- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- <<ОБУВКИ>>
Такаам мисля да си ги взема,но първо искам мнение от вас.Дали въобще ще ми седят както трябва..и въобще хубав ли е самият модел.Харесва ли ви,защото мисля да си ги поръчам т.н за лилавите става въпрос![]()
![]()
http://www.paolobotticelli.com/bg/pr...796/index.html
На мен не ми харесват,защото не си падам по такъв тип обувки.И все пак като сандали и по-женствени обувки пак не ми се струват много готини...пък и ти се чудиш дали ще ти седят добре,ами дай една снимка да ти видим стила и да ти кажем .![]()
и ние това се чудехме с една фр дали щи стоят добре ама накрая се спряхме на друг модел
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Хубави са, обаче гаранция , че няма да устискат много пък и са за лятото.. Както ти си предцениш според мене ще излязат още много хубави модели , докато стане време за такива чехли /обувки/сандалки
и аз не знам какво са
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
zvezdichkaaa аз мисля до Стара загора да мина дано да има такива да меря...че може да не ми седят добре и...![]()
moon_flower само не можах да разбера какво общо има стилът с обувките,но както и да е.нямам само един и същи стил ;]]![]()
На мен ми подариха черни,сладки са удобни също,но не са ми в стила
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не ми харесаха.
Вторите са сполучливо попадениеПървоначално написано от zvezdichkaaa
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Liglichkb
Защото казваш,че се чудиш дали ще ти седят добре и затова би било добре ако пост-неш една снимка,за да си те представим с тези обувки.![]()
супер трудно е да не са широки на пръстите, да не кажа невъзможно .. няма да са удобни според мен .. иначе изглеждат невероятно
Харесват ми![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Има много по хубави модели..разходи се по магазините и със сигурност ще си харесаш нещо по- добро. ; )
Много са грозни.
Не ме кефят.
Пък и според мен не седят хубаво на крака.. някакси грубо изглежда. /От Плевен съм и точно вчера като минах да огледам едно момиче ги мереше /само, че черните//
Сладки са, но на ми изглеждат удобни, а и има много по-хубави модели![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ужасни са.
На мен са ми симпатични. Днес влизах в Паоло Ботичели и ми грабнаха погледа. Обаче силно не ти ги препоръчвам, щото тва около глезена.. кадифе ли е ддз няква такава материя от типа... която зверски ще спарва крака лятото, в жегите, ще ти се изпотяват глезените. Много некадърно направено![]()
На мен пък много ми харесаха![]()
![]()
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Мен лично тези ме кефят повече. Те са подобни, де.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"