.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    бати проблема...
    да, бе, целия свят са наркомани, са тука, че пича веднъж пушил тревица... еееееееееее голяма чудо.
    Поне почерпи ли те?

Цитирай Първоначално написано от CheriHool
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    бати проблема...
    да, бе, целия свят са наркомани, са тука, че пича веднъж пушил тревица... еееееееееее голяма чудо.
    Поне почерпи ли те?
    не

Спрете да я упреквате!Тя има нужда от СЪВЕТ!!!
    Това,което мога да ти кажа-първо се увери,че наистина не е наркоман.След това се увери,че може да му се довериш и че наистина го обичаш!Едно е да обичаш,съвсем друго е да си влюбиш.Когато разбереш,че всичко е наред отиди и поговори с майка си,да се опита да те разбере!Но както всички казват майките имат шесто чувство,особено когато се отнася за собствените им деца!Помисли и реши!

защо отваряте вече стара тема

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    тва не е любов а глупаво увличане
    както казаха някой за един месец не можеш да го заобичаш!
    за тва по добре да го зарежеш хем така няма риск ако наистина се друса и хем огаждаш на майка си! и повярвай ми родителите винаги имат право!

Ми..ситуацияна е доста сложна..голямо напрежение..пак трябва да пиша цял роман...
    Момичеее осъзнай се!ЗА един месец не можеш да се влюбиш бее! Вие още не знаете значението на тази дума а тръгвате да се еб*те,да се лижете,да се целувате...!Майка ти никога не би те накарала зарежеш едва ли не "любовта на живота си"... За един месец аз не мога да се доверя даже на определен човек ,а ти?? Добре де...това не беше точен пример,аз трудно допускам хора до себе си,ама...наивна си бе... остави го...

Град
    София
    Ако наистина го обичаш не го оставяй... послушай сърцето си. И това че е пушил един път джойнт не значи че е наркоман. Опитай се да обесниш на майка си. Късмет!!!

Love is in the air

Голям фен Аватара на Dollystar
    Защо не го поканиш у вас, докато майка ти си е вкъщи. Тя ще види, че е свестен и се държи добре с теб и ще си промени мнението
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си