Здравейте.
Преди месец, или два, а може и повече се почувства в долуописаното състояние за пръв път. По-късно отмина, на на скоро пак започнах да съм със същите `симптоми` дори в момента на писането на поста.
Проблемът е, че когато съм седнал, за повече от 10 минути, да ям, да съм пред РС, в училище или нещо от сорта, започвам да пощурявам, да се припотявам /не винаги/, да шавам нервно, да получавам болка в краката, като "изгниване" все ендо са се простудили до кристализиране и костта им вътре се чупи. Избива ме на агресия. На няколко пъти мис е случва да огъвам лъжици докато ям, или да тряскам каливатурата от бюрото, докато съм на РС. Докато съм в час, в училище се опитвам да се сдържам, тъй като е доста налудничево пред 25 човека да почва да чупя химикали, линии, да късам листи и т.н. Но по-късно ме избива на по-голяма агресия и едва ли не ми се иска да пребия някой от обкръжаващити ме.
Знам, че тук във форума не сте много сериозни, и аз самия нмого теми съм приемал не на сериозно, но все пак търся компетентно мнение.
Какво според вас ет ова състояние. Как се лекува. Може ли без посещение при лекар-специалист?