- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
доспа ми се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами то не беше среща ми кафе... Закъсня с 5 минути през които кви ли не глупости ми минаха през главата .... дори бях на косъм да си тръгна. Мина чисто приятелски говорихме си за какво ли не . Едвам откъсвах очи от него ... Но се опитвах да глемда от време на време в някоя др посока както прави той. Иначе се държа мн джентълменски и мило. После ме закара до нас. След малко си писахме по скайп и си говорихме отново , но предимно за връзки като цяло , кой какво иска зарибявки... Ама още не мога да се осъзная много се врълнувам , а знам ,че не трябва да се надявам.Първоначално написано от wateran
хахрDark_Angel_Fуспех с момчето.Дано всичко върви по мед и масло и да се съберете![]()
аз иначе съм много много добре.Тука едни динозаври изучавах и направо ме приспаха,та скоро ще си лягам...
Иначе тея дни такъв мързел ме е хванал и не ще да пуска,че ще си тегля конското сама в най-скоро време![]()
Утре добре,че съм на уроци та 1 полезно нещо да свърша...и после естествено най-накрая ще дойде 5 часа и ще съм много много щастлива и такаВ общи линии по-щастлив човек от мен в момента и по ухилен сигурно няма
![]()
Много ми е домъчняло за Мишенцето... Защо не мога да си превъзмогна ината? Защо?!
Успех ти желая Dark_Angel_FПървоначално написано от Dark_Angel_F
Дано се получи нещо
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Да, Dark_Angel_F, успех с момчетуу...![]()
=D> \
/
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
Янче, ще ти дърпам ушите, динозаври ли са мамути ли са не знам обаче имаш пропуски... Недей така, Бобева ще се сърди. Мога да ти препоръчам един кон(майка ми, мамо нищо лично ако четеш) да ти тегли едно конско.. :Р
Тъмния ангел - успех с този момък, после да кажеш какво е станало.
Аз издивявам на работа не заради друго, ами защото няма какво да върша. Ровя се из обяви за работа и си харесвам разни оферти, сега остава да видя как ще закърпя положението при прехвърлянето. Иначе ми е хипер яко и не знам защо готиното настроение не ме пускаНо нека продължава така
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еммм, и аз не знам как се чувствам..![]()
nicolepcd
пие ми се бира
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
глупаво..и за първи път САМОТНО![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Поваля погърмя малко и си помислих че ще ще трябва да си отложа излизането. Слава богу сега всичко ще е на 6, надявам се.
Чувствам се отлично и съм леко на тръни. Подчертавам леко защото иначе няма как. Ще видим кой, къде и кога![]()
Dr. Gregory House
хах,Владо какво са едни 80 милиона години между приятели,я не се излагайза конското мога и сама да си го тегля,но нямам нищо против да ме запознаеш с майка ти :P
Иначе много вярно съм си казала ,че са измрели в края на мезозоя,през кредата-в края й..тъй,че тихо там...
аз съм добро дете и затова ми е простено
![]()
Супер съм,въпреки,че такъв дъжд ме запраска на връщане от урока,че...абе без коментар..Но настроението е на волюм,какво се казва ии така..
айде поздрави за всички весели хорица с таз песничка :P -http://www.vbox7.com/play:ac03b8d9
Определено съм била и по-добре!![]()
^^ О ти си жива?
Вече се чудех какво да казвам на родителите ти :Р
Хах за 80 милиона..хмм много неща могат да се случат - например да се появи един човешки род, ледникова епоха, изчезването на мамутите, кацането на извънземните...
Конското не можеш - все още си младо жребче
Стига лъга хората че си добро дете...Или лъжи ги всъщност, аз си знам истината.
Хъх, трябва да работя...айде няма ме народе.
Dr. Gregory House
Не съм вярвала,че някога ще го кажа,но ...
ПИСНА МИ ОТ КУПОНИ,АЛКОХОЛ,СИЛНА МУЗИКА,ГОЛЕМИ КОМПАНИИ И ПРОЧИЕ ...![]()
![]()
![]()
Тази вечер пак ще ходим на едно купонче и пак ще избухваме яко ама като знам,че утре няма да мога да се наспя и направо ми се реве ... Като за капак ще съм без гаджето (![]()
![]()
) и като знам как ще има да ми се цупи после ...
Амааа майната му на всичко ... На мен нали ще ми е яко за момента пък после - здраве да е
![]()
:P
Айде отивам да си изправям косата,че и xplay ме врънка от два-три часа да излизаме ...![]()
Бахти кво ми е яко днес.Нито знам на какво се дължи нито ме интересува.Важното е че ми е супер.Чакам да дойде перличката ми да я видя и предполагам ше гледаме някое филмче.Нямам никаква идея как точно ще протече деня ми,но усещам че ше е един хубав ден.
Ами Зориии![]()
![]()
И аз в момента си изправям косата и пиша с 1 ръка
хахахах яко ми е
Лелее ИзВиНяВаХ се на момче заради лигавото ми държание ...
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Ивеее я не се оплаквай ... Аз трябва да се суша,да се изправям с оная калпава преса,после трябва да се дооправям ... и на края да изляза с най-лигавото лапе в Силистра![]()
![]()
![]()
Като за капак остава да видим Емо някъде и да се чудя как да му обяснявам,че довечера няма да изляза с него и останалите,защото ще съм на купон с момче,което ме харесва ...![]()
![]()
![]()
По темата:Гладна съм (),мокра съм (
),къдрава съм (до след малко...),спи ми се (отново) и съм влюбена в най-сладкото момченце (
![]()
![]()
)
http://www.vbox7.com/play:c5039283 <--- аххх как я мразех тая песен,но сега ...Поздрав за всички
![]()
Въпреки, че съм като зашеметена и физически не съм много добре се чувствам... НАЙ - ГОЛЯМАТА!!!![]()
![]()
![]()