищо![]()
Първоначално написано от Lapin
![]()
![]()
![]()
Mмм да виж за това не се бях сетила...миии добре тогава пробвай и двата начина...Първоначално написано от hisy
Ай Успех имаш от мен!
![]()
Priceless .. <3
той тая година и СВ.Валентин забравиаз му викам : Мило честит Св.Валентин.. а той ми вика : Опаааа мило ....честит Св.Валентин ...аз забравих че днес е Св.Валентин..извинявай много
![]()
![]()
![]()
мерси многоПървоначално написано от Hilary_
![]()
Явно това негово държание те притеснява, може просто да седнеш и да го обсъдитеПървоначално написано от hisy
Мисля, че така ще е най-добре вместо да гадаеш и да се измъчваш
Успях ти желая и аз
![]()
Първоначално написано от hisy
![]()
![]()
моя па от лятото по някфа случайност знаеше номера на баща ми (![]()
![]()
) .. и баща ми ми звъни на 14.02 и ми вика "гаджето ти ми написа смс
" и аз WTF?!? и той
>> кажи на дъщеря ти че я обичам страшно много <<
и ми се хили некъф
![]()
Това е било готиноооПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
![]()
ми...малко се притеснявам да говоря с него..защото ме е страх каква ще му бъде реакцията...Първоначално написано от Take_That
![]()
![]()