.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Хапчета! HELP!

Здравейтее! Тренирам гимнастика и сега покрай всички празници .. бе напълнях .. доста .. имам нужда да отслабна и то бързо, моля ако има някой който да е пил някакви хапчета които са му помогнали да каже иначе движение има, тренирам редовно и интензивно, само кажете хапчета моля ви! мерси

Град
    Казанлък
    По-добре да не приемаш никакви хапчета..ще си тровиш организма!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Оле, Лин, точно и аз за хапчета си мислех. Качила съм бая покрай тея празници. Ще следя с интерес темата, помагайте.

една приятелка отслабва с едни китайски хапчета 12 дена около 14 кг ама сьм чувала че ти разказват играта на черния дроб.за това по-добре пьлна и здрава отколкото слаба и болна

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    заебете ги тея хапчета. не се тъпчете и се движете, и ше видите резултат.
    няма смисъл от хапчета просто.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Оле, Лин, точно и аз за хапчета си мислех. Качила съм бая покрай тея празници. Ще следя с интерес темата, помагайте.
    дано, дано .. знаеш ме, винаги съм била против сякакви такива .. ама почвам да се отчайвам и ми трява резултат бързо .. ;х

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    мислиш ли че се тъпча? чипс кола снаксове и кфото и да е не съм пипала от .. 2 години сиг .. ии определено се движа..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз съм против тези хапчета,но се бях отчаяла че не мога да сваля 4 кг. и си бях взела ФемиМодел и си ги свалих,но трябва и ограничение в храната,а една фр беше пила Перфини нещо такова...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

в някоя от другите теми пишеше за хапчета Лида които много помагали ... аз мисля да ги пробвам в скоро време

Цитирай Първоначално написано от s3xy
    Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    мислиш ли че се тъпча? чипс кола снаксове и кфото и да е не съм пипала от .. 2 години сиг .. ии определено се движа..
    е та то ще излезе че всички не се тъпчете пък дебелеете
    попринцип захарта най-вече трябва да се спре (шоколади, вафли, сладоледи, торти и прочие)
    хапчетата няма да ви помогнат или ако ви помогнат ще е временно трябва да промените начина си на хранене (а не да почвате някакви диети от днес до утре)

Град
    в света на приключенията ..

Re: Хапчета! HELP!

Цитирай Първоначално написано от s3xy
    Здравейтее! Тренирам гимнастика и сега покрай всички празници .. бе напълнях .. доста .. имам нужда да отслабна и то бързо, моля ако има някой който да е пил някакви хапчета които са му помогнали да каже иначе движение има, тренирам редовно и интензивно, само кажете хапчета моля ви! мерси
    продължавай със спорта и не мисли за хапчета
    те само засягат мозъка /центъра на определяне на глада/
    не консумирай лекарства ако не искаш да си докараш здравословни проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си