.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

TWILIGHT HELPP PLSSS

Здравейте хора, искам да ви помоля, който има книгите от филма Здрач (Twilight) и другите части, да ми ги прати по скаип,много Ви моля направете ми тази услуга защото филма е страшно готин и искам да ги прочета,но няма от къде да ги намеря Който иска да помогне нека се да пусне коментар или просто да се свърже с мен в сайта, за да се разберем Благодаря Ви предварително
    At this momen , there are six billion, four hundred seventy million , eight hundred eighteen thousand , six hundred seventy people in the world.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Такаааа,ФИЛМА Е ПО КНИГА,А НЕ ОБРАТНОТО! Иначе ги има в Замунда.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Има страшно много теми за Здрач... защо първо не поътрси преди да пишеш..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

На мен не ми трябват теми,а книгите-по въжможност целите. А и благодаря,е проверя в замунда
    At this momen , there are six billion, four hundred seventy million , eight hundred eighteen thousand , six hundred seventy people in the world.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    А и първа и втора книга (Здрач и Новолуние) ги има във ВСЯКА книжарница.Затъмнение излиза на 18 май.
    Ама сте ми много интересни.Почти никои не беше чувал за Здрач преди филма,а сега фен е всеки втори.А като беше само книгата нямаше никакъв интерес...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

http://twilight.foromotion.net/forum...8eec105288ec12 ей ти ги сички фен превод.. енжой

Супер фен Аватара на PIF
    1 мин в гугъл е!
    http://twilight-fans-forever.dir.bg/...?df=46&dflid=3

към края са директните линкове за сваляне и на 5-те книги.
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Мерси много

какво му харевате все още не мога да разбера

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    А и първа и втора книга (Здрач и Новолуние) ги има във ВСЯКА книжарница.Затъмнение излиза на 18 май.
    Ама сте ми много интересни.Почти никои не беше чувал за Здрач преди филма,а сега фен е всеки втори.А като беше само книгата нямаше никакъв интерес...
    Аз книгата все забравях да си я купя, а филма го чаках от доста време преди да излезне и на който казвах ми обясняваха колко малоумно ще бъде, а накрая гледаха филма и станаха Здрач-манияци.
    Stay up all night with the stars *

Стига с тоя Здрач, бе. Баси бозата е.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    и аз т'ва викам ....

Цитирай Първоначално написано от StayFly

Въпрос на мнение...

Всеки си има вкус... това че на теб не ти харесва.... не значи че на никой няма да му допадне филма.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Така е. Едва ли има хора в България, които да знаят за "Здрач" преди да излезе книгата/филма...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    Варна
    Не смятам да го гледам......

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Всеки си има вкус...
    Казало кучето и си облизало задника...