.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Днес го скивах в аптеката, но бях с майка ми и ми беше неудобно да питам за цената
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Какво стана?Още никой ли не е пробвал?

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Взехме го и пробвахме Яко е. Някак действа силно загряващо. Направо пари по тебе. Приятено е усещането и е по-силно удоволствието.

50 лева за тая смотана тубичка Ебати кретена трябва да ги даде!
    Говнааааааааааа

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Fritz
    50 лева за тая смотана тубичка Ебати кретена трябва да ги даде!
    19лева.

За 19 лева знаеш ли колко ракия от бай Лазо ше зема бе?
    Говнааааааааааа

Град
    Paradise
    Хех, че и за мезе може да остане!

Мисълта ми е, че за 19лв си заслужаваше да пробваме. Не че помага за оргазми де (в смисъл, поне за мен не промени нищо), но все пак сексът е по-як така.

Абе клати тама и се не оплаквай,чак пък 20 лева ше дам за глупости...
    Говнааааааааааа

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Взехме го и пробвахме Яко е. Някак действа силно загряващо. Направо пари по тебе. Приятено е усещането и е по-силно удоволствието.
    И това за колко ползвания е горе-долу.Сигурно е малко шишенцето.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Тва са си почти две каси бира от борсата ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от Byboleche
    аз определено нямам нужда от него, но бих го тествала поне да видя дали действа :P
    И аз така и без това обичам да пазарувам редовно от секс шопс Ще го тествам като намеря подходящ обект .Вадя си бинокъла и започвам да оглеждам съседите

Някои друг да е опитал??Сподед мен ще е яко мн.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от sweetEmily
    Някои друг да е опитал??Сподед мен ще е яко мн.
    Нали това се пита в темата....Щом не са писали още хора,значи не са опитали (или не са видяли темата),ама въпроса вече е зададен,няма нужда от повторения
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Това си е просто един стимулант и нищо повече. Всичко е до нагласа. А ефекта е чисто загряващ, не е кой знае какво. За жените - ако сте с някой, който знае какви ги върши наистина, въобще не ви трябва това гелче.

Супер фен Аватара на l0lz
    На Durex, единственото нещо което е смислено и има полза от него, е презерватива..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    На Durex, единственото нещо което е смислено и има полза от него, е презерватива..
    един път си бях купил пръстен на дюрех да го пробвам.. пълна простотия.. не си давайте парите за глупости,пишката му е майката..
    Те затова дават пари,защото пишката може да се върши добра работа.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    моито моиче си ги полъчава
    Откъде си толкова сигурен

Цитирай Първоначално написано от suffering891
    на тия дето написаха сто еднакви коментара от сорта "на мен неми трябва,но все пак как е ?!" или само "аз нямам нужда от това !" с две думи у ие луд съм... ми може пък да е яко що пък некво щом си го получавате без него представете си какво ще е със него ! апък има и някои жени които много трудно достигат то връхната точка... данеговорим че повечето българки са такива... и тфа нее щото мъжете него могат или имали малки пишлета.... тфа е щото нашата българка има психични проблеми... т.е претърпявали са повечето някакви кофти неща... и тва им влияе също... и след това си го изкарват на мъжа че тои неможел и имал малък пишок...
    ти ли ше ми кажеш малки били хахаха не са малки нито имам психични проблеми .. психични проблеми за мен има жена ( тоест момиченце) на което като и го пъхнат и свършва .. на мен ми трябва да желая наистина човека с който съм няма значение голям малък.. а на малки не попадам не знам как си ги избирам почти никога не съм попадала на малки
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    на тия дето написаха сто еднакви коментара от сорта "на мен неми трябва,но все пак как е ?!" или само "аз нямам нужда от това !" с две думи у ие луд съм... ми може пък да е яко що пък некво щом си го получавате без него представете си какво ще е със него ! апък има и някои жени които много трудно достигат то връхната точка... данеговорим че повечето българки са такива... и тфа нее щото мъжете него могат или имали малки пишлета.... тфа е щото нашата българка има психични проблеми... т.е претърпявали са повечето някакви кофти неща... и тва им влияе също... и след това си го изкарват на мъжа че тои неможел и имал малък пишок...
    ти ли ше ми кажеш малки били хахаха не са малки нито имам психични проблеми .. психични проблеми за мен има жена ( тоест момиченце) на което като и го пъхнат и свършва .. на мен ми трябва да желая наистина човека с който съм няма значение голям малък.. а на малки не попадам не знам как си ги избирам почти никога не съм попадала на малки
    Пази боже и да не попаднеш на "Големи"... тия термини малък или голям са чисто относителни и са изключително зависими от алчността на женското око.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Звучи интересно. Ще го пробвам

По-добре хапчета за диария

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    Пази боже и да не попаднеш на "Големи"... тия термини малък или голям са чисто относителни и са изключително зависими от алчността на женското око.
    не просто досега с колкото по малък съм .. толкова после проблеми да се прави на номер едно като си го изкарва на мен.. затова за мен идеалната разлика е 3-4 години в негова полза .. не е много по голям но не е и момченце което не знае къде се намира .. била съм и с по малко момче от мен секса е много добре но държанието е доста кофти .. а за пенисите наистина попадам на големи .. просто типа ми за мъж не е като на повечето момиченца "русичък със сини очички" а чернокос и темпераментен с хубаво тяло и страстен не знам казах как става но почти не падам под 20тина сантиметра .. а и вече не ми е до забавления и съм само с един партньор
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове