- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за една нощ?
Бихте ли правили секс за една нощ?
не..![]()
бих го направила с момче което познавам и с коео ми се иска та дори и само за един път да е..но с непознат не
![]()
Абе ти още ли продължаваш със повтарящите се теми?
ми аз уш така започнах но стана така че тръгнахме
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
не...когато няма чувства си е чисто и просто едното 4***не.такива неща не ми допадат(само да се ***** с някои и кой откъде е )...въпрос на личен избор...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Леле човек.. има такива теми 300![]()
толкова ли не можеш да го проумееш ?!
както ти бяха казали в друга твоя тема, има си търсачка за новаци.. и тези които нямат и представа какви теми има..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Има 100632 такива , но всички са с по 74145 поста така че ..
Иначе по въпроса правила съм го и бих повторила .. Стига да е с човек , който ми е приятел или поне познат![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
леле леле леле
Не,не бих
а ти би ли спрял с тъпите теми?!
Има търсачка,но все пак НЕ.
Да и съм правил много пъти... дори като се замисля повече това правя само за една нощ и тва е...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ако са взети предпазни мерки да бих правила секс за една нощ няма нищо лошо в това
www.dessy-sparki.piczo.com <--- tui e saitcheto mi ako iskate vlezte i go vijte i napishete komentarche :P:P:P
хмм .. може би![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
ДА !![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
![]()
ами защо не
ако съм някаде на купон и си допаднем с някои,нямам против
![]()
Зависи ...
Ако е някой който силно ме привлича (сексуално) и нищо повече .. защо не?
A и ако си изкараме яко може и да се повтори![]()
Като ми напира хормона, защо НЕ?
П.С. Търсачка
Както вече споменаха многократно, имало е стотици такива теми.