- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пак аз....
ъъъм
малко тъп начин да си разказваш проблемите
вие явно от първия Ескапел не сте си взели поука,ама нали знаеш,че тва не са бонбонки и не се пият след всеки секс
да не вземе след месец да ревеш,че "приятелката ти" е бременна,или че и има нещо от Ескапела![]()
Не се заяждам ама спрете да пишете Ескапел или Ескапела,защото хапчето се казва Ескапеле просто съм перфекционист и малко се изнервям![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
И що трябва да криеш че всъщност става въпрос за теб?
Ако се е измил добре едва ли ше има проблем.
С моя приятел, когато го правим без презерватив го карам да отиде до тоалетна да се изпишка, мие се добре и след 15 минути пак секс. Досега не е имало проблеми ...
права си,съжалявамПървоначално написано от kitty9410
![]()
няма нищо просто отбелязах![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
да бе човек и аз сум притеснена по тоя ? чакам да минат7 дни и да правя тест...
ба, не се засягай обаче си малоУУУУмна, ти и твоята "приятелка"... да беше задала директно тъпия въпрос, чиито отг може сами да разберете по мн лесен начин.![]()
![]()
![]()
с тази разлика, че в този случай основния момент е "изпишкването" му, а не измиването, защото се прочиства от останалите след яекулацията сперматозоиди в пикочния каналПървоначално написано от Fanatichka
иначе и с телена четка да го измие, ако не се изсвирка както си трябва, ефекта от измиването е само външен и шансът за забременяване ще остане сравнително висок
I'll take your brain to another dimension
ей аман значи , то затова си има някои да не кажа възрастови ограничения ама поне факта , че за да тръгнеш да правиш секс трябва да имаш някаква сексуална култура , а ако си поредната тъпа пръчка ти или приятелката ти не се убиждай ама си е баш така да тръгне да прави необмислени неща ще си носите последствията .мисълта ми беше , че като си на 12-14-15 (мнозинството вече) години ти е през тва какво може да стане след поредното чукане .А тя е на тва дередже сега шото още първия път е мислила с оная си работа ии сега ще дава сяка седмица пари зьа хапчета и тестове докато не и дойде акъла в главата и не разбере как и вреди това на нея , че или няма да може да има деца , или бебето вече рита ... Абе те хората са казали 3 пъти мери 1 път режи ама .....
а да не говеорим изобщо как си обяснила какво точно е станало и какъв ти е въпроса...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....