- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме упреквайте,а ми дайте съвет... ;(
Тя може да си е влюбена в него, но в момента се допитва до нас, тоест слуша разума си, което според мен е по-важното в ситуацията. Любовта може много глупости да я накара да прави.Първоначално написано от sweet_bebok
Напълно съгласна съм с това мнение!Първоначално написано от chaos_
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ами щом казваш че го обичаш нали е казано за любовта граници няма такаче....
Ами аз честно да ти кажа мисля, че е нормално майка ти да не иска да се срещаш с него- повечето найки са така. От друга страна обаче, ако наистина го обичаш нито майка ти, нито това че е пушил (или пък пуши) джойнт не трябва да ти пречи. Аз например имам приятели, които си пушат; дори и най- добрия ми приятел беше се напушил няколко пъти, ама това не ми променя отношението. Разбираш ли... според мен е най- добре да останете заедно, ако държиш на него, а пък майка ти като види, че си добре и че си щастлива няма да има нищо против. Само недей да я лъжеш... от опит знам, че майките не са никак глупави.... ииии УСПЕХ![]()
![]()
![]()
[Love, Honour, Wisdom, Friendship and Smiles] =]
Много вярноПървоначално написано от productivesoul
Според мен майката е имала предвид, че фактът, че пуши би й попречило по някакъв начин, но стига пушенето да не афектира начина на мислене и действията на момчето няма проблем, в противен случай е много лошо.
Ако пак го видиш да дърпа джойнт го остави сам да си проваля живота. Майка ти е права.Първоначално написано от fc
зарежи го.всеки,който е пробвал пробва пак рано или късно.по-добре го остави няма смисъл.макар,че все пак ти си преценяваш де...аз на твое място бих се борила да съм с него,независимо какво казва майка ми,но ако го видя пак да пуши ще го зарежа на секундата...
p.p. "мн го обичам!" "заедно сме от 1 месец" ...абе както и да е ...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не се занимавай.![]()
ОМг, не искам да те упреквам, но:
1. ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА! Ква е тая любов за 1 месец, кви са тия драми... сега ще умреш, ако се разделите... Само като за сапунка. Аз с моя приятел като сме от година заедно, трябва да се отровим заедно и да умрем гушнати, защото майка ми не ми дава да преспивам у тях, примерно...
2. А защо за момент не си помислиш, че майка ти може и да е права? Било само веднъж, не знам си какво.... а ти откъде си 100% сигурна, че е само веднъж? Или, че няма да има втори, трети и тн?
3. Ако толкова вярваш, че младежът е свестен, заведи го на гости и го запознай с майка ти. Така ще види, че е добро момче и ще ти разреши да си с него.
деЦка радоС
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
съвета 2 лева и 60 стотинки
stiga s tfa bee...nqkoi se vlubvat za sekundi a viee...Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Що пък да не може да се влюби за 1 месец ?!![]()
На мен ми се е случвало от един поглед да се влюбя,тийнейджъри сме повечето все пак и като ни тресне яко хормона ...![]()
![]()
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
хора които смятат че човек не може да се влюби за 1 месец много ама МНОГО ме дразнят .. кви сте вие бе .. кой ви дава правото да съдите хората че се влюбват ???? .. кой ви дава право да ги съдите че не са като вас ?????? .. много зрелите ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
има ли значение от кога е влюбена ?? само тя знае какво чувства и какво иска .. вие не можете да и заповядвате да не се влюбва !!!!!!! .. щом се случи нищо не може да се направи ... или пък вие не сте били влюбени ?? съмнявам се да е така но щом имате такова мислене няма да се учудя ако сте некои "гъзарчета" дето си мислят че са върха и че могат да управляват живота на хората
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Съгласна съм!Първия път обикновено дори не те хваща,пробвал е,какво толковаПървоначално написано от chaos_
Ти пък,защо си казала на майка си,тва е супер дребно нещо...
Само с едно не съм съгласна с всички и това е,че не е възможно да го обича-според мен може!...смисъл първо,че всеки си има различно разбиране за обич,а тва,че са заедно от един месец,не значи,че тя от толкова време има чувства към него...и при мен е така-от скоро сме заедно,ама от кога имам чувства към него,не е истина и нз,но мисля,че мога да говоря за обич,поне от моя страна...та така.Не се притеснявай,щом само е пробвал,няма опасност![]()
Това че е пробвал или че пуши джоинт незначи нищо . Според мен това не би трябвало да пречи... Другото което е маика ти иска наи доброто за теб , да така е , но не винаги трябва да слушаш маика си ...Какви ги говорите пък вие , и какво като ходят от месец , нека си живеят и си се обичат . Според мен Не трябва да го късаш![]()
![]()
Огромна част от любовта е привързаността. За един месец страшна привързаност няма що. И аз на първия месец мислех, че се влюбвам, но чак като останахме заедно, открих, че истински, ама както се казва съвсем реално съм го обикнала едва на 4я някъде.Първоначално написано от krasitoOoO
Като порастнеш, ще разбереш.
дръпни си и ти бе...
така ще сте квит
за един месец няма как да го заобичаш бе..пф..стига с тея глупости..ии както казаха преди мене..майка ти никога не би ти дала лош съвет..или пък да ти мисли лошото..по добре се заслушай в съветите на майка си и се замисли..защото една майка гледа само детето и да бъде добре..![]()
xixixi...
brofl, глупости. първо:Първоначално написано от Crazy_sunchO
1. Ако приемем че майката е безгрешна ( тоест не греши никога ), за нея е невъзможно да даде погрешен съвет. Тогава за нея това не би било въпрос на избор а на неумение да даде погрешен съвет. Както знаем, майката е човешко същество, следователно греши ( грешките са в основата на човешката природа, именно заради тях и заради умението си да се учим от тях сме "венеца на природата" и най-интелигентните същества на планетата ).
2. От горното следва че щом майката може да греши и да дава грешни съвети, е много по-добре за детето и да даде съвет, които тя СЪЗНАТЕЛНО знае че е грешен ( според нейната гледна точка ). Защото едно дете трябва да прави грешки за да може да израсне и да разбере за СЕБЕ си дали съответния избор е бил правилен или не. Както и да осъзнае разликата между майка си и себе си, да осъзнае че нейния съвет е бил ГРЕШЕН, и да успее да обособи себе си като личност, като Аз.
3. Като цяло правилно и погрешно не съществуват. Всичко е въпрос на гледна точка и начин на изразяване. Дори това в което вярваме най-изконно и първично, следователно вътре в себе си сме убедени в правотата му, не може да се окачестви като правилно. Просто някои неща ни карат да се чувстваме добре, други не. Толкоз.
Да се опитваш да забраняваш неща на детето си, или да подтискаш желанията му, са най-лесния и сигурен начин да провокираш чиста и неподправена омраза. Това при положение че детето има добре обособена представа за себе си и вътрешня си свят, и воля да го брани от посегателства.
Ако се пречупи, значи съответния индивид няма значение.
И най важното - това че си родител по НИКАКЪВ начин не ти подсигурява безрезервна любов от страна на детето ти. Противно на малоумното общоприето мнение, което е така разпространено, сякаш е морален закон. Нито пък детето трябва да се чувства зле, ако не обича родителите си.
Или както казва Ницше: Вашата любов към ближния е ваша лоша любов към самите вас.
Всичко трябва да е стремеж към осъзнаване и хармония с Аз-а. Не неговото пренебрегване за сметка на други индивиди.
Омг...защо всички сте толкова тесногръди?!Както казах в предишния пост,това че ходиш с някого от месец,не значи,че чувствата ти не са от повече време и е напълно възможно да го обича!Все едно не знаете какво е да се влюбиш в някого много преди да тръгнете![]()
Майка ти се грижи просто за теб,но е добре да знаеш,че ти вземаш решенията....В живота ти винаги ще се намери някой,който да иска да те разубеди в каквото и да е(дали от добро,дали от лошо,просто всеки си има своята истина) дали за момче,дали за нещо друго...Не се поддавай,особено когато чувстваш,че не трябва...по-добре да сбъркаш САМА от колкото,защото си послушала някой друг....мисълта ми е че ако на теб не ти пречи,че е взимал,не му мисли...остани си с момчето,но не прави нищо само защото така някой ти е казал.......и умната ;]
е това мнение поткрепям..Първоначално написано от MaRtYty
![]()
мерсиПървоначално написано от ionicle
![]()