- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex Orgasmic Gel?
Днес го скивах в аптеката, но бях с майка ми и ми беше неудобно да питам за цената![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Взехме го и пробвахмеПървоначално написано от lipstik
Яко е. Някак действа силно загряващо. Направо пари по тебе. Приятено е усещането и е по-силно удоволствието.
![]()
50 лева за тая смотана тубичкаЕбати кретена трябва да ги даде!
![]()
Говнааааааааааа
За 19 лева знаеш ли колко ракия от бай Лазо ше зема бе?
Говнааааааааааа
Хех, че и за мезе може да остане!Първоначално написано от Fritz
![]()
Мисълта ми е, че за 19лв си заслужаваше да пробваме. Не че помага за оргазми де (в смисъл, поне за мен не промени нищо), но все пак сексът е по-як така.
Абе клати тама и се не оплаквай,чак пък 20 лева ше дам за глупости...
Говнааааааааааа
И това за колко ползвания е горе-долу.Сигурно е малко шишенцето.Първоначално написано от Bellatrix
Тва са си почти две каси бира от борсата ....Първоначално написано от Fritz
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
И аз така и без това обичам да пазарувам редовно от секс шопсПървоначално написано от Byboleche
Ще го тествам като намеря подходящ обект .Вадя си бинокъла и започвам да оглеждам съседите
![]()
Някои друг да е опитал??Сподед мен ще е яко мн.![]()
Нали това се пита в темата....Щом не са писали още хора,значи не са опитали (или не са видяли темата),ама въпроса вече е зададен,няма нужда от повторенияПървоначално написано от sweetEmily
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Това си е просто един стимулант и нищо повече. Всичко е до нагласа. А ефекта е чисто загряващ, не е кой знае какво. За жените - ако сте с някой, който знае какви ги върши наистина, въобще не ви трябва това гелче.
На Durex, единственото нещо което е смислено и има полза от него, е презерватива..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Те затова дават пари,защото пишката може да се върши добра работа.Първоначално написано от nqmam_name
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Откъде си толкова сигуренПървоначално написано от jjjjjj6363
![]()
ти ли ше ми кажешПървоначално написано от suffering891
малки били хахаха не са малки нито имам психични проблеми .. психични проблеми за мен има жена ( тоест момиченце) на което като и го пъхнат и свършва .. на мен ми трябва да желая наистина човека с който съм няма значение голям малък.. а на малки не попадам не знам как си ги избирам
почти никога не съм попадала на малки
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пази боже и да не попаднеш на "Големи"... тия термини малък или голям са чисто относителни и са изключително зависими от алчността на женското око.Първоначално написано от JoLLiE92
не просто досега с колкото по малък съм .. толкова после проблемиПървоначално написано от Xitap
да се прави на номер едно като си го изкарва на мен.. затова за мен идеалната разлика е 3-4 години в негова полза .. не е много по голям но не е и момченце което не знае къде се намира .. била съм и с по малко момче от мен секса е много добре но държанието е доста кофти .. а за пенисите наистина попадам на големи .. просто типа ми за мъж не е като на повечето момиченца "русичък със сини очички" а чернокос и темпераментен с хубаво тяло и страстен
не знам казах как става но почти не падам под 20тина сантиметра .. а и вече не ми е до забавления и съм само с един партньор
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more