.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Тема: DnB стъпки

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Всеки харесва различни неща.На едно DnB стъпките ще му се сторят глупави,еднотипни,смешни и пълна простотия.За много други обаче това съвсем не е така.Все пак не може всички да мислим еднакво и да харесваме едни и същи неща.За мен това е предизвикателство и смятам да науча стъпките и следователно да мога да изтанцувам танца.Очаквайте скоро и клипче .

"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Нещо не мога да разбера кво общо има това със DnB-то?

е то още в предните страници излязохме от темата на днб-то :Д

хранихте се, ексо пусна кор, дам
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

като бяха Кreator, Eluveitie и същите Caliban тук също имаше на КалибанО...ама аз бях смачкан от Елувейти и с ебаси температурата, щяха ме прегазят.

но какъв мошец стана

иначе някой път искам да се мушна в уолец, пък ще видим живО ли ще останем :п

Град
    Инкогнито
    абе я къжете къде правят яко пого ?

отиди на някой траш/блек/дет концерт и си готов.

макар че откакто направиха пого на една от най-нежните балади, които съм чувал, вече наистина не знам.. О.о

Град
    Инкогнито
    е точно аз не искам да е много хард :С

ексо, не знам, аз на голяма част от концертите съм с жената или с някое девойче, което все някак трябва да го пазя, щото кинта и шейсет и има-няма 50 кила го помитат като мокър парцал. но пък ако няма никого си влазяме от раз.. ^^

хесусе - нема се шашкаш. по мои наблюдения напоследък голяма част от поготата ги правят некви 15-16 годишни, които просто ръкомахат с ръце като гарги и горе-долу нищо не правят..

мани, че като прескоча един концерт в Каварна, който ме интересува, чак Октомври засега предстои по-значително раздвижване. :/ пък тъкмо насъбрах пари за билети, да не тормозя нашите, дано не ги профукаме ;д

Град
    Инкогнито
    На мен 1 фр ми разправя че преди имало някакво много яко пого където като паднеш веднага те вдигали и не те оставяли да се пребиеш ами само сте се бутали и сте си правели кефа

ами то принципно си има нещо като кодекс...все пак идеята е да се поблъскате, поръгате, но и позабавлявате - не да се убиете и смажете..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Живея в Испания
    Не думай!

Град
    На Баскетболното игрище!
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Абе, Хелми, що не дойдеш на някой от нашите концерти, да ти покажем някоя стъпчица...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nw1YJ6Q-FxY[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zdjzT02Xhks[/youtube]

Понякога ни се измятат ръцете и краката и някой случайно попаднал хероин го отнася...
    ее т'ва ме накефи сууупер брутално !
    I am what I am !!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    немога разбера закво се храните ..... ДнБ стъпките кво общи имат с пого.... ?!!?

Иначе стъпките са готини, но никак не ми се виждат лесни за учене иначе тия скоци са нечовешки успех с ученето

ПП: Raybeez дай го тоз клип да го видя .... и аз имам 1-2 ама то нищо не се вижда снимани с некви умрели гсм-и само можеш да видиш маса тела как се мелят диващина много яко
    Дадох го клипа бе - Ласт Хоуп
    видях те

hottie
    Guest
    а иначе тва ДнБ е супер елементарно. Стъпките са много лесни. Просто е изморително да подскачаш като скакауец

Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Живея в Испания
    Не думай!
    Аз живея в мезонет и понякога едвам успявам да стигна до тоалетната навреме. Да не говорим, че се е случвало да припадна от глад докато отида до хладилника.
    Наще ме търсят с часове, ако им трябвам за нещо.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от RichKidsOnLSD
    Което показва само, че си скована и нямаш чувство за ритъм

"мъжки полов орган" за габата.
    Много грешки в толкова малко думи.

Поздравления.

Град
    Hate City
    Уол ъф Дет пък е най-голямата глупост и не е никак забавно ако не си дебел...

http://www.youtube.com/watch?v=8m5C9...om=PL&index=31

Pliok0019 - не ми говори за грешки, ти ходиш на дръм енд бейз партита за да релаксираш и да се отпускаш? Какво подяволите?
    We won't take any shit and we're not about to leave
    Just cause you don't like who and what we want to be
    Who are you to say what's wrong what's right
    If it's what it takes, we're ready to fight!

Град
    София
    ем чесно да ви кажа хора .. нищо няма да е трудно да се нау4и дори ДнБ-то ... само трябва са имаш по=голяма воля и търпение ;] аз лично се занимавам с jumpstyle, но все още не съм толкова добрa =]
    В един роман прекрасен аз сум 4ела, 4е птиците умирали сами! (от стиха ми )

Не мога да си се представя да посдскачам така
    Иначе успех де. Ако има воля всичко става.
    Как искам да съм горе
    високо на върха,
    да литне мойта песен
    като птица над света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си