Искам само да споделя нещо много лично. На 19 съм, студентка първи курс към МУ-София, специалност фармация.
От година ходя с приятеля си и от 6 месеца живеем заедно. Преди си поделяхме домашните задължения, но откакто той започна да работи на пълен работен ден реших, че е по-честно да я върша аз. Снощи бях оставила чиниите за миене за тази сутрин, защото бяхме и двамата изморени.
Тази сутрин станах и видях, че ги е измил. Преди 10 минути ми се обади и ми каза, че е напазарувал и ще сготви той довечера. Онзи ден ми се върна от работа и ми поднесе шоколадче Линдт.
И сега се замислям... шоколадите струват по 5 лева, а аз се почувствах на седмото небе, все едно ми е подарил палат.
Звучи много инфантилно, но ми се плаче в момента. Не знам дали има по-голям късмет на земята от моя. Едва на 19 съм и този човек е първият ми избор.
Боже, колко е лесно да подариш щастие и любов на някого...
Споделям го, защото мисля, че прекалено много се пише за проблеми, негативизми и омраза към другите. Нека да има и тема, наистина посветена на любовта.
Сега отивам да купя бира, чипс и шам-фъстък (защото той това обича най-много) и да се реванширам за шоколада и чиниите .

Споделете и вие хубавите си истории - онези дребни и наглед незначителни неща, които ви карат да вярвате в любовта и в "5-тте лева щастие"