.
Затворена тема
Страница 12 от 62 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1542
    Мега фен Аватара на babity
    Спи ми се, ама едновременно с това ми е и някво уморено... Днес за първи път направих едно нещо, което не е кой знае какво, но мен ме развълнува!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Полудявам ли?!
    Станала съм толкова влюбчива,че се плаша!!!
    Има едно момче (поредното) - характера му е на 6+,музиката -6+,държанието - 6 ............. Мамка му беееееееееееееее ...
    Зори,не си само ти така,мацко... П.С. Още ми се спи и на мен...А,от тъпи и злобни лумперчета ми е писнало...Баси пишлеменцата,след като те не са щастливи искат и другите да са като тях.Ненавиждам такива жалки същества!!
    Mиме знам,че не съм само аз,нооо това моето минава всякакви граници вече Остави онези 2-та индивида,за които си говорехме ами сега се появи и един трети ( ) иии направо не знам ...

По темата:Лигаво ми е Гледам тука едни снимки на "батко ми" от вчера и се кефя Бяхме в магазина на една приятелка и го накичихме с гердани и гривни,че и като за капак го овихме с едни шалове (защото отказа да обуе пола ) и такава фотосесия си направихме,чеее ... (xplay може да потвърди,колко са шантави снимките ) .... Не,не,не просто наистина ми е изключително лигаво
    Мацко,избирай третия...От опит ти го казвам... И не се ядосвай толкова.Всичко ще се нареди рано или късно! П.С. Спи ми се,а не мога да заспя...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Мимеее по-леко Тоя го познавам от ... 3 дена ,а и съм сигурна,че не е нещо сериозно,а просто имам симпатий към него,защото е нов Нямам намерение да си го хващам (май )

По темата:Супер съм Най-добрата ми приятелка се прибира след 40 мин. и ще се видим Не се бяхме виждали 2 седмици и ми беше станало много гадно Сега ще бързам да се оправя и да ходя да си я видя,че имаме многооо да си разказваме

П.П.Миме (а и останалите) стискай палци,защото тази вечер 99% ще се видя с онова момче от темата за първата любов и ...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Take me to the hospital..... .След днешните изпълнения съм вече убеден че не съм със всичкия си.Сядаме днес в едно заведение,идва сервитьорката и пита кво ше желая.Аз и казвам че искам една фанта,следователно тя ме пита каква да бъде.Лимон,портокал.....аз и викам-Не бе.....не ми слагай нищо.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Амиии добре съм Малко притеснена, но се надявам скоро притесненията ми да се разсеят ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

мн самотно ;( толкова самотна и неразбрана не съм била никога ;(

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аа кефя се имам 6 по химия,и 5 по химия на контролното,и 5 по математика,и 5 по бел
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Наспах се.. и сега ще уча
    ами като цяло добре
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    На Майната си xD
    ам..не мн добре..утре може да ме изпита по френски...тъпата г-жа с големия гъз ,дет обича да се дупи ааа...и червенокоса гадничка еее и по биология може да ме изпитат...по география едва ли.....хмм....може и по математика класния да ме вдигне но пък щом гаджето е супер soul1199^ ,и аз се чувствам по добре

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от MetalL
    но мн ме дразни и батерията на тела на гаджето пада ли пада
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Превърнала съм се в магнит за непоносими тийнове
    Точно трима кретени днес ми се лепиха целиии 9 часа и на края единия реши да ме изпрати Пффф добре,че беше един приятел и най-вече добре,че беше скъсал с приятелката си и ме закара до нас ... Иначеее ми е готино Не се видях с никое от последните две момченца,ноооооооо все пак ми е хипер яко

Едит:Кефя се Един "много добър мой приятел" най-после ми доказа,колко държи на мен и направо си умирам от кеф (еее един използвач по-малко - много важно...!!!)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе и мойта е една....

Боби - това е култово. Надявам се няма авторски права

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    успах се,което не ми се е случвало с години и си пропуснах алианса,за което адски много се радвам поне веднъж и аз да се изъкна
    Иначее цяла нощ сънувах клоуни заради оная тъпа корица на книгата на Стивън Кинг..тоя човек е извратен,вече съм 150 процента сигурна..
    Имам да дописвам по ае за милата Шополова,но ще видим дали ще се съсредоточа да го направя..ако не,да си гледа работата

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Имам да дописвам по ае за милата Шополова,но ще видим дали ще се съсредоточа да го направя..ако не,да си гледа работата
    Ем, аз ли те карах да гледаш вчера..

За съсредоточаването...хихи, знае ли човек от какво е причинено :Р

По темата - все същото ми е

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Aicken
    много съм добре ходи ми се на АМФИтеатър
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ^ Мимеее по-леко Тоя го познавам от ... 3 дена ,а и съм сигурна,че не е нещо сериозно,а просто имам симпатий към него,защото е нов Нямам намерение да си го хващам (май )

По темата:Супер съм Най-добрата ми приятелка се прибира след 40 мин. и ще се видим Не се бяхме виждали 2 седмици и ми беше станало много гадно Сега ще бързам да се оправя и да ходя да си я видя,че имаме многооо да си разказваме

П.П.Миме (а и останалите) стискай палци,защото тази вечер 99% ще се видя с онова момче от темата за първата любов и ...
    Стискам палци,Зори.Ок,ти си реши как да се оправиш с тримата...Абе,аз съм ти казала кой е за теб,но вече си се отказала... П.С.Много ми е нервно едно... Наспах се,сега ще закусвам и излизам...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Нещо ми е гаден ден като вчера.Ама всичко се надявам да се оправи!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на kindergarden
    и аз да се разпиша тук малко

денят ми започна изключително хубаво невероятно се чувствам... woah oh oh oh sweet love of mine

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    и аз да се разпиша тук малко

денят ми започна изключително хубаво невероятно се чувствам... woah oh oh oh sweet love of mine
    Чудно защо ли :Р

Аз съм вече доста по добре - кафе + кроасан с мед + добра компания правят чудеса

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на kindergarden
    Влади,не се прави на ударен.Ти си виновен за всичко Тези кроасани магични бе,толкова ги хвалиш

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    fail
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    [quote="kindergarden"]Влади,не се прави на ударен.Ти си виновен за всичко Тези кроасани магични бе,толкова ги хвалиш [/quote
    хах,Владо пак задява момичетата във форума
    иначе съм що годе добре..леко ядосана,но ще си видя приятелите и надявам се всичко да се оправи :P

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    fail
    epic
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    В мислите на хората
    Бе все аз съм виновен...

Нищо де приказка да става.

По темата - неочаквана поредица от емоции ми вдигна настроението във въздуха..

Супер съм

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ух като цяло доста ми се спи но... няма да мога да си легна, че трябва да излезна да видя едни работи и после да се прибера изкъпя оправя и да ходя на концерта.. на който ще съм водеща и ако се изложа ще полудея и ще кажа "Хеви метълл " ахьхахьа пфуууууу
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си