- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на едно МОМЧЕ
Пускам тази тема, понеже във форума има тема със заглавие "как да се харесаме на момиче" .. нека момичетата да не се чувстваме забравениТа момчета сега е ваш ред.Кажете кое най-силно ви впечатлява в едно момиче и как по най-лесен начин тя може да достигне до сърцето ви.Външен вид, жестове, манталитет, начин на говорене .. е ?
![]()
Епа аз съм момиче ама няма как да не се мина...![]()
Та по темата според мен днешните "мачовци" си падат само и единствено по външния вид... ии може би какво място заемат в обществото... демек пука им за хорското мнение...
Но тук там съм забелязала и другия тип момчета, които гледат и самото момиче... така, че все още има надежда... и избор...![]()
![]()
P.S. Не ме нападайте...нямам нищо против момченцата ни...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи от момчето..кфи фетиши има..по кфи си падахмм...аз напр. иам фетиши към азиатки(китайки,японки,с дръпнати очи
) ,goth момичета(без садо-мазо
) и мед.сестри (не е смешно!)....не си падам по мн мн разголени курвички.....търся(търсех*!) свестни,хубави,умни,добре изглеждащи ...и намерих!
![]()
направо ме учудвашПървоначално написано от MetalL
![]()
с тея японки
и аз те намерих
та по темата:повечето момчета гледат визия,такива женкари има малее
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ЕМиии ..има да...докато има момичета склонни да ходят с сяко готинко момче,без значени характера...ше има и момчета които ше се "възползват" от такива момичета...Първоначално написано от soul1199
![]()
Абсолютни глупости. Как да се харесате? Мусака. Така бе - мусака.Всичко останало по жената освен мусака са бонуси(може и без тях).
Ако не ви хареса докато държите голяма порция мусака, изчакайте докато огладнее...
"Пътят към сърцето на един мъж минава през стомаха му"
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!