- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Амм мъчничко ми е за едни мнооооого добри приятелчета...ама иначе след тоя волейбол направо съм скапана...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
перфектно се чувствам..идва ваканция,време за почивка ,за излизане,купончета...т.е. няма да съм почти в нас,а по улицитетааа съм се размечтала за малко почивка..
иначе гледахме някакъв филм в час по руски днес и беше доста натоварващ психически...поне знаеш,че има хора които са били по.зле от теб..хъх,егати и успокояването направих![]()
Владо,то е ясно,че си виновен...и да не си пак ще те накараме да се признаеш за такъв хехдобре,че жена ти не знае ,че сигурно развод щеше да поиска..
ама аре,ще сме добри деца и няма да и казваме ,за да не ни се случи случка
![]()
искам да умра![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ти е,мишле?...Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
![]()
П.С. Не искам да идва, нито утре,нито други ден...Искам да е днес ЗАВИНГАГИ!Много искам,а?...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
болен
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Наздраве момчета и момичета,с гаджета и без,влюбени и не влюбени,луди или нормални.НАЗДРАВЕ!.
Знаех си бееееееееееееПросто нямаше как някой да не ме ядоса
Ама пука ли ми - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Утре ще ходя на кафе с моето момченце в заведението на оня третия,за когото бях разказала ... Много яко,нали?!![]()
![]()
Ама пука ли ми - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Супер ми е весело,но мисля след час да лягам,защото снощи спах 3 часа и в момента ми се спи хиперрр много![]()
Като за капак трябва да се поровя из нета да видя как вървят квартирите в това мойто забутаното градче,защото скоро се очертава най-добрата ми приятелка да заживее с гаджето си ... че и аз покрай нея,но самичка (стига да не се откажа до тогава де![]()
![]()
)
След броени часове заминавам за Рио де Женейро и съм толкова щастлива, че съм пред рев ! Една моя мечта ще се сбъдне благодарение на милото ми мъжле.
Айде и да слушкате докато ме няма![]()
Изморено ми е и денят се очертава скучен... За сега ми е някво никво..![]()
добре съм,ама като се сетя,че днес ще ни връщат контролните по ае ми става мн лошо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Прекрасно.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Ами ... зле ако трябва да съм честна![]()
Още от снощи ме боли главата, станах с 300 зора, отидох до магазина и ... естествено аз-идиотката не може ако не стана за смяхЕдно момче беше с гръб към мене и явно не ме видя и се блъсна в мене и аз продължавам да вървя напред само, че главата съм си обърнала към него, защото ми се извиняваше и му викам "не не споко няма нищо" и тъпачката
понеже вратата е със сензори и още не се беше отворила и се блъснах в нея
![]()
![]()
Чу се отвратителен трясък и всички наоколо се обърнаха, включително и момчето дето се блъсна в мене и някъв ми се хили и ми вика "леле извинявай пак" а на мен ми идеше да потъна в земята от срам
![]()
Супер карък съм ... ужас
А за капак - след удара главата ме заболя двойнто повече и сега носа ми е червен и ме боли
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ми сякаш са ме ударили с булдозер по кофата ....![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
Очаквам снимков материал на бразилкитеПървоначално написано от hottie
.
Аз след няколко часа тръгвам за една вила да направим един беееесен купон 2,3 дни.Наехме я с команията и сега само да не я бутнем.Мислехме да сме повече народ но и 30 човека е добре.Интересното е че повечето са момичета и ние момчетата ще се чустваме като малцинство
.Нямам търпение да тръгнем а времето не ми минава никак бързо.
Обещала съм ти бразилка с бразилска лентаПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
Приятно изкарване и на теб![]()
По темата : на седмото небе, влюбена до мъжа ми до уши. Птички пеят, слънцето грее![]()
Винаги когато си мислиш че денят ти ще бъде перфектен се намира някой/нещо което да го развали. Или по скоро да се опита. Добре е че на мен не ми дреме особено. Нещо като Зори.
Хоти - и за мен снимки на бразилки![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оттървах сеее![]()
![]()
Директорката ме кара да ходя с една приятелка от моя клас на среща (или по-скоро на заседание) с кмета на Силистра,нооо я излъгах,че съм заета и няма да отида
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Освен това от сутринта ми е адски готино![]()
![]()
Едва ли има по-щастлив човек от мен
![]()
![]()
,а най-интересното е,че не знам,на какво точно се дължи хубавото ми настроение
След 2 часа трябва да излизам,защото си записах час при фризьорката
За съжаление още се чудя как да се подстрига и на края май само ще я скъся малко
След това съм на маникюрист и за финал - някъде с компанията
![]()
![]()
На всичкото отгоре утре вечер ще ходим на диско в Добрич или Варна (още не знам къде са решили другите),в неделя ще ходим в една вила за 3 дена,а във вторник за една вечер на палатки
![]()
![]()
А най-готиното е,че няма да стоя без компютър и интернет през всички тези дни
![]()
![]()
Да живее безжичния интернет
![]()
![]()
Абеее живота е повече от прекрасен![]()
![]()
![]()
П.П.Хоти приятно прекарване![]()
ужасно...
Първоначално написано от Punisherrr
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Толкова съм бясна, че чак ми се реве от яд...![]()
Ами горе долу...Горе, защото временцето е супер яко...
и има какво да правя...
а долу... защото се ядосвам!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3