- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Ми ... не знам .. искам да стане утре .. откога го чакам това утре ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Сега се прибирам и нервнича,защото ще чакам няколко часа докато ми пратят снимките ...Като за капак не усетих кога си е заминало милото и ми е мааалко нервно,нооо няма значение ... Важното е,че си изкарахме супер ... (е като изключим,че от 6 момчета,3 се опитваха да ми свалят звезди
)
Сравнително добре... след малко ще заминавам за Несебър,Созопол май и се чудя сега да излезна да пия кафе ли или да си довърша книгата....![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Misson complete!!!![]()
Чувства,мсе хипар добре - в пловдив съм, времето е перфектно, и всичко се нареди според плана. Мисията изпълнена успешно!!!
Щастливовлюбените да ме почерпят :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ Кой е влюбен,кой е влюбенИ аз искам да ме почерпят тия влюбените
![]()
По темата:Още ми се спиииии!!!![]()
![]()
![]()
много много щастлива-обиколих софия за милионен път,написахме с дружките най-накрая доклада и направихме таблото,което очудващо много добре стана :P та ето една лесно и приятно изкарана оценка![]()
хах,браво на компанията в Пловдив и приятно изкарване..да им пратиш много поздрави,особено на пешо и надето,иначе ще дърпам уши,ей![]()
а бвт,какъв е повода да те черпят тез щастливо влюбени хорица?![]()
Щастлива съм и то напълно безпричинно и въпреки непрестанното старание на някои хора да ме сдухат...
Никак
супер зле след снощи
още не мога да разбера ко стана пффф
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Толкова ми е готино,че просто няма на къде повече
Нещата започнаха да се подреждат и скоро всичко ще бъде,както едно време
![]()
![]()
![]()
Боли ме стомаха...
Страхотнууу
Днеска като цяло беше ми беше доста нервен ден цял ден крещах ли крещях... нервих ли се нервих. Но сега се пребирам и съм доволна от вечерта прекарах си доста хубаво в компания с приятели ...някак си ми поотмина от неска кризата. И утре ще се надявам само на един хубав слънчев ден![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
нетърпелива съм.... пълна с очакване![]()
someone else...
Нервна![]()
nicolepcd
правят ми се едни неща...![]()
![]()
![]()
Хубави.![]()
За душата.![]()
Две гълъбчета тук се зальбиха, и си траят. Ще почерпят, къде ще ходят. Зори - ела до Пловдив, да сформираме кворум и няма а има къде да мърдат.Първоначално написано от 3oPuTy
Яна - поздравите са предадени, връщат ти ги специални. тук е супер, днес ще си ходя обаче...
По темата - екстра ми е, наспах се и всичко си върви по план.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Искам в Пловдив, искам в Пловдив! Искам на морето, искам на морето с Мърррр! Искам!!! Само да не съм тук, само да е с мен... Колко много искам да се оправииииии!
за пръв път ще пиша в подобна тема
объркана съм много. сънувам странни сънища, а аз винаги им отдавам голямо внимание и много мисля дали съм на прав път. от друга страна се чудя как може да съм такъв човек и да не се задоволявам с това, което имам. знам какво искам, но ми се струва непостижимо. лъжа останалите, за да излъжа себе си и не се получава.
а няма за какво да се оплаквам.
Боли ме главата...
nicolepcd