- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче, но той си има гадже.
Абе и вие сте едни...
Бори се , бори се...
Я се поставете на мястото на приятелката му!
Няква си там да сваля мъжа й...
Е , извинете много няма да ви е особено приятно...
Почакай да видиш как ще се развият отношенията им - ако се разделят , действай...
А да попитам , като толкова го харесваш защо не направи нещо ПРЕДИ да си хване гадже и като е казал , че те харесва...
Сега вече може и да не чувства нищо към теб...![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Айде сега..да се поставям в положението на другия...дрън дрън :P..от опит знам че това поставяне за нищо не става.Друг е въпроса от ако ги познавам и двамата...тогава вече найстина няма да се меся...но при положение че не го познавам...какво ми пука.Първоначално написано от VilleBaby
Към автора...давай напред и това с чакането ...забрави го...само се страда.
Това да не ви е сапунката от 5 - "бори се, не се предавай" и незнам си какво още.
Днес те кефи утре може и да не се сещаш за него, недей си го поставя като фикс идея, че трябва задължително да си с него...
оффф въобще не се занимавай накрая ще останеш с пръст в устата...и ти ще си наранената...не вярвай на посредници от собствен опит го знам...ходи и го попитай ако не те е шубе, ако те е не им разваляй връската..да си троши главата с нея!!!
Защо не действа по - рано , когато още си е нямал гадже , ми чак сега !? Поговори с него и ако усетиш , че имаш шанс , направи нещо. Ако ли не просто си стой настрана ,,![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
yes weПървоначално написано от gangsterkata
![]()
Не им се мешайПък и щом е тръгнал с нея значи я харесва...защо ще се вреш и ти в мазалото...няма смисъл
![]()
И аз съм в същото положение и ми е супер гадно.. самата мисъл, че е зает е доста обезсърчаваща, но.. случва се.![]()
Не ти е казал той, че те харесва, нали? Има си гадже - не им се мешай във връзката, защото е страшно тъпо. А и си накарала приятелката ти да го пита дали те харесва и той е казал да може би просто, за да не те нарани (или твоята приятелка те е излъгала по същата причина), защото ако те харесваше едва ли щеше да си хваща гадже без да се пробва с теб. ; )
Stay up all night with the stars *
Никога не моли, някой друг да ти прави услуга за момче...Още повече момиче!!!![]()
Закъсняла си...
странни животни сте "да се боря ли" ... ми земи го питай .... КОМУНИКАЦИЯ, КОМУНИКАЦИЯ, КОМУНИКАЦИЯ ( без намеци )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
много е кофти от последствията.послущаи ме не се занимаваи с него много ще те боли като е при нея.не се занимаваи от личен опит ти казвам.на мене ми е 3 та година болката по един такав случаи като твоя![]()
interesno haresva teb a v si6toto vreme si e hvanal drugo devoi4eiz4akai bez da predpriema6 kakvoto i da bilo deistvie,ako ne se vijda kraqt na vrizkata im,nai dobre 6te e da go iztrie6 ot sirceto si.Kakvoto i da se slu4i priemi situaciqta hladnokrivno i prodilji napred s optimizim i usmivka
![]()
+1Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
Така ще мислиш, докато не се появи някоя разярена приятелка, която да ти счупи канчето.Първоначално написано от ziko
Бори се... вие имате ли идея колко досадни стават някои такива девойки?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Бори се до последно!!! И тези дето викат че е долно да се мешаш в отношенията им... ами да долно е само че тя ако тръгне да се зарибявас него, това не опзначава че се меши в отношенията им.Първоначално написано от yyoonnii
Ако наистина го искаш и го обичаш //но не щото нямаш с кой да излизаш и такиа работи// бъди малко кучка и мисли за себе си... ако го обичаш повече и от аверката му.. ми да не ти пука... б0ри се, защото ако го обичаш повече от нея ти го заслужаваш повече от нея и трябва да е твой ако той има някакви чувства към теб
.. успех [-o<
![]()
Сърцет0 бие бавн0, 0чите гледат жадн0, а времет0 вмест0 да лекува прави гадн0..