.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Искам да изненадам приятелката си! Съвети? :)

Здравейте, значи искам да изенадам приятелката си! На 16 съм, тя също, срашно се обичаме и си го показаме един на друг, но досега не съм и кпувал цветя и не съм и правил подаръчета освен на свети валентин! По специялен повод за изненадата няма, просто много я обичам и искам да я направя щастлива! Та хора давайте съвети.. за подарък ии... незнам как да го направя, знам, че звуча много тъпо и изтъркано, но не мога просто така като се срещнем и изведъж да и занеса цветя или да и подъря нещо... незнам дали ме разбирате какво имам предвид... офф незнам давайте съвети :P

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    1.Щастието не се купува.
    с подарък можеш да я зарадваш,но не и да я направиш напълно щастлива.Щастлива можеш да я направиш с любов.
    Подарък и подари,когато има повод!

Направи и торта, на която да пише "Обичам те"
    Може и да я заведеш на кино вечерта

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Евала на душички като теб .Ако имате някаква снимка,може да я сложиш в рамка и да и я подариш.Или да направиш нещо,което има специално значение а нея.Айде успех.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от bubblebabe
    тази идея мн ми допада за р.д бравоооо

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Евала на душички като теб .Ако имате някаква снимка,може да я сложиш в рамка и да и я подариш.Или да направиш нещо,което има специално значение а нея.Айде успех.
    На същото мнение съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

колие със висящо нз как да го кажа на което пише името ти и снимката също е добра идея

или просто и подари шоколад (ама такъв по изискан..) и с добавка към него ключодържателче на което да пише "обичам те" сладко е и + винаги като си вземе ключовете ще се сеща за теб... аз на моя приятел му направих лист с 99 неща които харесвам в него и му го дадох той много се зарадва въпреки че е по скоро подарък тип "направи си сам"... още мисля че е мнoгoооо романтично ако и купиш отново някакъв изискан шоколад и го вържеш на края на 5 6 балона с хелий и добавиш картичка към всичко това... хайде стигат ти идеите за днес

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абе незнам за твоята приятелка, но мен много би ме зарадвало цвете просто така... или нещо малко поднесено още щом се видим... иначе можеш да и вземеш цветя, някаква плюшка...незнам какво харесва...ти знаеш най - добре!

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от bubblebabe
    тази идея мн ми допада за р.д бравоооо
    А, ако разполага с повече средства и имат сериозна връзка може в небето да изпише "Обичам те.". Има си такива методи, дали ще е с балон или делтапланер (май така се казваше ). А за да го види това тя може да и звънне по телефона и да и каже "Честит рожден ден. Излез на вратата, чакам те." или ако живее в апартамент "Честит рожден ден. Излез на балкона долу съм искам да ти покажа нещо.". И тя ще види изненадата. После може да я заведе на вечеря, дори на пикник в парка. Забавно и романтично. Красиво ще е сред всички цветя да има и влюбени сърца. Ах...

ПП. Отклоних се от темата.

А, я кажи има ли влечения към музиката, към музикални инструменти?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    направи и романтична вечеря.. моя ми е правил и тогава бях много щаслива

Град
    София
    Един букет ще я зарадва предостатъчно. Просто гледай да отидеш след нея на мястото на срещата, защото съм сигурен, че не се взимате с кола (нямате годините) и не ходиш до тях да я взимаш. Като отидеш след нея ще е по-ефектно.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    столицата
    Незабравима нощ,това е подаръкът!
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Купи и цветя и й ги подари без повод..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Ами какво да ви кажа много ми харесаха съветите ви, но ще изчакам с тях докато направим 6 месеца.. А иначе сега да ви кажа ние с нея не сме се виждали от около месец (няма да казвам защо да не чете и тя... знам ли ) Та като се срещнем незнам просто така цветя изведнъж, да не си помисли, че имат някакъв друг подтекст... от това се претеснявам каква ще бъде реакцията и Аз я познавам достатъчно добре, ама там е проблема че квато и да и е реакцята нама да ми я пакаже.. Ииии се претеснявам.. Вие момичета, ако отидете на среща с гаджето си и той изведнъж ви подари букет цветя как ще реагирате

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Спокойно, като й дадеш цветя няма да помисли:
    "тоя иска да се женим", "тоя иска дете" и ли нещо от сорта..
    Това е просто един жест, с който й показваш по най-простия начин, че тя означава нещо за теб и има място в живота ти..
    Не се притеснявай

Заставаш пред нея и:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си