- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Изтървах си купата с вкусна супа и още по-вкусно пиле в нея...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бляя... панталоните ми са по-мазни и от мазанка с ориз...![]()
![]()
![]()
Нищо ша си взема нови...![]()
Ааа, среща в 5 и 30 на Винса днеес... Габс, Сту и компания май май...![]()
=D> \
/
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
Вече съм в софия - чувствам се изморен но щастлив. Изкарах си страхотно, сега ще отпочина малко, и ще отида си отблокирам сим-картата на телефона.
Абе перфектно съм отново!!!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пфф супер тъпо се чувствамне зная с какво заслужих такоа нещо
![]()
Провалиха ни се плановете за вилата,защото мойто мило беше заето,нооо за сметка на това мисля следващите 3 вечери да избухвам яко с него и компанията,както и с още 3 човека,с които не съм се виждала от няколко години
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудя се влюбена ли съм,загубена ли съм ... Ама май по-скоро е първото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.slun4ice_90 айде по-бързо си вземай клавиатура и се появи,че ми стана мъчно за теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никак
Незнам какво искам
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ммм, доволна се чувствам. Ползотворен ден. Само той ми липсва малко, но е търпимо![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добър вечееееер.Изкарах прекрасни 3 дни в едно селце на една вила.Бяхме около 30 човека,палихме барбекю всеки ден,пихме биричка на брега на една река,говорехме си какво ли не правихме.Снощи гледахме мача Real Madrid-Barcelona в един бар и викахме като луди за реал ама нищо не направиха и паднаха много лошо
.Днес като си тръгнахме направо не ми се прибираше.Там е супер.Спокойни е,тишина,природа.....бях избягал за няколко дни от цивилизацията и от целия градски шум,от всичките проблеми и главоболия.И сега пак съм на стартова позиция.Надявам се скоро пак да можем да отидем и да се съберем така.
Що бе не трябва да има тъжни хора на тоя свят... Кфо е станало ?Първоначално написано от DevilWish
По темата : Чувствам се самотен![]()
Чувствам се добресамо дето не мога да разбера някои неща и те ми тежат
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Снощи и аз го слушах на испански докато си правех лафа с един пич. Ама той май е за Барселона. Или поне така си мисля, защото е от там...Първоначално написано от x3eme
По темата: Еми... черният ми ангел е заточен сам в апартамента. Съвествно ми е, притеснено ми е за него. Нямам търпение да си го видя!
Скучно ми е,самотно ми е,абе била съм и по-добре...
Хем ми е топличко на сърцето, като се сетя за него, хем ми е гадно, че е зает, а и да не беше – никакъв шанс.
Поне го видях.![]()
Тъпо ми е.
Май има нещо ново на хоризонта,нооо..
все пак не.![]()
![]()
![]()
![]()
Малко изморена цял ден ходих из Свети Влас,Елените,Слънчев Бряг,Несебър и сега поне в хотела имам Wi-Fi и се кефя обаче ми е супер мъчноо и тъжно ...![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първо здравейте от мен това ми е първия пост!!
Иначе как се чувствам ли.. еднакво и скучно .. от край време искам предизвикателство.. но установявам, че импулсивните хора са на изчезване..![]()
нямам думи с който да го опиша
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Току-що се прибрахСупер ми е яко макар,че мЪжО ми ме ядоса леееко
Обичам си го и това си е
![]()
![]()
И като за капак дори не ме е яд,че не отидохме на оная вила ... Е голяма работа ако бяхме там ... Цяла вечер щях да играя билярд срещу милото и после щяхме да се чудим как да се реваншираме ...
![]()
![]()
![]()
Влюбена съм,но мисля да го убия,защото леееко ме ядосва![]()
![]()
![]()
Офффффффффффф айдде лека,че ми се спи![]()
![]()
![]()
Едит:slun4ice_90 аз като ти казах,че онова момче от едно време е най-подходящо ...Ама все пак да видим как ще се развият нещата ...
раздразнена съм..![]()
Мързи ме да дишам.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ух супер нервна съм !!! Днеска ми предсови важно за мен "събитие" и направо полудях ... Нз как ще се справя , дано е добре ! Да не говорим ,че наще се връщат от село и за да не ми мрънкат трябва всичко да е чисто и подредено , че дори и тогава може за нещо да се фанат... Нз след днеска ще ми трябват антидепресанти , за да не изперкам на макс.
Объркана и ядосана![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
[b]Добре съм г/д.Скучно ми е някво.
Пз за всички Nelly Furtado - Say it right![]()