mrazq go, provalq mi jivota. ne sym iskala takuv ba6ta, za kvo na men to4no se e padnal toi???? toi ima nqkvi bolni ambicii 6toto nqma svqstno obrazivanie i sq na men si go izkarva! vsi4ko se svejda do ocenki mamka mu! omruzna mi da jiveq za ocenki. s priqtelq si ne moga da izlqza spokoino za6toto kato se vurna se po4va "tiii ne u4i6, samo izlizane misli6 i t.n" . EDVAM sum si bila vurazla uspeha koito e nad 5.50 po dqvolite!!!!! kakvo iska ot men????? za izvestno vreme go nqma6e, putyva6e- eeeeee tova be6e nai hubaviq mi period- samo s maika mi kato si jiveeh! tva ne ozna4ava 4e tq me puska navsqkude i ne i dreme za men oba4e pone me razbira a toi znae samo edno 4e ne u4a 4e se razmotavam i sum nevuzpitana! toi ne iska dete a nqkakuv robot- mrazq go...ne sum vqrvala 4e nqkoi den 6te go kaja i 4e daje si go mislq oba4e e taka, i sum siguran 4e 6te mi e mnogo po dobre ako go nqma6e!!!!!! a ne sum nqkva haimana da ne se spiram- hodia si kakto vsqko normalno 17 godi6no momi4e po kafeta, daje i po uponi ne hodq 4esto,za diskoteki da ne stava vupros....ima li nqkoi s takuv ba6ta, 6toto kato gledam priqtelkite si i tqh nqkoi gi durjat strogo ama to puk 4ak takuv slu4ai nqma i po4vam da se ot4aivam 4e sum samo az!!!!