.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на glamouros

Имам нужда да споделя...

Хора случвало ли ви се е да се чувствате ужасно объркани? Поне в момента аз се чувствам именно така... В един момент знам какво искам и съм готова да се боря за него, а във следващия момент се колебая дали изобщо го заслужавам и дали ще мога да го запазя... Проблема е че се държа много странно и изглеждам нерешителна, незряла, лигава и знам ли още каква. Попринцип съм много различна, но що се отнася до отношенията ми с останалите и по точно с момчетата се променям много. Сртах ме е от самия факт да се обвържа и от страх да не направя някоя фатална грешка оплесквам до такава степен нещата че ситуацията става много конфузна... Чувствам се ужасно глупаво и знам че се държа глупаво.... Искам да се поправя, но в крайна сметка все нещо обърквам. В общи линий се всичко това ме кара да се чувствам неспособна да контактувам. Самия факт ме подтиска ужасно и осъзнавам, че съм безпомощна сама да си помогна...
    Наистина имах нужда да го изрека, но как бих могла да го кажа на когото и да било... :s
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Казваш, че те е страх да се обвържеш, за да не те наранят. Ами замисли се, ако бяхме създадени така, че да не изпитваме болка, страх, отчаяние и подобни гадни работи, ако живота беше прекалено розов, то тогава не би имало смисъл да живеем. Отпусни се, наслаждавай се на всеки един момент от живота си все едно е последен. Дръж се естествено със всички. По-добре да те харесват (или не) такава, каквато си, отколкото да харесват някаква актриса. Гледай само напред и не съйалявай за нищо!
    Let's get drunk tonight!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ако искаш може да поречеш на мойто рамо
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Недей да се впрягаш толкова . Предполагам че си на 13- 14 .Рано ти е да се обвързваш сериозно.Излизай често и се забвалявай .Общувай с повече хора и ще свикнеш и няма да се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от justbebsi
    Недей да се впрягаш толкова . Предполагам че си на 13- 14 .Рано ти е да се обвързваш сериозно.Излизай често и се забвалявай .Общувай с повече хора и ще свикнеш и няма да се притесняваш.
    +1

Цитирай Първоначално написано от justbebsi
    На 16 съм и точно затова ме притеснява това... мислех че съм достатъчно голяма поне да знам как да се държа... колкото и смешно да звучи съм имала 1 сериозна връзка и от тогава сякаш бъркам във всяко едно отношение... мерси все пак за съвета, мисля да те послушам
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Намали тревата .Ако не пушиш земи се стегни.Кво си се разлигавила.

Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Намали тревата .Ако не пушиш земи се стегни.Кво си се разлигавила.
    обещавам...
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Crazy_sunchO
    Казваш, че те е страх да се обвържеш, за да не те наранят. Ами замисли се, ако бяхме създадени така, че да не изпитваме болка, страх, отчаяние и подобни гадни работи, ако живота беше прекалено розов, то тогава не би имало смисъл да живеем. Отпусни се, наслаждавай се на всеки един момент от живота си все едно е последен. Дръж се естествено със всички. По-добре да те харесват (или не) такава, каквато си, отколкото да харесват някаква актриса. Гледай само напред и не съйалявай за нищо!
    ++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Цитирай Първоначално написано от Crazy_sunchO

+1 Не може цял живот да те е страх от обвързване, по тая логика ти трябва да си едно 98% без гадже до себе си.. :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си