- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет
Здравейте,
Така харесвам едно момиче.Приятели / не гаджета/ сме от близо 2 години.Излизаме по паркове, караме колела, говорим си за всевъзможни щуротий, играем, гоним се и т.н. Значи прегръщаме/ не ме разбирайте погрешно/ се като на игра и тя не бяга.Но ме е страх да й предложа.Понякога се караме и затова съм неуверен. Но като цяло приема да излизаме само двамата по паркове и кино и кафета. Ценя я като приятел и тя мен, но се страхувам, че ако предложа и ми откаже няма да сме и приятели вече. Бихте ли ми дали съвет?
човече имам същия проблем ама от много време.Аз ти казвам да и предложиш,защото имаш шанс.При мен гадното е ,че сме много добри приятели и ми казва почти всичко.И сега иска да предлага на една фр и ми е адски гадно.Предлагай и за да не я изпуснеш
Да брагодаря че се отзова. Незная направих прекалено многа за нея съсипъх се телом и духом за изготвяне на перфестно тяло, да не се карам с приятелите й и ако ми откаже казвам ти ще се самоубия.Много се сближихме и това хем ме радва хем ме плаши.Как да се справя с това?
ми според мен трябва да се отърсиш малко от това чувство,че тя е всичко за теб.Да искаш да сте гаджета,т.н,но ако не приеме с това не свършва живота.Дори и да ти откаже(в което малко се съмнявам,ако наистина е така както описваш) пак бихте могли да останете приятели.Но ти сам го каза-толкова усилия си положил,че е грехота да не опиташ![]()
Aми просто я покани пак някъде, но само двамата.Намекни и за чувстата си и дано и тя си те харесва.Късмет![]()
Има и друг проблем. Значи моят най-добър приятел е гадже на нейната най-добра приятелка. Та с гаджето на моят приятел не се разбираме.И ако предприема действия и тя ме насади пред нея това може да е краят и на приятелство или на нещо друго.И както каза ти животът не свършва, но все пак тя значи много за мен.
+Първоначално написано от ifkataAa
не е точно така... мисля че почти всеки е имал подобен проблем, но тези които са пробвали са малцина... факт е че ако искате след това (дори и да не стане нищо) да си останете приятели ще стане, но няма да е същото... за това към автора на темата... реши какво точно искаш, защото няма връщане назад след това... иначе успех : )Първоначално написано от Dundy
Червно, дълго, клати се и се празни...
Аз ще те посъветвам да не и предлагаш, защото окончателно ще си разбиете приятелството. И за да бъдем реалисти, едва ли ако започнете връзка ще сте заедно мноооого дълго време. Дори и да стане така няма да остареете заедно (предполагам) ...
Ако наистина държиш на нея силно като на приятел, не рискувай да загубиш всичко.
Все някъде там има момиче за теб.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами искам да съм с нея. Просто когато сме сред тайфата и искам да я изведа или да поговорим малко насаме все някой се намесва. Като приятел да съм всеки ден с нея си е чиста проба мазохизъм. Какво мислите и ми кажета нещо конкретноПървоначално написано от kotora
+2Първоначално написано от got2Bthe1
П.П - каза, че сте се карали и затова си неуверен, е не може без спорове,нали знаеш:"Много хубаво, не е на хубаво!" :P Така, че предложи и виж какво ще станеУспех
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
IMAO напълно съм съгласен!!!Първоначално написано от vellvet
Ти си в кръга на приятелството с тази мадама. От там не се излиза и не се става нещо повече ... Щом си играете гоните прегръщате значи на нея и харесва да си прекарва времето с теб, но при едно евентуално развитие на нещата тя би се изплашила да не загуби всичко което има до момента (изхождайки от теорията, че връзка с щастлив край няма).
"Искам да не разваляме приятелството си" ....
ПП. Има начин, но е сложен и дълъг трябва съвсем бавно от приятели да преминавате в интимната зона. Пробвай импулсивни целувки, закачки, но не прекалявай! След време ще дойде момента на истинската целувка която ще зароди всичко![]()
![]()
ПП2. Всичко си зависи от мадамата просто това е моето мнение не твърдя, че съм прав! УСПЕХ С МАДАМАТА !
ПП3. Момичетата избират най-добрите си приятели само ако са сигурни, че няма да се стигне до връзка. (Не казвам, че с времето това не се променя просто в началото е така)
Както го описа, не е задължително да иска да сте заедно като показва тези чувства. Има и възможността да те харесва изключително много като приятел, другарче, братче, човек, на който може да сподели всичко, но не и като човек, с когото да ходи. Много е тънка границата и ми се е случвало, затова, ако искаш да й предложиш се увери какво й е мнението за вашата връзка.
Как да разбера.Много често ни питат дали сме гаджета.Това е доста неловко положение.Как да разбера как гледа на мен? Ако ме посъветваш ще го направяПървоначално написано от Traveller