.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Не ме упреквайте,а ми дайте съвет... ;(

Значи ето го и моя проблем..вече един месец как вървим с едно момче и мн го обичам!!Досега така не съм се влюбвала..проблемът самоче е че той веднъж е пробвал джойнт и майка ми мисли че е наркоман..затова не ми дава да се срещам с него..а аз наистина го обичам и досега не съм била така с момче,нз какво ми става..Моляви кажете ми какво да правя да го скъсам ли заради майка ми и любовта ми да е несподелена или да се виждам с него тайно,защото наистина незнам как ще съм без него!! ;(;(;( дайте ми съвет моляви..не си представам това да скъсам с него ;(;(

Ще ти кажа само 2 неща:
    1. Ти за един месец не можеш да го заобичаш, явно още не знаеш значението на глагола. Та вие сте ходили 1 месец, бе хора...
    2. Майка ти никога не би ти дала погрешен съвет. Остави го момчето, не го знаеш дали не се друса. Нямай вяра на никого. Имай си едно на ум за всеки, независимо колко го познаваш.
    Let's get drunk tonight!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    нормално е майка ти да ти мисли само доброто,затова не ти разрешава да си с него,говори с нея обясни й всичко и да но да те разбере и да ти повярва че не е наркоман,пък ако не ти повярва просто намери начин да се виждате без тя да знае,все пак ходите,пък даже ако искаш го заведи у вас и нека той да говори с нея може пък да стане нещо

Обясни на майка ти, че обичаш това момче и ако иска само доброто ти, да не се противопоставя на връзката ви с него.Все пак от веднъж не се става наркоман .. късмет

направи така че всички да са доволни .. говори с майка си .. обясни и ..по един или друг начин .... апък за момчето .. успех!
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Идея е да си направи тест пред майка ти и теб
    Let's get drunk tonight!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    бати проблема...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Не мисля да ти казвам дали го обичаш или не.Това ти си го усещаш най-добре и сама можеш да прецениш.Но на твое място ако съм сигурна,че не се друса бих излизала с него тайно,без майка ми да знае.Просто казваш,че си с някоя приятелка и готово. Но ако се е забъркал с някакви наркотици и такива неща по-добре недей и ти да тръгваш по този път,защото зле ще завършиш.

Майко колко сте зле Всички
    Първо майка ти.веднъж пробвал джойнт и е наркоман wtf !!!
    ,то тоз джойнт сигурно не го и хванал...
    Второ ти.1 месец и се заричаш в огромна любов,абе слез на земята малко.
    Всъщност предполагам не сте на повече от 14-15.

Обясн ина майка си,че от едното пробване нищо не може да стане и че той не е наркоман и че тя не може да ти попречи да се виждаш с него.
    Помоли момчето да говори с майка ти,но то едвали ще се надъха...

Ако ли пък не , тегли една майна на майка ти,срещай си се тайно с твойто 'момче-мечта'
    пушете си джойнчето ии АЙЛЯК

Мега фен Аватара на Hilary_
    Интересно как се влюбваш за 1 месец...тряа да ми покажеш...
    Иначе обясни на майка си, че ако пие на празниците по - малко не значи, че е пияница...камо л иза опитване само веднъж...

ти да не си на 3 годинки 4е майка ти да ти казва кво да правиш,кога да си лягаш и какво да ядеш ???? бъди си с него
    I can't stop myself from loving you <3

и на мен ми е чудно за 1 месец а вече

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ако съм на мястото на това момче ще отида и ще говоря с майка ти за да я убедя, че няма нужда от притеснения.

Влюбена си... бля бля бля !
    : )))))))

Кое не разбрахте от "Не ме упреквайте, дайте ми съвет"

Защо майка ти трябва да знае, че приятеля ти е пушил джойнт? Можеше да пропуснеш този факт, ако тя не го е виждала нямаш проблеми, кажи и, че сте скъсали и след 1 седмица кажи, че се виждаш с друг.

Това е глупаво. Много е лошо когато пренебрегваш съвет/мнение на родител. Най-малкото не е на възраст, на която вече има собствено виждане за нещата и всичко й е ясно. Мнението на майка й й е нужно. Доколко го разбира или се съгласява с това мнение е друг въпрос. Ако не й е ясно и предлагам да седне и да поговори с майка си, а не да лъже. Тогава ще изложи своите аргументи, а майка й ще и каже защо не й харесва това и ще се разберат.
    Въпроса с влюбването наистина е странен, защото не доумявам как човек може да се влюби в някой, който няма нищо против да пробва и е пробвал наркотици ( говоря истинско влюбване, а не просто физическо). Според мен трябва да послуша майка си.

Abe vie v red li ste we?! ;D
    Kvo, che se e vlubila za 1 mesec, to veche horata i za 1 den se vlubvat i kvo ot tova?!
    A pyk i tova, che qvno si se vlubila bi trqbvalo da te vodi do izvoda, che ne traa ti puka ot mnenieto na okolnite i osobeno na maika ti... Estestveno, tq naistina ti misli dobroto, ama ponqkoga si e prekaleno .
    Prosto i kazvash, che shte se vijdash s nego ili ako ne mojesh se vijdaite taino .. : )
    i kvo te gree, che e pushil joint .. pochti vsichki go pravat : )
    ;] Hakuna Matata kopeleta xD

Град
    Sофiiя City xD
    бе и мойта на моменти се праи на тъпа той бил най-лошия избор , той бил нз си къф ... вика ми щом ш хоиш с тоя келеш приятна ваканция в софия (понеже той не е от тука) ... абе нали се сеш колко я слушам .. редовното оправдание е ОКЕЙ МАМО НЯА ХОА С ТОЯ и дотам .. сеш се че майка ти няа хои навсякъде с тебе да те проверява с кой си кфо праиш и тн ..
    успех

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Crazy_sunchO
    Ще ти кажа само 2 неща:
    1. Ти за един месец не можеш да го заобичаш, явно още не знаеш значението на глагола. Та вие сте ходили 1 месец, бе хора...
    2. Майка ти никога не би ти дала погрешен съвет. Остави го момчето, не го знаеш дали не се друса. Нямай вяра на никого. Имай си едно на ум за всеки, независимо колко го познаваш.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    бе и мойта на моменти се праи на тъпа той бил най-лошия избор , той бил нз си къф ... вика ми щом ш хоиш с тоя келеш приятна ваканция в софия (понеже той не е от тука) ... абе нали се сеш колко я слушам .. редовното оправдание е ОКЕЙ МАМО НЯА ХОА С ТОЯ и дотам .. сеш се че майка ти няа хои навсякъде с тебе да те проверява с кой си кфо праиш и тн ..
    успех
    e tfa e savet..mersi

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Абе как започвате да обичате някого за 1 месец?!?Не го разбирам това...А за майка ти - тя ти мисли най-доброто и просто дава съвети,оттам нататък ти решаваш

Цитирай Първоначално написано от purple4o
    Abe vie v red li ste we?! ;D
    Kvo, che se e vlubila za 1 mesec, to veche horata i za 1 den se vlubvat i kvo ot tova?!
    A pyk i tova, che qvno si se vlubila bi trqbvalo da te vodi do izvoda, che ne traa ti puka ot mnenieto na okolnite i osobeno na maika ti... Estestveno, tq naistina ti misli dobroto, ama ponqkoga si e prekaleno .
    Prosto i kazvash, che shte se vijdash s nego ili ako ne mojesh se vijdaite taino .. : )
    i kvo te gree, che e pushil joint .. pochti vsichki go pravat : )
    Това, че почти всички го правят не би трябвало да я интересува, ако е разумно момиче. Важно е за нея кое е правилно и кое не е.

щом е пробвал джоинт,от къде знаеш че само веднъж го е правил?Ако беше добро и свястно момче за какво му е да се дрогирва...Според мен е добре да го опознаеш и ако се окаже такъв за какъвто го мисли майка ти го остави

Майка ти как е разбрала? А и ако наистина си ''влюбена'' в него,едва ли ще послушаш майка си..
    sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    нормално е майка ти да ти мисли само доброто,затова не ти разрешава да си с него,говори с нея обясни й всичко и да но да те разбере и да ти повярва че не е наркоман,пък ако не ти повярва просто намери начин да се виждате без тя да знае,все пак ходите,пък даже ако искаш го заведи у вас и нека той да говори с нея може пък да стане нещо
    Съгласна съм.Но обеди моля те момчето си, да спре с всичко, не че тревата е проблем, но ако мине на по-тежки неща ще стане голям проблем, а не бих искала някой да изживее това ,което аз изживявам ( Пази се и пази момчето, щом имаш такива симпатии към него.А за обич, наистина ми се струва твърде рано все още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си