- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
некво никво ми е
ммм добре и как съм след като зехме златото и са на републиканскооо0![]()
![]()
![]()
![]()
5 дена ще е ебати купонаа
![]()
и съм перфеее
![]()
само дето от два дена не съм виждал мойта лигла
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
неопределено![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
по-добре от много време не съм се чувствала...излиза ми се много и това ще го осъществя скоро,че в нас няма нищо особено за вършене...
настроението е повече от чудесн,надула съм си музика и си разглеждам новото сребро,което ми направиха като подарък и така..абе емоции емоции и все положителни![]()
Първоначално написано от got2Bthe1
доспа ми се![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
смотано ми е...
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
И на мен...Утре тря да ставам в 6:30...Първоначално написано от soul1199
заради скапаната Биология...А,днес беше скапан ден...Утре ще ме изпитват и...Лека от мен на всичкиии!
Вече съм и по-добре!
![]()
Спокойна и балансирана до след 15 минути![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Офф... леко облекчение... да свърши и тая седмица, и да се омитам от тоя гаден град......
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Чувствам се добре , но след малко ще трябва да лягам . Утре ме чака дълъг ден![]()
След втора - първа якоооо
По темата - кукуряк съм
Яна - кой ти е тайния обожател :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
спи ми се![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
айде стискам палциПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
аз пък имам контролно по анг.
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хехе,таен обожател-добре,добре...от едни приятели е среброто ако толкова те интересуваПървоначално написано от valdesbg
![]()
Иначе съм добре.Отпочинала и заредена с положителни емоции...времето е най-добрият афродизиак..![]()
![]()
Един безсмислен ден...Май цял ден ще съм навън.Времето е хубаво,но от вътре ми е кофти...Няма лек за мен.
![]()
![]()
Ами за сега съм в добро настроение...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами трябва да чакам да го видя около 5 и нещо 6 часа, но иначеееееееее абе обичам си го, ами като го видя...направо ще гооооо изям.
A.D.I.D.A.S.
Понякога не мога да повярвам кви тъпи грешки правя ... Толкова ме е яд на мене си и на начина , по който се нареждат нещата ,че не е истина.. Бясна съм направо ми иде да убия някой !
БРАВО,много ме кефите!Първоначално написано от soul1199
![]()
Тъпо ми е. Излиза ми се, нооо няма да се извинявам на малката пикла, че е изостанала! Даже сега като споменах се ядосвам. Омръзна ми! Ти се опитваш винаги винаги винаги да си настраната на смотаняците и да ги вкараш в релси, те видят малко свобода и се мислят за хванали Господ за мъд... както и да е. Проста е, няма да се извинявам аз!
Изобщо не съм в настроение.. супер кофти ми е.. снощи се сдърпахме...
и ако скоро не изгладим някой работи незнам......