.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Абе и вие сте едни...
    Бори се , бори се...
    Я се поставете на мястото на приятелката му!
    Няква си там да сваля мъжа й...
    Е , извинете много няма да ви е особено приятно...
    Почакай да видиш как ще се развият отношенията им - ако се разделят , действай...

А да попитам , като толкова го харесваш защо не направи нещо ПРЕДИ да си хване гадже и като е казал , че те харесва...
    Сега вече може и да не чувства нищо към теб...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Абе и вие сте едни...
    Бори се , бори се...
    Почакай да видиш как ще се развият отношенията им - ако се разделят , действай...

А да попитам , като толкова го харесваш защо не направи нещо ПРЕДИ да си хване гадже и като е казал , че те харесва...
    Айде сега..да се поставям в положението на другия...дрън дрън :P..от опит знам че това поставяне за нищо не става.Друг е въпроса от ако ги познавам и двамата...тогава вече найстина няма да се меся...но при положение че не го познавам...какво ми пука.
    Към автора...давай напред и това с чакането ...забрави го...само се страда.

Това да не ви е сапунката от 5 - "бори се, не се предавай" и незнам си какво още.
    Днес те кефи утре може и да не се сещаш за него, недей си го поставя като фикс идея, че трябва задължително да си с него...

оффф въобще не се занимавай накрая ще останеш с пръст в устата...и ти ще си наранената...не вярвай на посредници от собствен опит го знам...ходи и го попитай ако не те е шубе, ако те е не им разваляй връската..да си троши главата с нея!!!

Защо не действа по - рано , когато още си е нямал гадже , ми чак сега !? Поговори с него и ако усетиш , че имаш шанс , направи нещо. Ако ли не просто си стой настрана ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    у болницата
    Цитирай Първоначално написано от gangsterkata
    ако бях на твое място щеше да е мъртва ...
    yes we

Не им се мешай Пък и щом е тръгнал с нея значи я харесва...защо ще се вреш и ти в мазалото...няма смисъл

Град
    София
    И аз съм в същото положение и ми е супер гадно.. самата мисъл, че е зает е доста обезсърчаваща, но.. случва се.

Не ти е казал той, че те харесва, нали? Има си гадже - не им се мешай във връзката, защото е страшно тъпо. А и си накарала приятелката ти да го пита дали те харесва и той е казал да може би просто, за да не те нарани (или твоята приятелка те е излъгала по същата причина), защото ако те харесваше едва ли щеше да си хваща гадже без да се пробва с теб. ; )
    Stay up all night with the stars *

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Никога не моли, някой друг да ти прави услуга за момче...Още повече момиче!!! Закъсняла си...

изчакай да се разделят .. [/img]

Град
    Търново.... Велико Търново
    странни животни сте "да се боря ли" ... ми земи го питай .... КОМУНИКАЦИЯ, КОМУНИКАЦИЯ, КОМУНИКАЦИЯ ( без намеци )

много е кофти от последствията.послущаи ме не се занимаваи с него много ще те боли като е при нея.не се занимаваи от личен опит ти казвам.на мене ми е 3 та година болката по един такав случаи като твоя

interesno haresva teb a v si6toto vreme si e hvanal drugo devoi4e iz4akai bez da predpriema6 kakvoto i da bilo deistvie,ako ne se vijda kraqt na vrizkata im,nai dobre 6te e da go iztrie6 ot sirceto si.Kakvoto i da se slu4i priemi situaciqta hladnokrivno i prodilji napred s optimizim i usmivka

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Не ти е казал той, че те харесва, нали? Има си гадже - не им се мешай във връзката, защото е страшно тъпо. А и си накарала приятелката ти да го пита дали те харесва и той е казал да може би просто, за да не те нарани (или твоята приятелка те е излъгала по същата причина), защото ако те харесваше едва ли щеше да си хваща гадже без да се пробва с теб. ; )
    +1

Цитирай Първоначално написано от ziko
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Абе и вие сте едни...
    Бори се , бори се...

Айде сега..да се поставям в положението на другия...дрън дрън :P..от опит знам че това поставяне за нищо не става.Друг е въпроса от ако ги познавам и двамата...тогава вече найстина няма да се меся...но при положение че не го познавам...какво ми пука.
    Към автора...давай напред и това с чакането ...забрави го...само се страда.
    Така ще мислиш, докато не се появи някоя разярена приятелка, която да ти счупи канчето.
    Бори се... вие имате ли идея колко досадни стават някои такива девойки?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: Харесвам едно момче, но той си има гадже.

Цитирай Първоначално написано от yyoonnii
    Мисля, че тук е мястото да го напиша и да получа добри съвети. Значи момчето е от нашето училище, но е от друг клас, харесвам го от началото на годината бях казала на една моя приятелка и тя реши да го попита по скайпа. Когато го е питала той и е казала, че ме харесва. След време си е хванал гадже и сега наистина ми е тежко. Да се боря ли за него или просто да го забравя?

Редактирано от ProstoAz
    1 точка от правилника!
    Бори се до последно!!! И тези дето викат че е долно да се мешаш в отношенията им... ами да долно е само че тя ако тръгне да се зарибявас него, това не опзначава че се меши в отношенията им. Ако наистина го искаш и го обичаш //но не щото нямаш с кой да излизаш и такиа работи// бъди малко кучка и мисли за себе си... ако го обичаш повече и от аверката му.. ми да не ти пука... б0ри се, защото ако го обичаш повече от нея ти го заслужаваш повече от нея и трябва да е твой ако той има някакви чувства към теб .. успех [-o<
    Сърцет0 бие бавн0, 0чите гледат жадн0, а времет0 вмест0 да лекува прави гадн0..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си