.
Затворена тема
Страница 20 от 62 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1542
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много щастлива

ми не знам може би не чувствам точно сега хах : ))

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тъпо и хубаво....би трябвало да ми е много яко..имам рд ....ама не ...той ми липсва адски много
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    доспа ми се
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от wateran
    Dark_Angel сподели как мина срещата? [-o<
    Ами то не беше среща ми кафе... Закъсня с 5 минути през които кви ли не глупости ми минаха през главата .... дори бях на косъм да си тръгна. Мина чисто приятелски говорихме си за какво ли не . Едвам откъсвах очи от него ... Но се опитвах да глемда от време на време в някоя др посока както прави той. Иначе се държа мн джентълменски и мило. После ме закара до нас. След малко си писахме по скайп и си говорихме отново , но предимно за връзки като цяло , кой какво иска зарибявки... Ама още не мога да се осъзная много се врълнувам , а знам ,че не трябва да се надявам.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    хахрDark_Angel_Fуспех с момчето.Дано всичко върви по мед и масло и да се съберете
    аз иначе съм много много добре.Тука едни динозаври изучавах и направо ме приспаха,та скоро ще си лягам...
    Иначе тея дни такъв мързел ме е хванал и не ще да пуска,че ще си тегля конското сама в най-скоро време
    Утре добре,че съм на уроци та 1 полезно нещо да свърша...и после естествено най-накрая ще дойде 5 часа и ще съм много много щастлива и така В общи линии по-щастлив човек от мен в момента и по ухилен сигурно няма

Мега фен Аватара на babity
    Много ми е домъчняло за Мишенцето... Защо не мога да си превъзмогна ината? Защо?!

Ужасно се чувствам.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Цитирай Първоначално написано от wateran
    Dark_Angel сподели как мина срещата? [-o<
    Ами то не беше среща ми кафе... Закъсня с 5 минути през които кви ли не глупости ми минаха през главата .... дори бях на косъм да си тръгна. Мина чисто приятелски говорихме си за какво ли не . Едвам откъсвах очи от него ... Но се опитвах да глемда от време на време в някоя др посока както прави той. Иначе се държа мн джентълменски и мило. После ме закара до нас. След малко си писахме по скайп и си говорихме отново , но предимно за връзки като цяло , кой какво иска зарибявки... Ама още не мога да се осъзная много се врълнувам , а знам ,че не трябва да се надявам.
    Успех ти желая Dark_Angel_F Дано се получи нещо
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

...

Да, Dark_Angel_F, успех с момчетуу... =D> \/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Янче, ще ти дърпам ушите, динозаври ли са мамути ли са не знам обаче имаш пропуски... Недей така, Бобева ще се сърди. Мога да ти препоръчам един кон(майка ми, мамо нищо лично ако четеш) да ти тегли едно конско.. :Р

Тъмния ангел - успех с този момък, после да кажеш какво е станало.

Аз издивявам на работа не заради друго, ами защото няма какво да върша. Ровя се из обяви за работа и си харесвам разни оферти, сега остава да видя как ще закърпя положението при прехвърлянето. Иначе ми е хипер яко и не знам защо готиното настроение не ме пуска Но нека продължава така

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Еммм, и аз не знам как се чувствам..
    nicolepcd

пие ми се бира
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    глупаво..и за първи път САМОТНО
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    В мислите на хората
    Поваля погърмя малко и си помислих че ще ще трябва да си отложа излизането. Слава богу сега всичко ще е на 6, надявам се.

Чувствам се отлично и съм леко на тръни. Подчертавам леко защото иначе няма как. Ще видим кой, къде и кога

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    хах,Владо какво са едни 80 милиона години между приятели,я не се излагай за конското мога и сама да си го тегля,но нямам нищо против да ме запознаеш с майка ти :P Иначе много вярно съм си казала ,че са измрели в края на мезозоя,през кредата-в края й..тъй,че тихо там... аз съм добро дете и затова ми е простено
    Супер съм,въпреки,че такъв дъжд ме запраска на връщане от урока,че...абе без коментар..Но настроението е на волюм,какво се казва ии така..
    айде поздрави за всички весели хорица с таз песничка :P -http://www.vbox7.com/play:ac03b8d9

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Определено съм била и по-добре!

Град
    В мислите на хората
    ^^ О ти си жива?

Вече се чудех какво да казвам на родителите ти :Р

Хах за 80 милиона..хмм много неща могат да се случат - например да се появи един човешки род, ледникова епоха, изчезването на мамутите, кацането на извънземните...

Конското не можеш - все още си младо жребче

Стига лъга хората че си добро дете... Или лъжи ги всъщност, аз си знам истината.

Хъх, трябва да работя...айде няма ме народе.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пф тъпо ми е....трябва да уча,да доизчистя и искам да се видя с приятелките ми ...от вчера не сме се виждали а ми липсват
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не съм вярвала,че някога ще го кажа,но ...
    ПИСНА МИ ОТ КУПОНИ,АЛКОХОЛ,СИЛНА МУЗИКА,ГОЛЕМИ КОМПАНИИ И ПРОЧИЕ ...
    Тази вечер пак ще ходим на едно купонче и пак ще избухваме яко ама като знам,че утре няма да мога да се наспя и направо ми се реве ... Като за капак ще съм без гаджето ( ) и като знам как ще има да ми се цупи после ... Амааа майната му на всичко ... На мен нали ще ми е яко за момента пък после - здраве да е :P
    Айде отивам да си изправям косата,че и xplay ме врънка от два-три часа да излизаме ...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Бахти кво ми е яко днес.Нито знам на какво се дължи нито ме интересува.Важното е че ми е супер.Чакам да дойде перличката ми да я видя и предполагам ше гледаме някое филмче .Нямам никаква идея как точно ще протече деня ми,но усещам че ше е един хубав ден.

Ами Зориии И аз в момента си изправям косата и пиша с 1 ръка хахахах яко ми е Лелее ИзВиНяВаХ се на момче заради лигавото ми държание ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ивеее я не се оплаквай ... Аз трябва да се суша,да се изправям с оная калпава преса,после трябва да се дооправям ... и на края да изляза с най-лигавото лапе в Силистра
    Като за капак остава да видим Емо някъде и да се чудя как да му обяснявам,че довечера няма да изляза с него и останалите,защото ще съм на купон с момче,което ме харесва ...

По темата:Гладна съм ( ),мокра съм ( ),къдрава съм (до след малко...),спи ми се (отново) и съм влюбена в най-сладкото момченце ( )
    http://www.vbox7.com/play:c5039283 <--- аххх как я мразех тая песен,но сега ... Поздрав за всички

Супер тъпо ми е и причините не са една и две... ужас Хората се радват на живота пък аз съм се вкиснала отвсякъде и не знам дали скоро ще изляза от тая фаза.

Мега фен Аватара на babity
    Въпреки, че съм като зашеметена и физически не съм много добре се чувствам... НАЙ - ГОЛЯМАТА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си