Здравейте!
Искам да помоля за помощ за превод на един текст от български език на немски.
Ето го и текста:Имало едно време едно много красиво и умно момиче.То се казвало Ребека.Тя живееше една малка къща накрая на селцето.Нейните родители починаха,когато тя беше на 7 години и сега тя трябваше да се грижи за двете си по-малки сестри-Габриела и Синди.Тя работеше много за да може сестрите и да ходят на училище и да има какво да ядът.Всичко беше прекрасно докато един ден в малкото селце,където живееха нямаше голямо земетресение.Къщата в която живееше Ребека беше стара и се срути.Трите момичета останаха без дом,храна-бяха сами.Ребека реши,че тя е длъжна да се погрижи за сестрите си.Тя седна на брега на реката,която беше близо до къщата и заплака.С какво беше заслужила това?
Тогава до нея спря един момък на кон.Той я заразпитва какво се е случило.Ребека през хълцания заразказва за злочестата си съдба.Младият мъж каза,че ще помогне на нея и на сестрите й.Двамата заедно отидоха до къщата.След като трите сестри разбраха,че Себастиан е от големия град на близо и че освен да му се доверят нямат друг избор.Събраха вещите,които им бяха останали и заминаха.
Ребека и Себастиан се омъжиха.А Габриела и Синди продължаваха да търсят своя принц на бял кон.
Ще съм много благодарна ако някой ми помогне.Текста трябва да е в претеритум.Аз съм започнала и ще съм доволна и на едно изречение помощ.Мерси предварително.
shadow4e
Грешен раздел
С удоволствие бих ти го превел,но ме извини защото съм много уморен и не ми се занимава да пиша![]()
![]()
![]()
Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
ich bin nur ein junge von der stra
да няма проблем благодаря,че поне си погледнал.аз ще се помъча за утре на обяд да съм готова,но ми се струпаха много неща и не ми остана време.Мерси все пак!![]()
Утре сутринта ако нямам и аз много домашни,обещавам да ти го преведа,няма да ми отнеме много време![]()
ich bin nur ein junge von der stra
Мерси много!![]()
![]()
ще съм благодарна и на други отговори
![]()
![]()
![]()
Май само аз съм фен на преводи![]()
![]()
![]()