- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет
Когато с бившия ми правихме един месец той беше забравил, но аз реших да не го подсетя.Цял ден си бяхме двамката и в един момент той започва да ми говори. "Абе миличка ако бяхме тръгнали на Коледа вчера щяхме да имаме годишнина" И аз отвръщам " Ми да бе мило, ама тръгнахме на следващия ден" .. т.е. 26 декември. И в един момент тои се сеща, че щом е трябвало да имаме годипнина вчера, значи я имаме днес.Стана му супер кофти, а подаръка му беше в мен.Естествено той не знаеше, защото аз не му го подарих.Каза ми само, че трябва да излезе спешно, за да свърши нещо .. да го изчакам.Върна се с подарък и букет като ми каза " Дори и когато скъсаме на 26 ще те подсещам, че имаме празник"![]()
Първоначално написано от ifkataAa
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от hisy
Да нормално е, разбирам те напълно. Но не мисля, че ще се разсърди ако започнеш този разговор с него, пък и можеш да започнеш с така:" Искам да поговорим за нещо, надявам се да не ми се обидиш, но това ме притеснява" и започваш напправо с проблемаНяма смисъл да си мълчиш (аз мълчах 8 месеца и.... абе говори, докато е време)
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ми ще се опитам...но наистина е много мъчително...всякаш някой ми забива нож в сърцетоПървоначално написано от Take_That
![]()
ми ще се опитам...но наистина е много мъчително...всякаш някой ми забива нож в сърцетоПървоначално написано от hisy
[/quote:e6217fee74]
ТСигурно се дължи на това, че твърде много държиш на него![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
олее, ако баща ми получи такъв смс, после ще ме спука от базици
![]()
по темата: видях, че нещо те притеснява в отношението му. и аз мисля, че трябва да говорите. не бива да се притесняваш от сериозните разговори, все някога ще се налга да ги провеждаш.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Много добра идеяПървоначално написано от Take_That
И за пръв път срещам някой, който проявява разбиране когато момчетата забравят нещо, което, поне на мен, ми се случва постоянно. Ако бяха всички момичета така...
![]()
М аз и моя приятел, когато направихме 1 месец аз бях на море и се върнах няколко дни след датата. Обаче от морето му бях взела една сребърна гривна, не конкретно за първия мсец, по скоро подаръче от морето :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ми ще се опитам...но наистина е много мъчително...всякаш някой ми забива нож в сърцетоПървоначално написано от Take_That
[/quote:df676779e5]
ТСигурно се дължи на това, че твърде много държиш на него[/quote:df676779e5] да наистина държа на него...но преди малко бях тъжна..и той дойде да ме успокои..беше много мило..каза ми да дигна глава и че заедно ще се справим с проблемите
![]()
zn e mn mil![]()