- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос?
Може вече и да е задаван такъв въпрос ,но аз сикам да питам! Та ако правиш секс с презерватив, и той не се е скъсал, но малка част от спермата е излезнала от ваншната страна и ти имаш по теб но не е много близо до влагалището и след това се изкъпеш възможно ли е да забременееш?
относително е.. но ми се струва малко вероятно
според мене не направи си тест за бременост или отиди на гинеколог
Мислиш ли, че тука във форума има толкова компетентни хора... Отиди на един гинеколог и го питай него. Ако пък толкова те е страх или срам, или не знам и аз, изчакай 14 дена и си направи тест.
Let's get drunk tonight!
Не е възможно според мен.![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
И да има някаква възможност,то тя е минимална...ако все пак се притесняваш тестове има във всяка аптека![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Ти имаш по теб? Какво означава това... по теб - във влагалището или по теб - някъде другаде по тялото?!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Според мен -не.Някой двойки правят много опити докато жената забременее.
When you dream anything can happen.
Ако често се осланяш на това твърдение, мога само да ти кажа: "Честито, бременен/на си!" ((:Първоначално написано от Ecstasy
"Фалът" веднъж става. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Докато стигнеш до банята вече всички рицари ще са умрели и няма да могат да завладеят крепостта! Бързо ще се "надишат". Измират за 10-тина секунди в кислородна среда.
Don't tell me what I can or can't do !
е тва изказване беше върха на медицинските откритияПървоначално написано от Boyd
![]()
донорите на сперма за забременяване "ин витро" къде се празнят според теб - във вакуум ли[/b]
I'll take your brain to another dimension
то ако се забременяваше така лесно, досега всички да сме с по 5 аборта.
Абе хората с години не могат да забременеят , ти тука някакви абсурдни начини ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Що за глупост не мисля, че е възможно![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
много е малка вероятността да забременееш според мен![]()
Малка вероятност
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
спермата трябва да е дълбоко вав вагината.... и ако не си в уволация е мн трудно да забременееш но все пак си купи едно тестче да се успокоиш... да ти кажа мн се самнявам да си бременна спокооо
Thanks ! Много ме успокоихте ! :P