- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По голяма е от мен....
Харесвам едно момиче,но епо голяма от мен аз съм на 18 тя е на 24-25.Как да процедирам,като се срещаме ми се усмихва говорим си,но не сме близки приятели по скоро на "здравей" "здрасти".Дайте някав съвет!
Опитай се да се сближите...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от smileforyou12
![]()
ами,като се видите я покани на кафе,разходка..не вярвам да ти откаже,това,че е по-голяма не е чак толкова голям проблем,късмет![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+2Първоначално написано от ifkataAa
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Покани я на среща,намери общи теми за разговор........
излезте на кафе и си намерете обща тема за разговор..опознаите се повече и така..
Първоначално написано от Lysit0
Stay up all night with the stars *
Ако пък мислиш, че срещата е твърде прибързана, вземи й скайпа и си поговорете там, опознай я повече, така ще ти е по-лесно на срещата.
+1Първоначално написано от soul1199
![]()
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
Стани и ти на 24-25
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не бъркай доброто възпитание и приятелско отношение с харесване. Ще изглеждаш смешен ако я поканиш на среща.
Пробвай се. И аз имам един приятел, който е на 14 и залитна по 11токласничка и май ще му се отвори парашута.
аз в момента съм с приятелка която е горе долу години както си описал... няма невъзможни неща
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
глей само да не ти е майка ццц![]()
е , не е чак толкова голяма ....само гледаи да не оплетеш мрежите с нея ...успех!
Първоначално написано от Traveller
![]()
![]()
Pσ ∂σвRє уjαѕєη кrαι, σт кσlкσтσ вєzкRαєη yJαѕ...!
да и вземе скайп станали са вече големи хора по скйп ще си пишат... глупости според мен нека да я пида директно свободна ли си туи унуй ай да пиим кафе някаде..Първоначално написано от gangsterkata
е такива
Опитай се да я опознаеш.Срещи и т.н.
Ми опитай да се сближиш с нея и после я покани да излезете...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!