.
Затворена тема
Страница 11 от 62 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1542
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Невероятно се чуствам.Днес се случи това което чаках много време.Най накрая се случи .Хубавите неща стават наистина бавно.

Ядосана съм..
    Мъжете са свине.. бахти
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Невероятно се чуствам.Днес се случи това което чаках много време.Най накрая се случи .Хубавите неща стават наистина бавно.
    честито да ти е тогава :P и да си го ползваш със здраве и много дълго "хубавото нещо" и естествено..да почерпиш

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Чувствам се идеално , просто прекрасно Което е странно , като знам утре какъв ден ме чака , но нека поне още малко съм си в добро настроение

П.П. Сега се сетих , вчера някъде другаде да е валяло сняг ?

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Бивааа екстра съм

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Re5peC7 не съм стиснат бе как няма да почерпя .
    По темата:докато съм гледал филм следобяд така сладко съм заспал и баща ми туко що ми разби съня със една песен на Deep Purple

спи ми сеее

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    влюбенаа
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Полудявам ли?!
    Станала съм толкова влюбчива,че се плаша!!!
    Има едно момче (поредното) - характера му е на 6+,музиката -6+,държанието - 6 ............. Мамка му беееееееееееееее ...

мамка му как ми се спи...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    3 месеца с мойто бебе
    БРАВО,много ме кефите!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    мамка му как ми се спи...
    А бе братле какво правиш в 6 часа буден бе

По темата...за сега се чувствам добре, дано да е така до края на деня...
    айде лек и успешен ден на всички и без траурни мнения тука, че ще ви таксувам по шише ракия!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    супер се чувствам,въпреки че след малко излизам за уроците си по химия как не ми се ходи да не ви разправям
    Иначее нещо времето ме плаши-тея облаци хич не ми се нравят...ако може до довечера да пекне слънчицето няма да е никак ама никак зле..иначе днес една приятелка има рд и ще пада голям купон в училище като я знам каква луда глава е..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    супер се чувствам,въпреки че след малко излизам за уроците си по химия как не ми се ходи да не ви разправям
    Иначее нещо времето ме плаши-тея облаци хич не ми се нравят...ако може до довечера да пекне слънчицето няма да е никак ама никак зле..иначе днес една приятелка има рд и ще пада голям купон в училище като я знам каква луда глава е..

Град
    Улицата
    тъпо некъв сдух ме е хванал
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

не ми е особено забавно,едно монотонно такова...ще ми се нещо по-различно...то всеки ден:даскало,прибирам се,стоя,нета ми се е**ва постоянно,изнервям се или ако съм на кеф излизам,амааа къде ти той кеф ...Плюс това се надявам от 2 седмици едно момче да влезе в тъпия скайп,защото щяхме да излзизаме,ама аз все не можех тогава.Той ми взе номера и каза,че ще ми се обади...пффф то кога бешеее...е не ми се обади,после ми писа за малко в скайп и пак изчезна и от тогава ни вест ни гост от него апък аз патката не му взех номера,щях ама го няма в скайп...пък няма как по друг начин да се свържа с него...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Полудявам ли?!
    Има едно момче (поредното) - характера му е на 6+,музиката -6+,държанието - 6 ............. Мамка му беееееееееееееее ...
    Зори,не си само ти така,мацко... П.С. Още ми се спи и на мен...А,от тъпи и злобни лумперчета ми е писнало...Баси пишлеменцата,след като те не са щастливи искат и другите да са като тях.Ненавиждам такива жалки същества!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зле... за пореден път един от най - скъпите ми хора ме отряза и много жестоко ми се скара се едно съм му изяла баничката... И най - забавното е, че човек, който не очаквах ме успокои... Ебати тъпата работа....

Голям фен
    Град
    Лондон
    Днес си получих грамотата от Cambridge ,и съм повече от щастлива

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тъпо...искам да го гушна ;(
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ужасно много ми се спи.. и си лягам ! ! !
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Ам... горе долу... бива... още 3 дена и се измитам

Чувствам се много гадно .... Яд ме е на себе си и на обстоятелствата ... Изплях си душата на най - добрата ми приятелка , но пак не ми е достатъчно просто не издържам в мен бушуват всякакви емоций от положителни до отрицателни... Разума се опитва да се намеси и да ми втълпи да не вкарвам прекалено много надежди на онова момче , за което ме предупредиха ,че е женкар ... И до сега само на 1 не е изневерявал и е бил луд по приятелката си ... Което значи ,че трябва да преодолея себе си и желанието да получа всичко на момента и да изиграя картите си много внимателно , за да се получат нещата както трябва . Просто не издържам на напрежението от това ... и на желанието ми да го имам . А искам да стане нещо сериозно , което значи много ама много да се постарая . Дано поне този път не правя глупости и да наредя нещата както трябва ...

сама...

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Полудявам ли?!
    Зори,не си само ти така,мацко... П.С. Още ми се спи и на мен...А,от тъпи и злобни лумперчета ми е писнало...Баси пишлеменцата,след като те не са щастливи искат и другите да са като тях.Ненавиждам такива жалки същества!!
    Mиме знам,че не съм само аз,нооо това моето минава всякакви граници вече Остави онези 2-та индивида,за които си говорехме ами сега се появи и един трети ( ) иии направо не знам ...

По темата:Лигаво ми е Гледам тука едни снимки на "батко ми" от вчера и се кефя Бяхме в магазина на една приятелка и го накичихме с гердани и гривни,че и като за капак го овихме с едни шалове (защото отказа да обуе пола ) и такава фотосесия си направихме,чеее ... (xplay може да потвърди,колко са шантави снимките ) .... Не,не,не просто наистина ми е изключително лигаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си