- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашия маникюр
ЗдравейтеИскам да ви попитам дали ходите на маникюр или сами си правите ноктите?
А ако ходите на маникюр дали може да ми препоръчате някой салон или маникюристка , защото моята напусна
тамън реших да спра да си делкам ноктите и кожичките и до тука.. сега съм ги пуснала и искам добра маникюристка, за да ги направя в нормален вид
![]()
аз сама се грижа за моите нокти![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
и аз същоПървоначално написано от galu6a
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
и азПървоначално написано от gabri3lla
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Обичам да си ги правя сама![]()
Имам желание да някой път да посетя маникюрист за декорация само
Ноктопластики не си слагам.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз сама се грижа за маникюра ми. Декорациите също сама си ги правя![]()
еми аз работих като маникюристка лятото... сама си ги правя
Сама се грижа за маникюра си. Декорации си правя с печатчета.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+1 но някой път ще отида просто ей така за удоволствиеПървоначално написано от mimsssssss
![]()
И аз сама си ги правя! Не съм ходила на маникюристка до сега! Искам да Ви попитам колко време трябва да си пускам ноктите, за да станат достатъчно дълги да ми ги оформят тип ,,френски маникюр''![]()
![]()
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Сама.
Аз сама си ги правя, понякога ходя и на маникюристка! Ако си от София мога да ти препоръчам...Първоначално написано от under_black_sky
Зависи от формата на нокътя ти. Моите дори и да ги режа ги режа прави и като ги изпиля пак си имат квадратна форма. Просто трябва да пораснат толкова, че да можеш да ги изравниш - средата и крайчето на нокътя (може в средата да нямаш изопщо пораснал нокът)...Дано ме разбраПървоначално написано от CaribbeanGirl
![]()
Искам ето такъв тип да стане... http://www.prikachi.com/images.php?files/773688M.jpg (не гледайте Дядо Коледа) Наистина нямам представа колко време тряя да ги оставя да растът..
Ето ги моите нокти http://www.prikachi.com/images.php?files/773726Y.jpg
![]()
Е те твоите са с горе долу същтата дължина. Може би просто не трябва да ги пилиш заоблено, а малко по-право.
А иначе....растежа на ноктите си е строго индивидуален - на някои момичета им растът по-бързо, на други - бавничко.![]()
^ Благодаря много, маймунче!![]()
Ами аз както ми дойде ..понякога сама, а ако ме домързи си ходя на маникюр или като има повод![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
въх по принцип сама си оправям ноктите но откакто почнах работа се изпотрошиха и оттогава не се и опитвам да ги отглеждам... но си ги оцветявам и си им правя всичко останло ;] , в началото беше трудно сама но свиква се и даже приятно ми стана![]()
Ходила съм на маникюрист но най вече си ги правя сама, когато ми е на кеф. Повечето време ме мързи и ноктите ми не са в отличен вид.
Да от София съм... попринцип и аз преди си ги правих сама и имах хубав маникюр, обаче нещо какво стана и ги изядохПървоначално написано от emily33
и сега мина година сигурно и реших най-накрая да направя нещо хубаво, а сама не знам вече на какво ще ги направя
![]()
Ами леля ми е маникюристка и си ходя при нея! Салона й е на бул. България, сграда Крит (фризьорски салон "Кали")... ако искаш иди, дано да останеш доволна!