.
Затворена тема
Страница 14 от 62 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1542

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амм мъчничко ми е за едни мнооооого добри приятелчета...ама иначе след тоя волейбол направо съм скапана...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    перфектно се чувствам..идва ваканция,време за почивка ,за излизане,купончета...т.е. няма да съм почти в нас,а по улиците тааа съм се размечтала за малко почивка..
    иначе гледахме някакъв филм в час по руски днес и беше доста натоварващ психически...поне знаеш,че има хора които са били по.зле от теб..хъх,егати и успокояването направих
    Владо,то е ясно,че си виновен...и да не си пак ще те накараме да се признаеш за такъв хех добре,че жена ти не знае ,че сигурно развод щеше да поиска.. ама аре,ще сме добри деца и няма да и казваме ,за да не ни се случи случка

искам да умра

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Какво ти е,мишле?... П.С. Не искам да идва, нито утре,нито други ден...Искам да е днес ЗАВИНГАГИ!Много искам,а?...

Град
    Търново.... Велико Търново
    болен

добре
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

безразлично.. тъпо

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Наздраве момчета и момичета,с гаджета и без,влюбени и не влюбени,луди или нормални.НАЗДРАВЕ! .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Знаех си бееееееееееее Просто нямаше как някой да не ме ядоса Ама пука ли ми - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!
    Утре ще ходя на кафе с моето момченце в заведението на оня третия,за когото бях разказала ... Много яко,нали?! Ама пука ли ми - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!
    Супер ми е весело,но мисля след час да лягам,защото снощи спах 3 часа и в момента ми се спи хиперрр много
    Като за капак трябва да се поровя из нета да видя как вървят квартирите в това мойто забутаното градче,защото скоро се очертава най-добрата ми приятелка да заживее с гаджето си ... че и аз покрай нея,но самичка (стига да не се откажа до тогава де )

hottie
    Guest
    След броени часове заминавам за Рио де Женейро и съм толкова щастлива, че съм пред рев ! Една моя мечта ще се сбъдне благодарение на милото ми мъжле.

Айде и да слушкате докато ме няма

Град
    Варна
    Шибано...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Изморено ми е и денят се очертава скучен... За сега ми е някво никво..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    добре съм,ама като се сетя,че днес ще ни връщат контролните по ае ми става мн лошо
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Прекрасно.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами ... зле ако трябва да съм честна
    Още от снощи ме боли главата, станах с 300 зора, отидох до магазина и ... естествено аз-идиотката не може ако не стана за смях Едно момче беше с гръб към мене и явно не ме видя и се блъсна в мене и аз продължавам да вървя напред само, че главата съм си обърнала към него, защото ми се извиняваше и му викам "не не споко няма нищо" и тъпачката понеже вратата е със сензори и още не се беше отворила и се блъснах в нея Чу се отвратителен трясък и всички наоколо се обърнаха, включително и момчето дето се блъсна в мене и някъв ми се хили и ми вика "леле извинявай пак" а на мен ми идеше да потъна в земята от срам Супер карък съм ... ужас А за капак - след удара главата ме заболя двойнто повече и сега носа ми е червен и ме боли
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ми сякаш са ме ударили с булдозер по кофата ....
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    След броени часове заминавам за Рио де Женейро и съм толкова щастлива, че съм пред рев ! Една моя мечта ще се сбъдне благодарение на милото ми мъжле.

Очаквам снимков материал на бразилките .
    Аз след няколко часа тръгвам за една вила да направим един беееесен купон 2,3 дни.Наехме я с команията и сега само да не я бутнем .Мислехме да сме повече народ но и 30 човека е добре.Интересното е че повечето са момичета и ние момчетата ще се чустваме като малцинство .Нямам търпение да тръгнем а времето не ми минава никак бързо.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от hottie

Очаквам снимков материал на бразилките .
    Аз след няколко часа тръгвам за една вила да направим един беееесен купон 2,3 дни.Наехме я с команията и сега само да не я бутнем .Мислехме да сме повече народ но и 30 човека е добре.Интересното е че повечето са момичета и ние момчетата ще се чустваме като малцинство .Нямам търпение да тръгнем а времето не ми минава никак бързо.
    Обещала съм ти бразилка с бразилска лента
    Приятно изкарване и на теб

По темата : на седмото небе, влюбена до мъжа ми до уши. Птички пеят, слънцето грее

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Винаги когато си мислиш че денят ти ще бъде перфектен се намира някой/нещо което да го развали. Или по скоро да се опита. Добре е че на мен не ми дреме особено. Нещо като Зори.

Хоти - и за мен снимки на бразилки

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Оттървах сеее Директорката ме кара да ходя с една приятелка от моя клас на среща (или по-скоро на заседание) с кмета на Силистра,нооо я излъгах,че съм заета и няма да отида
    Освен това от сутринта ми е адски готино Едва ли има по-щастлив човек от мен ,а най-интересното е,че не знам,на какво точно се дължи хубавото ми настроение След 2 часа трябва да излизам,защото си записах час при фризьорката За съжаление още се чудя как да се подстрига и на края май само ще я скъся малко След това съм на маникюрист и за финал - някъде с компанията На всичкото отгоре утре вечер ще ходим на диско в Добрич или Варна (още не знам къде са решили другите),в неделя ще ходим в една вила за 3 дена,а във вторник за една вечер на палатки А най-готиното е,че няма да стоя без компютър и интернет през всички тези дни Да живее безжичния интернет
    Абеее живота е повече от прекрасен

П.П.Хоти приятно прекарване

Супер фен
    ужасно...

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    ужасно...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Толкова съм бясна, че чак ми се реве от яд...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами горе долу... Горе, защото временцето е супер яко... и има какво да правя... а долу... защото се ядосвам!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си