- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- DnB стъпки
заповядай в клуба на асоциалитеПървоначално написано от Raybeez
![]()
Май от многото китари озовали се на главата ти си изпростял съвсем.Измий си метъл задника и иди си легни.
немога разбера закво се храните ..... ДнБ стъпките кво общи имат с пого.... ?!!?
Иначе стъпките са готини, но никак не ми се виждат лесни за учене иначе тия скоци са нечовешки успех с ученето![]()
ПП: Raybeez дай го тоз клип да го видя .... и аз имам 1-2 ама то нищо не се вижда снимани с некви умрели гсм-и само можеш да видиш маса тела как се мелят диващина много яко![]()
малко народ сте ама яко меленце сте направили
С тъмно зелена шапка си, нали?
DnB е гадна, жалка музика. а феновете на тази музика- скейтъри с дълги коси, живеещи да дръпнат едно "чаделче"![]()
Един приятел си ги научи сам повечето стъпки за няма и месец, без каквато и да е помощ, съвети и т.н. Просто си гледа клипчетата от тубето и повтаря стъпките докато ги заучи. Изискванията са да имаш корав кец и гъвкави глезени. И да не си одървен естествено. Останалото е до упражнения.
Корави кецове имам за гъвкав глезен обаче не знам.Бе желание има ли няма невъзможно неща.То аз горе долу ги правя същите,но доста по бавно от необходимото.Забързам ли малко почвам да ги бъркам.Отначалото даже броех на ум стъпките и движенията докато свикна.Скоро се предполага че ще мога да ги правя значително по бързо.
Аз съм момиче, бе :д В танците съм напреднала, като цяло, иначе съм начинаеща в днб танците... тоест не.. :д по партита си скачам доволно, тва е pure днб танц, обаче със стъпчиците ми се ебава майката :д
mindscan
oh napomnq6 mi za moqta jumpstyle maniqbeh ludnala po cel den ska4ane
p.s. sajelqvam za latinicata ama ideq si nqmam kak da si pusna bgto ne6to mi se bugna kompa
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ДнБ танците са забавни, но нищо не може да се сравнява с мошпита![]()
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Аз попринип слушам малко дръм, е, вече по-скоро харесвам хард кор и габа, но чат-пат ходя на партита. Тея стъпки са ми...кофти. Целта за мен е да се забавляваш, а тея подскоци дори не изглеждат забавни.
Което показва само, че си скована и нямаш чувство за ритъм![]()
Кур за габата.
Да бе, това е ясно, само че да скачаш в заучено движение ми е странно, защото не се отпускаш, а аз лично именно за това ходя на парти.Първоначално написано от IrrieSkyline
Лелее този "танц" е ужасенвсъщност е смешен. Ако видя някой да ми подскача така в някоя дискотека ще се смея много
X3eme не се обиждай, не е срещу теб, а срещу "танца"
Каква дискотека бе, бейби? Кълчоти си се по дискотеките и не говори глупости![]()
Само дето аз съм танцьорка.Първоначално написано от RichKidsOnLSD
На Дръм и Бас парти кво да правя освен да скачам?! :д Да не съм в ДЕНС клуб Амор?! :д
mindscan
Абе където и да е ми е смешно. И ми напомня на TEKTONIK модата.
--> http://www.youtube.com/watch?v=UbzYX...feature=related
Само дето аз си говоря с ПльокПървоначално написано от IrrieSkyline
![]()
най общо има с snuffle при с walk-а ако можете си намерете някъде някои дето прай само snuffle и е почти същото
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Моя грешка, пич. :д СориПървоначално написано от RichKidsOnLSD
![]()
mindscan
shuffle brat ne snuffle.....Първоначално написано от b0Nb0n