- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Край .... Само 1 час до срещата и съм паникьосана !!! Имам чувствтоо ,че ще си глътна граматика и ще мълча като пън или ще изцепя някоя простотия ! Ако след днес прихичното ми здраве е като хората , ще е цяло чудо след всичките тия нерви и притеснение. Чувствам се като влюбена петокласничка , която е на среща за първи път . А дори не трябва да вкарвам надежди за нещо повече , защото има твърде много пречки и т.н.
Виж сега няма смисъл от тея притеснения и нерви (сигурно го знаеш) Успокой се все едно това е обикновен ден и излизаш с някой приятел, отпусни се, дори може да пренебрегнеш факта, че го харесваш (не напълно де) приготви се както искаш и си кажи "да става каквото ще, аз направих каквото трябва" Притеснението може само да ти навреди така, че взимай въздух и се потапяй в нормалното ти състояниеПървоначално написано от Dark_Angel_F
Успех
вземи 1 валидол и бягай. успехПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Happy
and
Inlove
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
като болен съм..нищо не ми се прави и само седя..не съм мръднал от нас![]()
Я се стегни...виж какво хубаво време е навън (не знам ти от къде си,но в София е супер) Излез дори и сам и се разходи.Сигурна съм,че ще се почувстваш доста по-добре!Първоначално написано от TheRealisT
От опит го казавам тези разходки действат чудесно за повдигане на настроението.
![]()
![]()
Иначе на мен нещо взе да ми става тъпо и май ще ходя да спя...![]()
Еййй я се успокойПървоначално написано от Dark_Angel_F
Все едно излизаш на среща с с някои твой приятел
Бъди себе си, усмихвай се и най-вече спри да се притесняваш, защото притеснението не е най-доброто, което може да направиш в случая
Успех, ще видиш, че всичко ще мине много добре
![]()
А по темата - щастлива съм -- ще излизам с една приятелка и се надявам да си изкараме супер![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Денят ми в емотикони:
10.30h :![]()
11.20h:![]()
![]()
13:30h:![]()
14.00h:![]()
16:00h:![]()
слушам шефе..ама тук времето е облачно и гадно..допълнително влияе на настроението ми, а и нещо не ми е добре..щях да ходя днес да си взимам направление за лекар, но ми казаха че не бачкат и...а аз точно се бях стреснал, че тука нещата са се усложнили и щях да ходя, а сега ще видим, като гледам ще затихне пак и няма да отида..Първоначално написано от lunichkataaa
Еййй отивай, докато е времеПървоначално написано от TheRealisT
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
спокойна![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мда,то нали до сряда включително са почивни дни,така че едва ли ще стане.Обаче гледай в първия възможен момент да отидеш докато не е станало по-лошо.Иначе се надявам всичко да е ок и да нямаш сериозни проблеми.Първоначално написано от TheRealisT
Dark_Angel сподели как мина срещата? [-o<![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
Абе добре съм![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Уморена, но доволна.![]()
Доста притеснена, довечера ще излизам с един познат, ама нещо не съм сигурна, отдавна не сме си виждали и се вълнувам![]()
Ужас,работния ми ден беше пълна трагедия.Бях отвикнал тия няколко дни без работа и сега още не мога да вляза в ритъм.Уморено ми е и ми се спи от рано рано.Като изключим това съм в добро настроение,със планове да ида да пия по нещо с приятели и после да си почина.Времето е супер,слънчево.Може да спретнем една игра с хек или просто да се поразходим.
Странно,един човек плени мислите ми и сега съм като изгубена между два свята![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Весело ми е![]()
![]()
![]()
Изморена съм и мааалко ми се спи![]()
![]()
![]()
Чудя се да изляза ли или да си легна![]()
![]()
,а ако изляза,какво да правя
?!Да се видя с милото или да отида в заведението на другото момче ... Оффф в главата ми пак се заформя една каша,пак съм раздвоена,а най-страшното е,че грам не ми пука кого точно ще избера на края
![]()
![]()
Айде отивам да си направя едно кафе и ако не се разсъня ще си легна![]()
П.П.slun4ice_90 ... Како0о0о0о къде се изгуби,беее ...![]()
![]()
![]()
Екстра,супер,мега-хипер щастлив,радостен.....
(абе на седмото НЕБЕ)![]()
![]()
![]()
Ужастно зле и най-лошото няма с кой да споделя...
Не се обажда..
: (((
Тъпо ми е,трябваше да излезем,ама и за двама ни е по добре да не излизаме,ама аз пък искам. . .
иии имам температура![]()
Самотен и сдухан, иде ми да се самоубия ;( ;( ;(
Не бе баам се дреме ми на шнураСпи ми се щот си легнах в 5 без 20 и ме болят краката, нз и аз защо
![]()
madafaka