- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче, но той си има гадже.
Мисля, че тук е мястото да го напиша и да получа добри съвети. Значи момчето е от нашето училище, но е от друг клас, харесвам го от началото на годината бях казала на една моя приятелка и тя реши да го попита по скайпа. Когато го е питала той и е казала, че ме харесва. След време си е хванал гадже и сега наистина ми е тежко. Да се боря ли за него или просто да го забравя?
Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!
.....
Уеййй и при мене е същото,само дето ние си писахме и обстоятелствата са други,ама той е келеш,си ебе майката.Сега..
ако толкова много го харесваш бори се.Смисъл пишете си по скайпа,поздравявайте се и ако не те е срам го покани да излезете,а и ако той те харесва наистина ще приеме и ако си по-готина от сегашната му.Ако те е срам по-добре го забрави.
Успех.
Изчакай да се разделят.Много е долно да се мешаш в чужди отношения.Така 2 пачаври само щото си падаха по мъжа ми с наглоостта и лицемерието си успяха да провалят двегодишната ни връзка.
Съгласна съм,че е долно да им се мешаш в отношенията.Можеш да изчакаш да видиш как ще се развият нещата между тях,ако се разделят пробвай се с момчето....ако ли не ще си намериш друг.
The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...
е,сега човека като си има момиче нищо не можеш да направиш![]()
гадно е ама кво да се прави..
Наистина изчакай ги да се разделят, ако наистина го харесваш, пък ако е само тръпка - намери друг обект.![]()
катo е зает ще се освободибори се за това което искаш и за щастието си
![]()
Бори се.Първоначално написано от yyoonnii
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Явно не те харесваПо-добре не го мъчи а се орентирай към някой друг .... не е единствен все пак
![]()
И аз харесвам едно момиче ,ама живее в щатите и го дават всеки ден по МТв-то .......
Бой...бой... бори се бе...Ама има и един друг момент, в който може леееко да са те излъгали, че те харесва...а ако не са те значи се е одтегчил да те чака...ако толкова го искаш или изчакай или действай направо... ама нали знаеш риск печели...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бой.Първоначално написано от yyoonnii
Ми кат са ти казали,че те харесва (ако е истина изобщо),кво чака толко време докат си хване приятелка бе,дивеч?!
+ с моята най-добра приятелка се получи същото.По добре изчакай или търси неговото внимание а не ходи при него да му се буташ.Постави се на мястото на другото момичеПървоначално написано от Jamalska
Обречена си.
Бори се.
Първоначално написано от Lysit0
\/
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Абе мацка,живееш веднъж,ще се бориш много ясно
Абе като си има гадже вече не се занимавай с него! Не е толкова голяма трагедия , не е и последното момче. ; ))
Що си седиш на ушите да те питам аз?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много е гадно да се намесваш в отношенията на двама души. Постави се на мястото на това момиче......не е добре, нали?!?!?
Та....ако толкова го харесваш, поддържай си добри приятелски отношения с него и изчакай. Ако се радели с гаджето си....действай. А ако не искаш да чакаш....по-добре си намери друг.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
ако бях на твое място щеше да е мъртва ...
![]()
Та....ако толкова го харесваш, поддържай си добри приятелски отношения с него и изчакай. Ако се радели с гаджето си....действай. А ако не искаш да чакаш....по-добре си намери друг.
Но и това е добра идея
Това с чакането...бавна работа(ами ако не се разделят в близките 1-2 г....викате да чака , а ??...на който му се чака да чака) ... заеми с момчето ...покажи му че го харесваш и се бори...и аз така ще нарпаввя в моя случай, който е подобен.