- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на плажа?!
Какво мислите за секса на плажа бихте ли го направили и т.н.?![]()
ае пич... има търсачка за новаците![]()
OMGПървоначално написано от alex4ii
еми лек, мацката е права...
потърси такивата теми и ги разгледай...
<N>
мда и аз реагирах така като прочетох темата тиПървоначално написано от LooLeZ1
![]()
He естествено.
Секса е много лично нещо,за да ме гледат всички как го правя насред плажа....
Всичко зависи от човека и настроението.![]()
When you dream anything can happen.
като духни някой вятър и ви влезе пясък в .... ще видим какво ще ви е настроението![]()
<N>
Би ли разказал/а?Първоначално написано от kuklicka
![]()
Бих - да, правил съм го и НЕ Е препоръчително, защото има прекалено много бактерии по пясъка!
Don't tell me what I can or can't do !
бих го направила още сега... само ако има кой да ме завед на морето![]()
Жули, жули - к'во нема да жули кат' целия е в песък!Първоначално написано от ThisIsMe
Don't tell me what I can or can't do !
Що пък целия да е в пясък? Едно одеяло под любофниците и няма да има такива инциденти...Първоначално написано от Boyd
Аз си представям плаж, скали, залез и двама по бански (върху постелка, ок, нежен топъл вятър и никой наоколо..................
...целувките му и... пясъка, който скърца между зъбите виПървоначално написано от vellvet
![]()
и одеяло да има отдолу, пак влиза мамицата му и пясък
I'll take your brain to another dimension
да .. много ясно !![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
много пъти съм го правила, готино е
Е ама като почнете да му търсите косурите на всяко едно нестандартно място за секс ще кажете кой знае какво е.Ми като му намирате кусури си го правете в вкъщи в стерилизирана обстановка че да сте спойни.
Аз съм го правил на плажа и си е много готино и нямаше абосолютно никакви проблеми нито пясак да влиза някаде или нещо друго , за тая цел има хавлий или ако сте с яке върху него.
Аз съм го правил лятото на плажа вечер пълнолуние мн готино точно като по филмите кадето само луната свети и огрява морето и няма облаци.
На едно място в Варна след 4 та буна кадето почти неходят хора.Някои може да го знаят каде е то място предимно през деня ходят нудисти там .
кофти е и изобщо не е толко романтично щото както казаха има бактерии по пясъка а и той се лепи където не тр![]()